AXN Floater-Jet (hobbycity.com)
hmm, na dovyvazenie skor potrebujem nieco co mam doma, kupovat olovo sa mi nechce. vymyslel som ze skusim do cumaka vlozit 4-6 5korunovych minci, uvidime ako to pojde
zarezat do kridla ma ani nenapadlo
ale zrejme to budem musiet urobit aby sa tam tie kable vosli. magnety dam az neskor. sejvi, mas ich z hobbycity, ci odkial?
a upevnenie baterky - normalne drbnut priamo na lipolku sekundak a suchy zips? plus dole do cumaku?
zarezat do kridla ma ani nenapadlo
a upevnenie baterky - normalne drbnut priamo na lipolku sekundak a suchy zips? plus dole do cumaku?
-
Abu
- Kontaktovat uživatele:
4401 píše:Suchý zip se prodává se samolepkou.
A nebo se klidne vezme ten obycejny a prilepi se lepidlem. Treba vterinakem, nebo UHUporem, nebo treba epoxidem, jak je ctena libost
Taky jsem na prvni lipolku lepil drahy samolepici suchac koupeny u Pecky v pytlicku s napisem Graupner. Nez jsem zjistil, ze metraz z galanterie funguje stejne.
Abu (Tomáš S.) - MC19 - kanál č.90 na 40MHz
Magnety mam z http://www.dealextreme.com/products.dx/category.1105~search.magnet - kvalitou me prekvapily a jsou za dobry peniz.
Ja mam suchy zip bez samolepky. Do cumaku po cele delce jsem suchac prilepil sekundovym lepidlem a na kraj baterky jsem sekundovym lepidlem nalepil jen kousek cca 10x5mm. 3S baterka dobre drzi i bez suchace, ale tim kousickem na baterce si sichruji posuv baterky...
Ja mam suchy zip bez samolepky. Do cumaku po cele delce jsem suchac prilepil sekundovym lepidlem a na kraj baterky jsem sekundovym lepidlem nalepil jen kousek cca 10x5mm. 3S baterka dobre drzi i bez suchace, ale tim kousickem na baterce si sichruji posuv baterky...
Super 3D flatform EPO | AXN Floater-Jet (prodáno) | Micro Cessna 781 | V-MAX TY901 | Mad Truck 4x4
do trupu do kridla... proste vyrezem niekde dieru aby to sedelo
moj suchy zips z HC je bez samolepky, tak som ho dnes lepil sekundakom. objednaval som ten co odporucal sejvi niekde, ale to co mi doslo sa nanho vobec nepodoba. (no ale posielaj kvoli tomu cely balik aj s lietadlom do ciny naspat
)
toz to prilepim na lipolku a uvidime.
moj suchy zips z HC je bez samolepky, tak som ho dnes lepil sekundakom. objednaval som ten co odporucal sejvi niekde, ale to co mi doslo sa nanho vobec nepodoba. (no ale posielaj kvoli tomu cely balik aj s lietadlom do ciny naspat
toz to prilepim na lipolku a uvidime.
to M4rek: Zatim nahradni dily na toto letadlo nejsou. Je to novinka z ledna 2009, predpokladam ze casem bude mozne objednat z Hobbycity samostatne trup, kridla atd. Staci prubezne sledovat Hobbycity zda uz nejsou nahradni dily na AXN Floater-Jet.
Jako zacatecnik jsem pri prvnich letech s nim poradne prastil a vse jde jednoduse opravit purexem popripade sekundovym lepidlem. Dokonce se mi zda ze ted lita lepe kdyz je potluceny nez uplne novy.
Nebo ze by jsem se uz poradne naucil litat?
Neni problem v plne rychlosti prolitnou fotbalovou brankou, letet vzhuru nohama, atd.
Jako zacatecnik jsem pri prvnich letech s nim poradne prastil a vse jde jednoduse opravit purexem popripade sekundovym lepidlem. Dokonce se mi zda ze ted lita lepe kdyz je potluceny nez uplne novy.
Super 3D flatform EPO | AXN Floater-Jet (prodáno) | Micro Cessna 781 | V-MAX TY901 | Mad Truck 4x4
Kluci prosím Vás o radu. Asi v půlce tohoto vlákna jsem narazil na zajímavou věcičku, která spoří čas při nabíjení dvou baterek najednou a kterou tady někdo myslím má.
Rád bych se zaptal zda k tomu ještě něco potřebuji. Z toho obrázku to není úplně dobře poznat. Nevidím kam se připojují baterie. Jsou nějaké konektory v té bužírce u přípojky k balancéru? Vidím jen jeden přípoj, který dle mého názoru vede už rovnou do nabíječky.
Děkuji...
Rád bych se zaptal zda k tomu ještě něco potřebuji. Z toho obrázku to není úplně dobře poznat. Nevidím kam se připojují baterie. Jsou nějaké konektory v té bužírce u přípojky k balancéru? Vidím jen jeden přípoj, který dle mého názoru vede už rovnou do nabíječky.
Děkuji...