Crack YAK EPP kit

Taky vás už nebaví jen tak poletovat? Zkuste létat akrobacii nebo si o tom aspoň tady povídat.
Odpovědět
Zpráva
Autor
mancusco

Re: Crack YAK EPP kit

#136 Příspěvek od mancusco »

já mám kolem 190g, 2S 450mAh nanotechy, ted vyměním motor, tak pár g zase stáhnu, ale vím, čím to je, nešetřil jsem lepidlem a možná někde zbytečně moc tavného lepidla na servech, s počtem ran ale bude váha narůstat :D, ale nebolí mě to, i tak to léta dobře, až se to pořádně naučím, tak postavím nové, ale to už bude ÉRO. Ale těch 169 g ?, že by lepidlo bylo zase tak těžké?
Blade MCX, Blade MSR, TORO 900, Super ZOOM 4D, FreeAir Mustang, Spirit 2 m, Yak Crack Spectrum DX6i
bub60

#137 Příspěvek od bub60 »

Kissman píše:mam 500ky v 5ti z 13ti... ani v jednom se nic takoveho nedeje. Ale vsiml jsem si, ze spousta lidi triskne se smerovkou o zem a pak to svadi na serva ;)

Teď jsem to zkoušel. Vezmu ho z místnosti 23st ven, kde je 10st a do 5 minut jsou kormidla o 3mm mimo střed . Dám ho zpět do místnosti a kormidla se narovnají přesně na střed. Do ničeho s nimi nebouchnu jenom je přenesu.
Kissman
Kontaktovat uživatele:

#138 Příspěvek od Kissman »

tak pak nemas ale originaly HXT... existuji dve verze techto serv > jedny Hextronik original a nasledne existuje HXT ktera se pak premalovava jako TG9 a ostatni kopie, ktere jsou bazmeky a prave trpi timto neduhem oproti "originalu".
Jeti DC-16 | „Chytrý napadne špatný názor, hloupý jeho autora“
bub60

#139 Příspěvek od bub60 »

Honza.V píše:Jaké baterky tam máš ??? já sem s 3s 450mAh na 169g

2S 450mAh Hyperion :(
Spar

#140 Příspěvek od Spar »

Tak koukám, že nejsem jedinej, kdo se dostal na 190g - teď je otázka, mám tam vrznout ten podvozek, nebo ne.

Moje baterky jsou Hyperion 2S 450MAh - doporučované k modelu. Celkově jsem vzal vše doporučené a také navíc 20g mi přijde hodně.

Leda to letadlo odfrézovat :-))))
LASER EXP, SU29-1m,08m,IL2 a SE5a na ACES,halolety
bub60

#141 Příspěvek od bub60 »

Kissman píše:tak pak nemas ale originaly HXT... existuji dve verze techto serv > jedny Hextronik original a nasledne existuje HXT ktera se pak premalovava jako TG9 a ostatni kopie, ktere jsou bazmeky a prave trpi timto neduhem oproti "originalu".

Jestli to bylo na mě. Já nemyslím, že by to bylo servama. Myslím, že je to roztažností materiálu EPP.
bub60

#142 Příspěvek od bub60 »

Spar píše:Tak koukám, že nejsem jedinej, kdo se dostal na 190g - teď je otázka, mám tam vrznout ten podvozek, nebo ne.

Moje baterky jsou Hyperion 2S 450MAh - doporučované k modelu. Celkově jsem vzal vše doporučené a také navíc 20g mi přijde hodně.

Přemýšlel jsem nad tím. A lepidlem to nebude. Z 20g lahvičky mě ubyl jenom kousek lepidla.
Kissman
Kontaktovat uživatele:

#143 Příspěvek od Kissman »

bub60 píše:
Kissman píše:tak pak nemas ale originaly HXT... existuji dve verze techto serv > jedny Hextronik original a nasledne existuje HXT ktera se pak premalovava jako TG9 a ostatni kopie, ktere jsou bazmeky a prave trpi timto neduhem oproti "originalu".

