Sčítání vysílačů 2011

Všechno co je o modelech vrtulníků, ale nevejde se do jiné vrtulníkové kategorie.
Odpovědět
Zpráva
Autor
zdzd

#136 Příspěvek od zdzd »

DaveLister píše:Takze podle tebe ten, kdo nema drahy high-end vysilac je automaticky zacatecnik? To mi promin, ale to je ubohe ;)

??? Já něco takového napsal?
zdzd

#137 Příspěvek od zdzd »

Imm0rta1 píše:S tim musim tak trochu souhlasit. I svetova spicka nema vysilace za desitky tisic, ale takhle to asi doslova nemyslel. Kdyz uz jsem tu zminl toho Tareqa tak ten tusim stale lita s DX7 :)

Jestli to nebude tím, že na 3D motyku paradoxně stačí ten nejjednodušší vysílač. Kdyby na tom byla H1 mechanika, tak skoro ani nemusí mít heli mixy. Kolektiv z rohu do rohu, plyn na spínači nula nebo plný, citlivost gyra na nějaký tahák a je hotovo...
Imm0rta1

#138 Příspěvek od Imm0rta1 »

JirkaA píše::roll: proč se lidi pořád snažíte číst v příspěvcích něco, co tam není vůbec napsáno? Zbytečný flame..

Ja jsem tak trochu vedel ze k tomu dojde. U vetsiny podobnych diskuzi na foru se to dokope az do stavu vecneho spickovani a pretahovani se :D
Naposledy upravil(a) Imm0rta1 dne sob 19.02.2011 14:22, celkem upraveno 1 x.
Imm0rta1

#139 Příspěvek od Imm0rta1 »

zdzd píše:
Imm0rta1 píše:S tim musim tak trochu souhlasit. I svetova spicka nema vysilace za desitky tisic, ale takhle to asi doslova nemyslel. Kdyz uz jsem tu zminl toho Tareqa tak ten tusim stale lita s DX7 :)

Jestli to nebude tím, že na 3D motyku paradoxně stačí ten nejjednodušší vysílač. Kdyby na tom byla H1 mechanika, tak skoro ani nemusí mít heli mixy. Kolektiv z rohu do rohu, plyn na spínači nula nebo plný, citlivost gyra na nějaký tahák a je hotovo...

Urcite. Ja se hadat nebudu... verim zkusenejsim. A kdyz koukam na pocet tvych prispevku tak se neodvazju vzdorovat. Z fleku muzu rict, ze litam jen rok a pul takze jsem jeste amater. Vratme se uz prosim k puvodnimu tematu a dost dohadu. Diky
ZAPLIK

#140 Příspěvek od ZAPLIK »

DX6i
Tak změna na DX7 :lol:
Naposledy upravil(a) ZAPLIK dne stř 30.03.2011 21:12, celkem upraveno 1 x.
KDS 550 MSH Brain
Dx 7
Imm0rta1

#141 Příspěvek od Imm0rta1 »

Tak jsme se zase posunuli o kousek dal:

31 Spektrum DX6i
17 Spektrum DX7
12 Hitec Aurora 9
9 Futaba 10C
8 Futaba 8FG
8 Hitec Optic 6
6 Futaba 7C
5 Futaba FX-30
4 Spektrum DX8
3 Futaba 12FG
3 JR 9303
3 Graupner MC24
2 Graupner MX-16S
2 Futaba FX-18
2 Multiplex Royal EVO 9

Spektrum 52
Futaba 33
Hitec 20
Graupner 5
JR 3
Multiplex 2
pitrs73

ale no tak!

#142 Příspěvek od pitrs73 »

ja vam opravdu nerozumim. To do sebe musite porad narazet? Prece kazdy vi, jak to je. Vic zaplatis,vic dostanes! Rozhodujes se podle toho kolik nato mas a co opravdu potrebujes. Na spectrum koukaji hlavne zacatecnici zkrz cenu, pocatecni vydaje . Mam ji taky,vystaci mi i kdyz vim ze neni nejlepsi! Spectrum vyhraje kvuli cene! Cim drazsi , tim min lidi ji bude mit! Ale did to kazdy vite...
O tobe ZDZD vim, co jsem tady na foru. Hodne toho vis, nechame si poradit,ale taky dovedes pekne rypat! proc? Stacilo abys to trochu jinak napsal...
ps.tareq a szabo s dx7 je reklama.Ukazou vam ze to s ni jde ale oba vi, o co tu jde...
oscar
Kontaktovat uživatele:

Re: ale no tak!

