Naše videa, aneb jak se zlepšujeme v létání krůček po krůčku

Všechno co je o modelech vrtulníků, ale nevejde se do jiné vrtulníkové kategorie.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Liška Pepa

#136 Příspěvek od Liška Pepa »

Co tak koukám tak docela pomohlo toto (!!! ČTĚTE Důležité upozornění pro helizačátečníky. ČTĚTE !!!) tak proč neudělat něco podobnýho a napsat stručné základy nastavení :wink: .Já se přiznám že jsem ztěch co pořád něco hledaj a hledaj, ale snažim se na to přijít sám, protože si to pak pamatuji :roll: :wink: .

Pak se zbytečně píše třeba sem, když podle názvu to sem vůbec nepatří a pak někde něco hledejte :( .
OPR
Kontaktovat uživatele:

#137 Příspěvek od OPR »

Howking píše: ........... Proto se někdy tak vztekám, když se nováčci ptají na totální kraviny, na které by si našli sami odpověď po pěti minutách přemýšlení - .......

Jak jsi sám jednou napsal na mojehobby.cz ....... jediný forum "vysoký vrtulníkářský" .......... tak co lezeš do školky ty voe :D
Howking
Kontaktovat uživatele:

#138 Příspěvek od Howking »

OPR píše:
Howking píše: ........... Proto se někdy tak vztekám, když se nováčci ptají na totální kraviny, na které by si našli sami odpověď po pěti minutách přemýšlení - .......

Jak jsi sám jednou napsal na mojehobby.cz ....... jediný forum "vysoký vrtulníkářský" .......... tak co lezeš do školky ty voe :D
- :D :D :D Protože rád poradím i ve školce - jen raději na dotaz, kde je zřejmé že tazatel bez zkušenosti i po usilovném přemýšlení nemá šanci si poradit než na dotaz typu "proč mi vrtulník po startu hýbá do strany aliaz proč mi na místě visí nakřivo" když je každému dítěti jasné, že ocasní vrtulka fouká do boku a nějaká reakce na to být musí.
Blade400>T-Rex500>T-Rex250>Protos>T-Rex700E>LA700>RaptorE720
youtube.com/heyingosl
milosh
Kontaktovat uživatele:

#139 Příspěvek od milosh »

psena píše:Doplnuju svou videografii, tantokrat po 10ti mesicich pilneho treninku.
Je to toceny v -6 °C takze prsty si trosku delaly co chtely, vsak ty hruby nepresnosti vidite, baterka nestihala a prepinala regl, ale aspon mam co zlepsovat na svoje jubilejni 1rocni video. :)
http://www.youtube.com/watch?v=fsInrPa53Mw

Dekuju Penaxovi za to, ze tocil zmrzlyma rukama a ze doma odstranil modrej nadech, kterej tam byl natocenej diky nejakymu elektronickemu filtru.
Ale co..modra je dobra.

... po dlhom case som si popozeral forum a vidim ze ten peto je borec ako svina... videl som ho lietat v lete ale toto je uz ina kava.. lieta ti to paradne chlape..!!! uz ti to niekto povedal..:-)))) je vidiet ze tomu venujes vela casu... ale okrem toho casu musi mat na to clovek talent... v tej hale to bolo paradne so 450-tkou .... ale to bolo o chlp s tou zadnou vrtulkou.. :-))

tak nech to ide takto dalej... drzim palce.. teda kniply :-)))
Howking
Kontaktovat uživatele:

#140 Příspěvek od Howking »

Tak něco nového :-)
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=5NjOlR_6ANs[/youtube]
Sice s brutáním zoome, 15 fps a kameraman neznalý helin, ale aspoň někdo mě natočil.
Naposledy upravil(a) Howking dne stř 10.08.2011 14:42, celkem upraveno 1 x.
youtube.com/heyingosl
Standapass
Kontaktovat uživatele:

#141 Příspěvek od Standapass »

To je dosti dobrý. No tak dalece se já určo nedostanu.S
HTC evo3d
Fenius
Kontaktovat uživatele:

#142 Příspěvek od Fenius »

Howking píše:Tak něco nového :-)
http://www.youtube.com/watch?v=5NjOlR_6ANs
Sice s brutáním zoome, 15 fps a kameraman neznalý helin, ale aspoň někdo mě natočil.

pekné, koľko lietate?
Howking
Kontaktovat uživatele:

#143 Příspěvek od Howking »

Fenius píše:pekné, koľko lietate?
- no za tři měsíce to budou tři roky.
youtube.com/heyingosl
boZZda

#144 Příspěvek od boZZda »

Fenius píše:
Howking píše:Tak něco nového :-)
http://www.youtube.com/watch?v=5NjOlR_6ANs

pekné, koľko lietate?

