Beta 1400 - stavba
- Ancistrus01
- Kontaktovat uživatele:
Re: Flaperony
A dal jsi klapky nahoru?tu vyskovku mam 13,nejak jsem se upsal.Nerikej,ze to pri pristani neni znat?!Jde mi to naplocho a o poznnani pomaleji.Borek píše:Tak jsem dneska vyzkoušel na svojí Betě flaperony. Bohužel, je to naprosté zklamání -- prakticky to není poznat, kromě toho, že s flaperony dole je letadlo strašlivě tupé na křidélka.
Tak jsem se vrátíl z posledího lítání bohužel jen z levým křídlem
. Při obráceném lopinku se utrhly magnety na křídle, následoval výkrut střemhlav k zemy pak se obě křídla odletěly vzaly sebou výškovku a zbytek šel dolů do obilí. po hodinovém procházení obilím sem našel pouze to křídlo.Odpoledne du pokračovat snad nějaké trosky najdu
Nevím kdo to psal takže: V čumáku je opravdu schované závaží a je zalité vrstvou EPP...nejedná se o ty matky, ale je tam kovový váleček a ikdyž se použije ta ejvětší baterka (2200mAh 3s) tak není potřeba závaží vyndávat - mám odzkoušeno.
Jinak k té akrobacii - mrzí mě to, co se ti stalo. Ten pocit jsem před týdnem zažil taky, ale já nenašel baterku, vrtuli, unašeč a kabinku. Takže mám už jen jednu baterku a kabinu musim vyříznout. Na OBRÁCENÉ PŘEMETY se s betou raději vykašlete. Mě se povedly dva pěkný a přistál jsem, že půjdu dom. No nedalo mi to a řekl jsem si, že dám ještě jeden a pak se to stalo...V RCM na mě dost koukal prodavač jak se mi to povedlo ztratit unašeč, vrtuli a baterku s kabinkou
Na blbnutí uvažuju o F4U corsair a nebo MX2 ještě nevím jestli rovnou 3D nebo ne. A taky nejsou prachy....jinak bych si koupil corsaira, MX2 a http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... ly_v2.html
Jinak k té akrobacii - mrzí mě to, co se ti stalo. Ten pocit jsem před týdnem zažil taky, ale já nenašel baterku, vrtuli, unašeč a kabinku. Takže mám už jen jednu baterku a kabinu musim vyříznout. Na OBRÁCENÉ PŘEMETY se s betou raději vykašlete. Mě se povedly dva pěkný a přistál jsem, že půjdu dom. No nedalo mi to a řekl jsem si, že dám ještě jeden a pak se to stalo...V RCM na mě dost koukal prodavač jak se mi to povedlo ztratit unašeč, vrtuli a baterku s kabinkou
Na blbnutí uvažuju o F4U corsair a nebo MX2 ještě nevím jestli rovnou 3D nebo ne. A taky nejsou prachy....jinak bych si koupil corsaira, MX2 a http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... ly_v2.html
- Ancistrus01
- Kontaktovat uživatele:
vcera bez vystrahy odislo servo praveho kridla.. nastastie bola Beta pomerne blizko a podarilo sa mi ju nasmerovat do vyssej travy tak prezila.
Vam origo serva drzia? Ja som prezieravo objednal z Ciny Towepro SG90, tak uvidim kolko vydrzi to. Zatial som menil len to jedno, dnes budem zistovat ci to nebude robit problemy a ci nie je rozdiel v maximalnych vychylkach a rychlosti serv.
Teoreticky by asi bolo vhodne vymenit obe nech su rovnake v kridlach, ale skusim a uvidim...
Vam origo serva drzia? Ja som prezieravo objednal z Ciny Towepro SG90, tak uvidim kolko vydrzi to. Zatial som menil len to jedno, dnes budem zistovat ci to nebude robit problemy a ci nie je rozdiel v maximalnych vychylkach a rychlosti serv.
