Coptér - posouzení dílů - pouze zde
Re: Coptér - posouzení dílů - pouze zde
Jo jo jen nepřesná terminologie, ale myslíme to samé....
macil
Díky za seřazení a nasměrování. A co třeba T-motor antigravity..?
macil
Díky za seřazení a nasměrování. A co třeba T-motor antigravity..?
T-motor je vyššie spomínaný Tiger Motor - http://www.rctigermotor.com/
Jsem celkem dost inspirován na webu proslavenou koptérou Boženkou. A tam jsou použity motory Antigravity MN2214.
http://www.rctigermotor.com/html/2013/A ... 16/76.html
A k nim se píše tuned-without vibrations...to zní povzbudivě.
Ále ta cena....
No nic kouknu poohlédnu se po něčem levnějším...
http://www.rctigermotor.com/html/2013/A ... 16/76.html
A k nim se píše tuned-without vibrations...to zní povzbudivě.
Ále ta cena....
No nic kouknu poohlédnu se po něčem levnějším...
hoite, prisla mi vyvazovacka z banggood
http://www.banggood.com/ATG-A-1-Propeller-Balancer-Magnetic-Essential-For-Quadcopter-FPV-Prop-p-78478.html
ale nezda sa mi ze by bola dobra, ked ju totiz potocim tak tie stahovacie kuzele hadzu. mate nejaky napad ako to vyriesit pripadne kde kupit fakt skutocne presnu vyvazovacku ?
http://www.banggood.com/ATG-A-1-Propeller-Balancer-Magnetic-Essential-For-Quadcopter-FPV-Prop-p-78478.html
ale nezda sa mi ze by bola dobra, ked ju totiz potocim tak tie stahovacie kuzele hadzu. mate nejaky napad ako to vyriesit pripadne kde kupit fakt skutocne presnu vyvazovacku ?
Nasaď na hriadeľ vrtuľu, stiahnu ju tými kužeľmi a tak vyskúšaj.
Pak tedy asi vyvážit ty kužely, dělají to na nejednom videu o vyvažování vrtulí.
edit: mimochodem ta vyvažovačka vypadá prťavě co na tom vyvažuješ za vrtule, že se tam vejdou?
edit: mimochodem ta vyvažovačka vypadá prťavě co na tom vyvažuješ za vrtule, že se tam vejdou?
X650F, Sunnysky, Afro, Graupner 11x5, APM, Pixhawk
- JosefSvejk
S vrtulí neotáčíš dokola, ale jenom kýveš. Taková trošku low end
.
Hej je to low end na vyvazenie 9inch vrtul. Skusim teda nejakym sposobom vyvazit tu vyvazovacku 
- gardenroute
Mohu jen doporučit, já je mám na svém stroji cca již 1,5 roku, a neměnil bych. Za tu cenu se vyplatí, a mimoch. byly o dost dražší... Na motorech bych nešetřilJose1 píše:...A tam jsou použity motory Antigravity MN2214...A k nim se píše tuned-without vibrations...to zní povzbudivě.
Ále ta cena....No nic kouknu poohlédnu se po něčem levnějším...
Ptaak 2 (Phantom 4 HDMI Mode) | FS Dominator HD2 | MarcoPolo Locator |
gardenroute
Máš recht s tou kvalitou. Právě že se chci vyhnout jakékoliv investice do vyvažovačky a potom si ještě muset tu vyvažovačku vyvážit, než vůbec začnu vyvažovat motory, popř. vrtule. Jak píše kolega Minno....
Jelikož ale začínám a musím pořizovat i Tx Rx, jsem už teď na ceně skoro 12tis....takže T-motor asi náš rodinný rozpočet nevydýchá...
Máš recht s tou kvalitou. Právě že se chci vyhnout jakékoliv investice do vyvažovačky a potom si ještě muset tu vyvažovačku vyvážit, než vůbec začnu vyvažovat motory, popř. vrtule. Jak píše kolega Minno....
Jelikož ale začínám a musím pořizovat i Tx Rx, jsem už teď na ceně skoro 12tis....takže T-motor asi náš rodinný rozpočet nevydýchá...
ja tiez zacinam a rozmyslam este stale nad motormi..sam neviem ake vybrat.. co sa tyka vyvazovacky tak su to vsetko same smejdy.. ci stoji 20e alebo 5e.. vsetko to robi cinan a stoji to za h.. tie kuzelky hadzu lebo maju nepresne vyvrtanu stredovu dierku... skusal som to aj pilnikom opravit ale este viac som ju rozhodil... skusim sa spytat znameho ci by mi nevedel tie kuzelky stocit na sustruhu, ale neviem ci to pojde...
- gardenroute
Určitě se nevyhneš vyvažování vrtulí, ale použitím kvalitních motorů se vyhneš pakárně s vyvažováním rozhozených motorů...Jose1 píše:gardenroute- Máš recht s tou kvalitou. Právě že se chci vyhnout jakékoliv investice do vyvažovačky a potom si ještě muset tu vyvažovačku vyvážit, než vůbec začnu vyvažovat motory, popř. vrtule....Jelikož ale začínám a musím pořizovat i Tx Rx, jsem už teď na ceně skoro 12tis....takže T-motor asi náš rodinný rozpočet nevydýchá...
JosefSvejk píše:S vrtulí neotáčíš dokola, ale jenom kýveš. Taková trošku low end.
A když chceš vyvážit vrtuli u náboje, tak ji otočíš na bok a dáš na kraj stolu? Nebo se to nedá, takže vrtule na vyvažovačce vyvážit nejde?
To jsou teda hodně dobře vyhozené peníze.
X650F, Sunnysky, Afro, Graupner 11x5, APM, Pixhawk
Vrtuľa a vlastne čokoľvek, sa vyvažuje tak, že sa pridáva hmota na ľahšej strane, prípadne uberá na ťažšej. Ak sa teda vrtuľa vo vyvažovačke zastaví akokoľvek inak, ako s listami vo zvislej polohe, je potrebné pridať hmotu na stred (náboj) vrtule. Vrtuľa je správne staticky vyvážená vtedy, keď ostane v akejkoľvek polohe, do akej ju otočíš.
- gardenroute
Nejsou to vyhozené peníze, správná vyvažovačka (břitová, magnetická) Ti umožní vrtuli vyvážit jak na listech, tak (a to je celkem důležité) i u náboje vrtule.j.s píše:A když chceš vyvážit vrtuli u náboje, tak ji otočíš na bok a dáš na kraj stolu? Nebo se to nedá, takže vrtule na vyvažovačce vyvážit nejde? To jsou teda hodně dobře vyhozené peníze.