Nechci ti brát iluze, ale tato informace je úplně k ničemu. Otázka měla znít, kolik hodin máte nalátáno?

Znám lidi, kteří létají 5 let a neumí ani osmičku. Proč? Protože létají 2x do měsíce... No a jsou taky jedinci, kteří polohovky umí za prázdniny, protože každý den nedělají nic jiného... :wink:
bavarianDemon 3X a 3SX
SAB Goblin + JETI DS16 + XNova motor + Kosmik
pkotatko
Kontaktovat uživatele:

#145 Příspěvek od pkotatko »

Howking píše:
Fenius píše:pekné, koľko lietate?
- no za tři měsíce to budou tři roky.

Howkingu, hezký.
Lítám přibližně na stejný úrovni jako ty. Za pět let.
Bell 206, Mi-8, nejaka letadla, Jeti DS-16
psena
Kontaktovat uživatele:

#146 Příspěvek od psena »

Vsak pojd s nama nekdy maknout na phoenix kolem 22-23, byvame tam v podstate kazdy den. Je to urcita motivace se naucit novy kousky, protoze nekteri nam je tam predvadi opravdu mistrovkym zpusobem.
Samozrejme nejsou skoupi na info, takze i poradi.
pkotatko
Kontaktovat uživatele:

#147 Příspěvek od pkotatko »

Díky za pozvání. Ne nejsem zkroucenej, že mi to jde pomalu. Nedávám tomu to co by to chtělo. Sim šidím a poslední rok lítám v reálu jen jednou týdně dvě až tři hoďky. To je prostě málo. Mám to ale jen jako hobby. Nevadí mi že se učím pomalu. Víc mě baví šťourat se v heli, nastavovat, hledat nové cesty a kochat se technikou. Je mi 45 let a mladý kluky nemám šanci dohonit. Taky mám i jiné priority.
Asi se dám na makety :D
psena
Kontaktovat uživatele:

#148 Příspěvek od psena »

2-3hodky tydne mi neprijde vubec spatny...
Jinak nejde ano o makety ani o nejaky nabuseny 3D, jde o to umet heli ovladat a to me nechtej namluvit, ze neni i tvuj cil.
Sam na sobe citim, jak postupne poznavam polohy, ze roste jistota a verim, ze v budoucnu zminimalizuju pady.
Pak to teprve bude skutecna radost si zaletet co me napadne bez ohledu na prvky a manevry.
Ale je to daleko...samozrejme to chce cas.
A 45let neni nic hroznyho, mas z profese trenovany reflexy, takze verim, ze jsi na tom lip nez mnoho tricatniku :lol:
Howking
Kontaktovat uživatele:

#149 Příspěvek od Howking »

Psena: Možná bys toto vlákno mohl přejmenovat na "Vaše/naše videa" - a bude docela užitečné.
youtube.com/heyingosl
pkotatko
Kontaktovat uživatele:

#150 Příspěvek od pkotatko »

Ne, samozřejmě bych chtěl umět lítat jako světová špička. To asi každej z nás. Asi jsem se blbě vyjádřil. V podstatě je mi jedno jestli se naučím nový prvek dnes, zítra, za rok nebo nikdy. Dostal jsem se do fáze, že lítám, dá se na to koukat, občas mě někdo i pochválí. Helinu zvládám ve všech polohách a moc na ruce nepadám. Lítání si užívám. Jen si myslím, že se asi nikdy nenaučím takové to hard 3D. To prostě chce dřinu a hrozně moc času. A tady si řikám jestli je to pro mě až tak důležité.
Když jsme závodili na vodních skútrech, tak jsem byl v posilovně i 6x týdně. Dneska už bych tomu ten čas asi nedal. Priority se s věkem mění.
Odpovědět

Zpět na „Heli - jiné“