Beta 1400 - stavba

Začínáte nebo chcete začít s letadlem.
Zamčeno
Zpráva
Autor
Ancistrus01
Kontaktovat uživatele:

#1321 Příspěvek od Ancistrus01 »

No nevim už jsem to zkusil a vážně nevim. V jednom místě se zasekla ale z jiných už zas ne? :?
chrpos

Re: Flaperony

#1322 Příspěvek od chrpos »

Borek píše:Tak jsem dneska vyzkoušel na svojí Betě flaperony. Bohužel, je to naprosté zklamání -- prakticky to není poznat, kromě toho, že s flaperony dole je letadlo strašlivě tupé na křidélka.
A dal jsi klapky nahoru?tu vyskovku mam 13,nejak jsem se upsal.Nerikej,ze to pri pristani neni znat?!Jde mi to naplocho a o poznnani pomaleji.
Zdenek151

#1323 Příspěvek od Zdenek151 »

Tak jsem se vrátíl z posledího lítání bohužel jen z levým křídlem :( . Při obráceném lopinku se utrhly magnety na křídle, následoval výkrut střemhlav k zemy pak se obě křídla odletěly vzaly sebou výškovku a zbytek šel dolů do obilí. po hodinovém procházení obilím sem našel pouze to křídlo.Odpoledne du pokračovat snad nějaké trosky najdu
MODYN
Kontaktovat uživatele:

#1324 Příspěvek od MODYN »

Hodně štěstí..Věřím, že zbytek taky najdeš.
peca001

#1325 Příspěvek od peca001 »

Nevím kdo to psal takže: V čumáku je opravdu schované závaží a je zalité vrstvou EPP...nejedná se o ty matky, ale je tam kovový váleček a ikdyž se použije ta ejvětší baterka (2200mAh 3s) tak není potřeba závaží vyndávat - mám odzkoušeno.

Jinak k té akrobacii - mrzí mě to, co se ti stalo. Ten pocit jsem před týdnem zažil taky, ale já nenašel baterku, vrtuli, unašeč a kabinku. Takže mám už jen jednu baterku a kabinu musim vyříznout. Na OBRÁCENÉ PŘEMETY se s betou raději vykašlete. Mě se povedly dva pěkný a přistál jsem, že půjdu dom. No nedalo mi to a řekl jsem si, že dám ještě jeden a pak se to stalo...V RCM na mě dost koukal prodavač jak se mi to povedlo ztratit unašeč, vrtuli a baterku s kabinkou :)

Na blbnutí uvažuju o F4U corsair a nebo MX2 ještě nevím jestli rovnou 3D nebo ne. A taky nejsou prachy....jinak bych si koupil corsaira, MX2 a http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... ly_v2.html
Ancistrus01
Kontaktovat uživatele:

#1326 Příspěvek od Ancistrus01 »

Připevňuju táhla křidélek a když u těch kroužků přitáhnu ty matice na max pořád se to na táhle hýbe? Je to tak správně nebo ne?
wilder01

#1327 Příspěvek od wilder01 »

vcera bez vystrahy odislo servo praveho kridla.. nastastie bola Beta pomerne blizko a podarilo sa mi ju nasmerovat do vyssej travy tak prezila.
Vam origo serva drzia? Ja som prezieravo objednal z Ciny Towepro SG90, tak uvidim kolko vydrzi to. Zatial som menil len to jedno, dnes budem zistovat ci to nebude robit problemy a ci nie je rozdiel v maximalnych vychylkach a rychlosti serv.
Teoreticky by asi bolo vhodne vymenit obe nech su rovnake v kridlach, ale skusim a uvidim...
siron

#1328 Příspěvek od siron »

:D Já jsem musel měnit servo výškovky,odešlo po pátém letu.Asi ta setová kvalita ne bude nic moc.
rafa242

