Beta 1400 - stavba
- Ancistrus01
- Kontaktovat uživatele:
- Ancistrus01
- Kontaktovat uživatele:
Zdravim kluci, pisu to sem sime mam alphu ale to je to stejne , mam ji 2 mesice, ted mi pripadala celkem neklidna a zjistil jsem nasledujici a to ze kdyz vychyluji pomalu kridelka na jednu ci na druhou stranu tak mi strasne kmitaji a meni si polohu jak chteji, pri rychlem pohybu jedou dobre,vyskovka a smerovka pri pomalem pohybu nekmita a je krasne plynula, co myslite jsou v haji serva ? Je to 2 mesice stare tak jestli ma cenu to reklamovat a nebo doporucujete rovnou koupit nejake kvalitni ?a ty vyreklamovane si nechat do zalohy.
Alpha 1500
Nemáš tie servá na rozdvojke ("YL kábli) v jednom výstupe príjmača?
To by napovedalo že je slabý zdroj, prípadne káblik od zdroja či konektor. Môže byť aj servo že napríklad odchádza komutátor jeho motorčeka a žerie výrazne vyššie prúdy.
Zdrojom je v tvojom prípade zrejme BEC v regulátore.
Prípadne skús prehodiť konektory v príjmači medzi výškovkou a krídelkami (oboma), že či to zostane na krídelkách (=problém s odberom alebo jedným servom) alebo začne trhane chodiť tá výškovka (=problém možno vo vysielači, potenciometer..?)
To by napovedalo že je slabý zdroj, prípadne káblik od zdroja či konektor. Môže byť aj servo že napríklad odchádza komutátor jeho motorčeka a žerie výrazne vyššie prúdy.
Zdrojom je v tvojom prípade zrejme BEC v regulátore.
Prípadne skús prehodiť konektory v príjmači medzi výškovkou a krídelkami (oboma), že či to zostane na krídelkách (=problém s odberom alebo jedným servom) alebo začne trhane chodiť tá výškovka (=problém možno vo vysielači, potenciometer..?)
tak mam dalsie informacie
regulator este otestujem s vrtulou no zatial vyzera ze funguje
baterka nestratila do rana napätie a funguje to s nou tak ju vybijem nabijem a uvidim snad to bude v poriadku
rano som sa pustil do rovnania čumáku, robil som to ponáraním do vriacej vody a je to super metoda mozem doporucit inak by som to uz ani nerobil, ved posudte sami ako to dopadlo
plus nejaká fotodokumentácia: pred
a po oprave:
detailnejsie fotky najdete na http://rafa242.rajce.idnes.cz/oprava_bety/
baterka nestratila do rana napätie a funguje to s nou tak ju vybijem nabijem a uvidim snad to bude v poriadku
rano som sa pustil do rovnania čumáku, robil som to ponáraním do vriacej vody a je to super metoda mozem doporucit inak by som to uz ani nerobil, ved posudte sami ako to dopadlo
plus nejaká fotodokumentácia: pred
a po oprave:
detailnejsie fotky najdete na http://rafa242.rajce.idnes.cz/oprava_bety/
Tam není nic co by meli říkat,jednou to má záruku tak jsou povinni Ti to bud vyměnit nebo opravit§§§§!Blbé je na tom to,že na to mají ze zákona 1měsíc,což asi beze zbytku dodrží.Každopadně to reklamuj.dargon píše:pekne srovnane,
zjistil sem ze kdyz prehodim kridelka na jiny kanal tzn i jinou packu tak to nedela, takze bud je v haji kanal to si ale nemyslim spis ve vysilacce potenciometr nebo jak to tam je udelane, v pondeli to pujde na reklamaci uvidim co mi na to reknou
dakujem pekne
.......nechal som vodu nech zacne vriet dal som to na slabsie ale nechal som to este stale vriet, pocas toho ako to vrelo som to do toho máčal, tak na 10 sekund a von ....takto som to spravil par krat a islo to pomaly do pôvodneho tvaru, nie je to uplne dokonale ale myslim ze je to celkom v pohode ....servo vyškovky som pritom vybral lebo prasklina bola az pri nom, smerovky som tam nechal, trochu som sa o neho bál dost sa zaparilo ale je v poriadku, ....to stlacenie na špičke sa vyrovnalo hned bez problemov tie ohnute casti sli trosku horsie
chrpos píše:Tam není nic co by meli říkat,jednou to má záruku tak jsou povinni Ti to bud vyměnit nebo opravit§§§§!Blbé je na tom to,že na to mají ze zákona 1měsíc,což asi beze zbytku dodrží.Každopadně to reklamuj.dargon píše:pekne srovnane,
zjistil sem ze kdyz prehodim kridelka na jiny kanal tzn i jinou packu tak to nedela, takze bud je v haji kanal to si ale nemyslim spis ve vysilacce potenciometr nebo jak to tam je udelane, v pondeli to pujde na reklamaci uvidim co mi na to reknou
presne tak mám rovnaký názor, to ti reklamovat musia, aj ked by bolo super keby to tak nenatahovali