DaveLister píše:Takze podle tebe ten, kdo nema drahy high-end vysilac je automaticky zacatecnik? To mi promin, ale to je ubohe
??? Já něco takového napsal?
Imm0rta1 píše:S tim musim tak trochu souhlasit. I svetova spicka nema vysilace za desitky tisic, ale takhle to asi doslova nemyslel. Kdyz uz jsem tu zminl toho Tareqa tak ten tusim stale lita s DX7
JirkaA píše::roll: proč se lidi pořád snažíte číst v příspěvcích něco, co tam není vůbec napsáno? Zbytečný flame..
zdzd píše:Imm0rta1 píše:S tim musim tak trochu souhlasit. I svetova spicka nema vysilace za desitky tisic, ale takhle to asi doslova nemyslel. Kdyz uz jsem tu zminl toho Tareqa tak ten tusim stale lita s DX7
Jestli to nebude tím, že na 3D motyku paradoxně stačí ten nejjednodušší vysílač. Kdyby na tom byla H1 mechanika, tak skoro ani nemusí mít heli mixy. Kolektiv z rohu do rohu, plyn na spínači nula nebo plný, citlivost gyra na nějaký tahák a je hotovo...
pitrs73 píše:ja vam opravdu nerozumim. To do sebe musite porad narazet? Prece kazdy vi, jak to je. Vic zaplatis,vic dostanes! Rozhodujes se podle toho kolik nato mas a co opravdu potrebujes. Na spectrum koukaji hlavne zacatecnici zkrz cenu, pocatecni vydaje . Mam ji taky,vystaci mi i kdyz vim ze neni nejlepsi! Spectrum vyhraje kvuli cene! Cim drazsi , tim min lidi ji bude mit! Ale did to kazdy vite...
O tobe ZDZD vim, co jsem tady na foru. Hodne toho vis, nechame si poradit,ale taky dovedes pekne rypat! proc? Stacilo abys to trochu jinak napsal...
ps.tareq a szabo s dx7 je reklama.Ukazou vam ze to s ni jde ale oba vi, o co tu jde...
pitrs73 píše:O tobe ZDZD vim, co jsem tady na foru. Hodne toho vis, nechame si poradit,ale taky dovedes pekne rypat! proc? Stacilo abys to trochu jinak napsal...