#1329 Příspěvek od rafa242 »

tak potom to s tym asi bude tiez dobre vyvazene akurat by sa mi nepacilo keby som mal vlacit nieco zbytocne naviac

keby mi odislo jedno servo v krídelku tak by som asi vymenil aj druhe za rovnake nemusia sa zhodovat vo vychylkach a rychlosti

ako to myslis ze ked zatiahnes na max tak stale sa to hybe? nemas nejaku fotku ake tam mas tiahlo?
Ticcino

#1330 Příspěvek od Ticcino »

Hele, vyměň obě. Není dobré mít na jedné straně něco a na druhé něco jiného. To je jak mít na autě vlevo a vpravo jiné pneumatiky.
Když už, tak to nové dej třeba na výškovku a to z výškovky strč ke křidélku.

Jinak já mám stále původní a zatím dobrý. Jediné co nevydrželo byly páky kormidel (všechny 4). Postupně jedna za druhou praskly. Ten čern plast byl strašlivě křehký.
Pajas
Kontaktovat uživatele:

#1331 Příspěvek od Pajas »

Setoví serva jsou šunti (já měl na wing dragonovi). Po půl roce odešla obě najednou. Zajímavé, že:
rafa242

#1332 Příspěvek od rafa242 »

tak som sa dnes tak tesil ze pojdem lietat ...a tak zle to aj dopadlo ....chybicka se vloudila a beta trosku padla na cumak .....prva vacsia nehoda ....cakal som ze sa to skor stane na zaciatku ako teraz ......ani neviem ako a bola v zemi .....vyškovka nalomena a čumak riadne pokriveny ......ako ho najlepsie vyrovnat? viem ze teplou vodou ale ako sa do toho pustit? narovna sa to pri teplote samo alebo to len zmekne a bude to treba vyrovnavat?
chrpos

#1333 Příspěvek od chrpos »

rafa242 píše:tak som sa dnes tak tesil ze pojdem lietat ...a tak zle to aj dopadlo ....chybicka se vloudila a beta trosku padla na cumak .....prva vacsia nehoda ....cakal som ze sa to skor stane na zaciatku ako teraz ......ani neviem ako a bola v zemi .....vyškovka nalomena a čumak riadne pokriveny ......ako ho najlepsie vyrovnat? viem ze teplou vodou ale ako sa do toho pustit? narovna sa to pri teplote samo alebo to len zmekne a bude to treba vyrovnavat?
Rafa nezoufej to je hned!!!to muzes letat 5 let a stane se to! ja to vzdy fenuji a jetli je to zborene trochu dovnitr ta tomu pomaham vareckou.Jinak lepim vterinakem a zatim dobre!To srovnas neboj a zas o to vic si ted das bacha aby jsi neblbl v nizke vysce.
rafa242

#1334 Příspěvek od rafa242 »

to jo :) ....diky pekne ....len ma to mrzý že to takto dopadlo, idem dat dokopy hlavne tu vyskovku a cumák narovnám zajtra rano snad sa mi to podari ....celkom ma trápi to ze pri náraze sa mi trochu narazila aj baterka teraz sa bojim ze by s nou nieco mohlo byt a neviem ci to davat na nabijacku vobec ....a tak isto aj regulator to trochu schytal toto som zistil az doma dufam ze v nom nie je nieco odtrhnute trochu sa ohol .....rozmyslam ci to zlepit sekundovym alebo bude lepsi epoxyd ....čo myslite?

EDIT: rovnal si cumak proste tak ze bol na lietadle? ja rozmyslam ci ho rovno neodrezat cely vyrovnat a znova prilepit len neviem ci to je dobry napad ....čo myslite?
Zdenek151

#1335 Příspěvek od Zdenek151 »

Tak kolegové hledání BETY dopadlo nad očekávání výborně první jseme nasli směrovku, pak trup a nakonec druhé křídlo výškovku už jsme nenašli ale zato trup je jen mírně rozlepen, ani kabinka neodpadla ostatní půjde zalepit. Regulátor jsem neskusil , bateka se nabijí :lol:
Zamčeno

Zpět na „Letadla - začátečník“