Pak se zbytečně píše třeba sem, když podle názvu to sem vůbec nepatří a pak někde něco hledejte
Naše videa, aneb jak se zlepšujeme v létání krůček po krůčku
- Liška Pepa
Co tak koukám tak docela pomohlo toto (!!! ČTĚTE Důležité upozornění pro helizačátečníky. ČTĚTE !!!) tak proč neudělat něco podobnýho a napsat stručné základy nastavení
.Já se přiznám že jsem ztěch co pořád něco hledaj a hledaj, ale snažim se na to přijít sám, protože si to pak pamatuji
.
Pak se zbytečně píše třeba sem, když podle názvu to sem vůbec nepatří a pak někde něco hledejte
.
-OPR píše:Howking píše: ........... Proto se někdy tak vztekám, když se nováčci ptají na totální kraviny, na které by si našli sami odpověď po pěti minutách přemýšlení - .......
Jak jsi sám jednou napsal na mojehobby.cz ....... jediný forum "vysoký vrtulníkářský" .......... tak co lezeš do školky ty voe
Blade400>T-Rex500>T-Rex250>Protos>T-Rex700E>LA700>RaptorE720
youtube.com/heyingosl
youtube.com/heyingosl
- milosh
- Kontaktovat uživatele:
psena píše:Doplnuju svou videografii, tantokrat po 10ti mesicich pilneho treninku.
Je to toceny v -6 °C takze prsty si trosku delaly co chtely, vsak ty hruby nepresnosti vidite, baterka nestihala a prepinala regl, ale aspon mam co zlepsovat na svoje jubilejni 1rocni video.![]()
http://www.youtube.com/watch?v=fsInrPa53Mw
Dekuju Penaxovi za to, ze tocil zmrzlyma rukama a ze doma odstranil modrej nadech, kterej tam byl natocenej diky nejakymu elektronickemu filtru.
Ale co..modra je dobra.
... po dlhom case som si popozeral forum a vidim ze ten peto je borec ako svina... videl som ho lietat v lete ale toto je uz ina kava.. lieta ti to paradne chlape..!!! uz ti to niekto povedal..
tak nech to ide takto dalej... drzim palce.. teda kniply
Tak něco nového 
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=5NjOlR_6ANs[/youtube]
Sice s brutáním zoome, 15 fps a kameraman neznalý helin, ale aspoň někdo mě natočil.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=5NjOlR_6ANs[/youtube]
Sice s brutáním zoome, 15 fps a kameraman neznalý helin, ale aspoň někdo mě natočil.
Naposledy upravil(a) Howking dne stř 10.08.2011 14:42, celkem upraveno 1 x.
Blade400>T-Rex500>T-Rex250>Protos>T-Rex700E>LA700>RaptorE720
youtube.com/heyingosl
youtube.com/heyingosl
- Standapass
- Kontaktovat uživatele:
Howking píše:Tak něco nového
http://www.youtube.com/watch?v=5NjOlR_6ANs
pekné, koľko lietate?
Fenius píše:Howking píše:Tak něco nového
http://www.youtube.com/watch?v=5NjOlR_6ANs
pekné, koľko lietate?
Nechci ti brát iluze, ale tato informace je úplně k ničemu. Otázka měla znít, kolik hodin máte nalátáno?
Znám lidi, kteří létají 5 let a neumí ani osmičku. Proč? Protože létají 2x do měsíce... No a jsou taky jedinci, kteří polohovky umí za prázdniny, protože každý den nedělají nic jiného...
bavarianDemon 3X a 3SX
SAB Goblin + JETI DS16 + XNova motor + Kosmik
SAB Goblin + JETI DS16 + XNova motor + Kosmik
- pkotatko
- Kontaktovat uživatele:
Díky za pozvání. Ne nejsem zkroucenej, že mi to jde pomalu. Nedávám tomu to co by to chtělo. Sim šidím a poslední rok lítám v reálu jen jednou týdně dvě až tři hoďky. To je prostě málo. Mám to ale jen jako hobby. Nevadí mi že se učím pomalu. Víc mě baví šťourat se v heli, nastavovat, hledat nové cesty a kochat se technikou. Je mi 45 let a mladý kluky nemám šanci dohonit. Taky mám i jiné priority.
Asi se dám na makety
Asi se dám na makety
Bell 206, Mi-8, nejaka letadla, Jeti DS-16
2-3hodky tydne mi neprijde vubec spatny...
Jinak nejde ano o makety ani o nejaky nabuseny 3D, jde o to umet heli ovladat a to me nechtej namluvit, ze neni i tvuj cil.
Sam na sobe citim, jak postupne poznavam polohy, ze roste jistota a verim, ze v budoucnu zminimalizuju pady.
Pak to teprve bude skutecna radost si zaletet co me napadne bez ohledu na prvky a manevry.
Ale je to daleko...samozrejme to chce cas.
A 45let neni nic hroznyho, mas z profese trenovany reflexy, takze verim, ze jsi na tom lip nez mnoho tricatniku
Jinak nejde ano o makety ani o nejaky nabuseny 3D, jde o to umet heli ovladat a to me nechtej namluvit, ze neni i tvuj cil.
Sam na sobe citim, jak postupne poznavam polohy, ze roste jistota a verim, ze v budoucnu zminimalizuju pady.
Pak to teprve bude skutecna radost si zaletet co me napadne bez ohledu na prvky a manevry.
Ale je to daleko...samozrejme to chce cas.
A 45let neni nic hroznyho, mas z profese trenovany reflexy, takze verim, ze jsi na tom lip nez mnoho tricatniku
- pkotatko
- Kontaktovat uživatele:
Ne, samozřejmě bych chtěl umět lítat jako světová špička. To asi každej z nás. Asi jsem se blbě vyjádřil. V podstatě je mi jedno jestli se naučím nový prvek dnes, zítra, za rok nebo nikdy. Dostal jsem se do fáze, že lítám, dá se na to koukat, občas mě někdo i pochválí. Helinu zvládám ve všech polohách a moc na ruce nepadám. Lítání si užívám. Jen si myslím, že se asi nikdy nenaučím takové to hard 3D. To prostě chce dřinu a hrozně moc času. A tady si řikám jestli je to pro mě až tak důležité.
Když jsme závodili na vodních skútrech, tak jsem byl v posilovně i 6x týdně. Dneska už bych tomu ten čas asi nedal. Priority se s věkem mění.
Když jsme závodili na vodních skútrech, tak jsem byl v posilovně i 6x týdně. Dneska už bych tomu ten čas asi nedal. Priority se s věkem mění.
Bell 206, Mi-8, nejaka letadla, Jeti DS-16