#143 Příspěvek od oscar »

Futaba T7C 2.4GHz
Letadla, auta.
Imm0rta1

#144 Příspěvek od Imm0rta1 »

pitrs73 píše:ja vam opravdu nerozumim. To do sebe musite porad narazet? Prece kazdy vi, jak to je. Vic zaplatis,vic dostanes! Rozhodujes se podle toho kolik nato mas a co opravdu potrebujes. Na spectrum koukaji hlavne zacatecnici zkrz cenu, pocatecni vydaje . Mam ji taky,vystaci mi i kdyz vim ze neni nejlepsi! Spectrum vyhraje kvuli cene! Cim drazsi , tim min lidi ji bude mit! Ale did to kazdy vite...
O tobe ZDZD vim, co jsem tady na foru. Hodne toho vis, nechame si poradit,ale taky dovedes pekne rypat! proc? Stacilo abys to trochu jinak napsal...
ps.tareq a szabo s dx7 je reklama.Ukazou vam ze to s ni jde ale oba vi, o co tu jde...

Presne tak. Myslim ze to tu nakonec uzavrem driv nez jsem myslel. Vecne dohady jsou zbytecne. Kazdy dobre vi jak to chodi, ale alspon jsme dali dobre echo pro zacinajici vrtulnikare. Vetsina z nich si tu DX6i poridi. Pro ty zacatky je to rozhodne skvely vysilac.
zdzd

#145 Příspěvek od zdzd »

pitrs73 píše:O tobe ZDZD vim, co jsem tady na foru. Hodne toho vis, nechame si poradit,ale taky dovedes pekne rypat! proc? Stacilo abys to trochu jinak napsal...

Někdo tady rýpe. To je pravda. Ale já to nejsem.
Relax

#146 Příspěvek od Relax »

Myslím že každý máme radost ze svého vysílače, všiměte si kolik je smajlíků za typem Tx. To ostatní je balast a neřešme to, téma přineslo zajímavé srovnání, hledat v tom cokoliv dalšího už je ztráta času :-)
TREX450PROHC3SX, TREX550Spirit, TREX600B.Demon, TREX600VBarNeo, TF8G
http://relax450.rajce.idnes.cz
RomanSadilek

#147 Příspěvek od RomanSadilek »

Modela digi 3kanál
Futaba T8FG
Imm0rta1

#148 Příspěvek od Imm0rta1 »

Relax píše:Myslím že každý máme radost ze svého vysílače, všiměte si kolik je smajlíků za typem Tx. To ostatní je balast a neřešme to, téma přineslo zajímavé srovnání, hledat v tom cokoliv dalšího už je ztráta času :-)

Souhlasim, radeji to uzavreme...
František Koudelka
Kontaktovat uživatele:

#149 Příspěvek od František Koudelka »

Omlouvam se nemel jsem v umyslu rozpoutat takovouhle hadku...jen me trosku zarazilo to ze vsichni v mem tematu jste nadavali na DX6i a ted vidim ze tu jasne vede...ale mohli psat jini lide sem a jini me drive....takze jeste jednou uzavrete prosim hadku a piste dale sve vysilace.....ja prozatim letam s nejakym sestikanalem v setu s Twisterem 3D...ale to tu stejne neni takze vlastne nemam jako by nic...a nebo muzete vytvorit kategorii jine..a tam to zaradit
Nezlob se Béďo, já mám dneska špatnej den
FlyBear

#150 Příspěvek od FlyBear »

Na závěr (pokud už to tedy OP uzavírá) si dovolím představit spočítané údaje v přehledné grafické podobě.

Jinak dík uživateli Imm0rta1 (sakra, jak se tohle skloňuje??? :) ) za anketu a práci s jejím sledováním a vyhodnocením. Bylo to docela zajímavé čtení. A ten malý flame na závěr snad už uhasl...

Takže graf ukazuje procentuální zastoupení vysílačů dle značky výrobce, tak jak je uvedli registrovaní uživatelé fóra RCmania, kteří čtou sekci Vrtulníky a byli ochotni včas přispět do příslušné ankety:

Obrázek

Pro ty z vás, kdo teď čtou toto fórum a chtějí si na základě této ankety vybrat vysílač pro helinu, bych ještě navíc rád shrnul několik pravdivých postřehů, které tu také zazněly:

1) Na srazech helinářů se málokdy vidí Spektrum.
2) Spektrum je levná varianta (to neznamená, že apriori špatná). Holt žijeme kde žijeme a bereme co bereme :wink:
3) Z ankety byli vyloučeni majitelé výlučně různých setovek.
4) Se setovkama se málokdy jezdí na srazy helinářů.

Tož tak. :D
Odpovědět

Zpět na „Heli - jiné“