Teoreticky by asi bolo vhodne vymenit obe nech su rovnake v kridlach, ale skusim a uvidim...
tak potom to s tym asi bude tiez dobre vyvazene akurat by sa mi nepacilo keby som mal vlacit nieco zbytocne naviac
keby mi odislo jedno servo v krídelku tak by som asi vymenil aj druhe za rovnake nemusia sa zhodovat vo vychylkach a rychlosti
ako to myslis ze ked zatiahnes na max tak stale sa to hybe? nemas nejaku fotku ake tam mas tiahlo?
keby mi odislo jedno servo v krídelku tak by som asi vymenil aj druhe za rovnake nemusia sa zhodovat vo vychylkach a rychlosti
ako to myslis ze ked zatiahnes na max tak stale sa to hybe? nemas nejaku fotku ake tam mas tiahlo?
Hele, vyměň obě. Není dobré mít na jedné straně něco a na druhé něco jiného. To je jak mít na autě vlevo a vpravo jiné pneumatiky.
Když už, tak to nové dej třeba na výškovku a to z výškovky strč ke křidélku.
Jinak já mám stále původní a zatím dobrý. Jediné co nevydrželo byly páky kormidel (všechny 4). Postupně jedna za druhou praskly. Ten čern plast byl strašlivě křehký.
Když už, tak to nové dej třeba na výškovku a to z výškovky strč ke křidélku.
Jinak já mám stále původní a zatím dobrý. Jediné co nevydrželo byly páky kormidel (všechny 4). Postupně jedna za druhou praskly. Ten čern plast byl strašlivě křehký.
tak som sa dnes tak tesil ze pojdem lietat ...a tak zle to aj dopadlo ....chybicka se vloudila a beta trosku padla na cumak .....prva vacsia nehoda ....cakal som ze sa to skor stane na zaciatku ako teraz ......ani neviem ako a bola v zemi .....vyškovka nalomena a čumak riadne pokriveny ......ako ho najlepsie vyrovnat? viem ze teplou vodou ale ako sa do toho pustit? narovna sa to pri teplote samo alebo to len zmekne a bude to treba vyrovnavat?
Rafa nezoufej to je hned!!!to muzes letat 5 let a stane se to! ja to vzdy fenuji a jetli je to zborene trochu dovnitr ta tomu pomaham vareckou.Jinak lepim vterinakem a zatim dobre!To srovnas neboj a zas o to vic si ted das bacha aby jsi neblbl v nizke vysce.rafa242 píše:tak som sa dnes tak tesil ze pojdem lietat ...a tak zle to aj dopadlo ....chybicka se vloudila a beta trosku padla na cumak .....prva vacsia nehoda ....cakal som ze sa to skor stane na zaciatku ako teraz ......ani neviem ako a bola v zemi .....vyškovka nalomena a čumak riadne pokriveny ......ako ho najlepsie vyrovnat? viem ze teplou vodou ale ako sa do toho pustit? narovna sa to pri teplote samo alebo to len zmekne a bude to treba vyrovnavat?
to jo
....diky pekne ....len ma to mrzý že to takto dopadlo, idem dat dokopy hlavne tu vyskovku a cumák narovnám zajtra rano snad sa mi to podari ....celkom ma trápi to ze pri náraze sa mi trochu narazila aj baterka teraz sa bojim ze by s nou nieco mohlo byt a neviem ci to davat na nabijacku vobec ....a tak isto aj regulator to trochu schytal toto som zistil az doma dufam ze v nom nie je nieco odtrhnute trochu sa ohol .....rozmyslam ci to zlepit sekundovym alebo bude lepsi epoxyd ....čo myslite?
EDIT: rovnal si cumak proste tak ze bol na lietadle? ja rozmyslam ci ho rovno neodrezat cely vyrovnat a znova prilepit len neviem ci to je dobry napad ....čo myslite?
EDIT: rovnal si cumak proste tak ze bol na lietadle? ja rozmyslam ci ho rovno neodrezat cely vyrovnat a znova prilepit len neviem ci to je dobry napad ....čo myslite?