Crack YAK EPP kit
Re: Crack YAK EPP kit
já mám kolem 190g, 2S 450mAh nanotechy, ted vyměním motor, tak pár g zase stáhnu, ale vím, čím to je, nešetřil jsem lepidlem a možná někde zbytečně moc tavného lepidla na servech, s počtem ran ale bude váha narůstat
, ale nebolí mě to, i tak to léta dobře, až se to pořádně naučím, tak postavím nové, ale to už bude ÉRO. Ale těch 169 g ?, že by lepidlo bylo zase tak těžké?
Blade MCX, Blade MSR, TORO 900, Super ZOOM 4D, FreeAir Mustang, Spirit 2 m, Yak Crack Spectrum DX6i
Kissman píše:mam 500ky v 5ti z 13ti... ani v jednom se nic takoveho nedeje. Ale vsiml jsem si, ze spousta lidi triskne se smerovkou o zem a pak to svadi na serva
Teď jsem to zkoušel. Vezmu ho z místnosti 23st ven, kde je 10st a do 5 minut jsou kormidla o 3mm mimo střed . Dám ho zpět do místnosti a kormidla se narovnají přesně na střed. Do ničeho s nimi nebouchnu jenom je přenesu.
tak pak nemas ale originaly HXT... existuji dve verze techto serv > jedny Hextronik original a nasledne existuje HXT ktera se pak premalovava jako TG9 a ostatni kopie, ktere jsou bazmeky a prave trpi timto neduhem oproti "originalu".
Jeti DC-16 | „Chytrý napadne špatný názor, hloupý jeho autora“
Honza.V píše:Jaké baterky tam máš ??? já sem s 3s 450mAh na 169g
2S 450mAh Hyperion
Tak koukám, že nejsem jedinej, kdo se dostal na 190g - teď je otázka, mám tam vrznout ten podvozek, nebo ne.
Moje baterky jsou Hyperion 2S 450MAh - doporučované k modelu. Celkově jsem vzal vše doporučené a také navíc 20g mi přijde hodně.
Leda to letadlo odfrézovat
)))
Moje baterky jsou Hyperion 2S 450MAh - doporučované k modelu. Celkově jsem vzal vše doporučené a také navíc 20g mi přijde hodně.
Leda to letadlo odfrézovat
LASER EXP, SU29-1m,08m,IL2 a SE5a na ACES,halolety
Kissman píše:tak pak nemas ale originaly HXT... existuji dve verze techto serv > jedny Hextronik original a nasledne existuje HXT ktera se pak premalovava jako TG9 a ostatni kopie, ktere jsou bazmeky a prave trpi timto neduhem oproti "originalu".
Jestli to bylo na mě. Já nemyslím, že by to bylo servama. Myslím, že je to roztažností materiálu EPP.
Spar píše:Tak koukám, že nejsem jedinej, kdo se dostal na 190g - teď je otázka, mám tam vrznout ten podvozek, nebo ne.
Leda to letadlo odfrézovat)))
Přemýšlel jsem nad tím. A lepidlem to nebude. Z 20g lahvičky mě ubyl jenom kousek lepidla.
bub60 píše:Kissman píše:tak pak nemas ale originaly HXT... existuji dve verze techto serv > jedny Hextronik original a nasledne existuje HXT ktera se pak premalovava jako TG9 a ostatni kopie, ktere jsou bazmeky a prave trpi timto neduhem oproti "originalu".
Jestli to bylo na mě. Já nemyslím, že by to bylo servama. Myslím, že je to roztažností materiálu EPP.
jop, bylo
- pikus 1
- Kontaktovat uživatele:
Spar píše:Tak koukám, že nejsem jedinej, kdo se dostal na 190g - teď je otázka, mám tam vrznout ten podvozek, nebo ne.
Ahoj.
Ten podvozek na létání v hale tam fakt nedávej... 200g v hale je nesmysl. Venku ještě budiž...
Ta hmotnost může být částečně dle mého rozdílnou hustotou EPP materiálu. S tou bohužel nic
nenaděláš, ale to ti chlapci z RCF asi nikdy nepřiznají...
K létání nepotřebuji mít v dosahu trafostanici...
Kissman píše:jop, bylou me se nic takoveho nedeje... na zadnem z RCF backyardu... a to jsem lital i v zime pri -10
Jo to s tebou souhlasím. Když už je to při stejné teplotě tak se to ani nehne. Je to jenom při tom přechodu teplot.
samozrejme to bylo mysleno tak, ze jsem lital -10 a pak sel domu + kontrola... zatim jsem trimoval jen jedno ero a to jen proto, ze jsem sn im svihl do stropu 
Záhada serva vyřešena - byl jsem v RCF a patrně jsem s tím nějak neopatrně švihl a je tam vylomený zoubek v servu směrovky - tedy má vina, má vina, má veliká vina
Jinak musím pochválit pana Sedláčka - přístup je naprosto ukázkový!!!
Záhada kolem gramáže zůstává...
Záhada kolem gramáže zůstává...
BMS serva jsou lehčí, než HXT a použil jsem opravdu málo lepidla. Mám lehčí regulátor a mírně odlehčené baterky. Jo jinak musim uznat že Honza Sedláček a spol. jsou velmi přátelský 
pikus 1 píše:Spar píše:Tak koukám, že nejsem jedinej, kdo se dostal na 190g - teď je otázka, mám tam vrznout ten podvozek, nebo ne.
Ahoj.![]()
Ten podvozek na létání v hale tam fakt nedávej... 200g v hale je nesmysl. Venku ještě budiž...
Ta hmotnost může být částečně dle mého rozdílnou hustotou EPP materiálu. S tou bohužel nic
nenaděláš, ale to ti chlapci z RCF asi nikdy nepřiznají...
Ahoj,
já ti jsem bez toho podvozku jak nemocnej - nějak mi vadí, že to éro nemůže sednout na svá koleska
V RCF mi přiznali, že to může být hustotou materiálu - příště si vezmu váhu a stavebku odvážím...
Těším se na neděli
- pikus 1
- Kontaktovat uživatele:
Honza.V píše:BMS serva jsou lehčí, než HXT a použil jsem opravdu málo lepidla. Mám lehčí regulátor a mírně odlehčené baterky. Jo jinak musim uznat že Honza Sedláček a spol. jsou velmi přátelský
To je sice všechno "krásný", ale rozdíl je 20g ...(a to tam máš jak tvrdíš navíc
3článek) na 2čl. bude rozdíl ještě větší. Serva ani lepidlo ti takovej rozdíl neudělá ani omylem.
To Spar : Tak aspon, že ten rozdíl v materiálu RCF přiznali i když to v tvém případě nic neřeší...
K létání nepotřebuji mít v dosahu trafostanici...