Jestli to bylo na mě. Já nemyslím, že by to bylo servama. Myslím, že je to roztažností materiálu EPP.

jop, bylo ;) u me se nic takoveho nedeje... na zadnem z RCF backyardu... a to jsem lital i v zime pri -10 :)
pikus 1
Kontaktovat uživatele:

#144 Příspěvek od pikus 1 »

Spar píše:Tak koukám, že nejsem jedinej, kdo se dostal na 190g - teď je otázka, mám tam vrznout ten podvozek, nebo ne.

Ahoj. :wink:

Ten podvozek na létání v hale tam fakt nedávej... 200g v hale je nesmysl. Venku ještě budiž...
Ta hmotnost může být částečně dle mého rozdílnou hustotou EPP materiálu. S tou bohužel nic
nenaděláš, ale to ti chlapci z RCF asi nikdy nepřiznají...
K létání nepotřebuji mít v dosahu trafostanici...
bub60

#145 Příspěvek od bub60 »

Kissman píše:jop, bylo ;) u me se nic takoveho nedeje... na zadnem z RCF backyardu... a to jsem lital i v zime pri -10 :)

Jo to s tebou souhlasím. Když už je to při stejné teplotě tak se to ani nehne. Je to jenom při tom přechodu teplot.
Kissman
Kontaktovat uživatele:

#146 Příspěvek od Kissman »

samozrejme to bylo mysleno tak, ze jsem lital -10 a pak sel domu + kontrola... zatim jsem trimoval jen jedno ero a to jen proto, ze jsem sn im svihl do stropu :lol:
Spar

#147 Příspěvek od Spar »

Záhada serva vyřešena - byl jsem v RCF a patrně jsem s tím nějak neopatrně švihl a je tam vylomený zoubek v servu směrovky - tedy má vina, má vina, má veliká vina :-) Jinak musím pochválit pana Sedláčka - přístup je naprosto ukázkový!!!

Záhada kolem gramáže zůstává...
Honza.V

#148 Příspěvek od Honza.V »

BMS serva jsou lehčí, než HXT a použil jsem opravdu málo lepidla. Mám lehčí regulátor a mírně odlehčené baterky. Jo jinak musim uznat že Honza Sedláček a spol. jsou velmi přátelský :)
Spar

#149 Příspěvek od Spar »

pikus 1 píše:

Ahoj. :wink:

Ten podvozek na létání v hale tam fakt nedávej... 200g v hale je nesmysl. Venku ještě budiž...
Ta hmotnost může být částečně dle mého rozdílnou hustotou EPP materiálu. S tou bohužel nic
nenaděláš, ale to ti chlapci z RCF asi nikdy nepřiznají...

Ahoj,

já ti jsem bez toho podvozku jak nemocnej - nějak mi vadí, že to éro nemůže sednout na svá koleska :-) Je mi ho líto - ale gramáž je gramáž, to je jasné.

V RCF mi přiznali, že to může být hustotou materiálu - příště si vezmu váhu a stavebku odvážím...

Těším se na neděli ;-)
pikus 1
Kontaktovat uživatele:

#150 Příspěvek od pikus 1 »

Honza.V píše:BMS serva jsou lehčí, než HXT a použil jsem opravdu málo lepidla. Mám lehčí regulátor a mírně odlehčené baterky. Jo jinak musim uznat že Honza Sedláček a spol. jsou velmi přátelský :)

To je sice všechno "krásný", ale rozdíl je 20g ...(a to tam máš jak tvrdíš navíc
3článek) na 2čl. bude rozdíl ještě větší. Serva ani lepidlo ti takovej rozdíl neudělá ani omylem. :wink:

To Spar : Tak aspon, že ten rozdíl v materiálu RCF přiznali i když to v tvém případě nic neřeší...
K létání nepotřebuji mít v dosahu trafostanici...
Odpovědět

Zpět na „Akrobacie a 3D létání“