VIGO DEPRON CUP 2008

Pokud nějakou modelářskou akci pořádáte, nebo na ni chcete jen upozornit, jste zde na správné adrese.
Odpovědět
Zpráva
Autor
georg
Kontaktovat uživatele:

#121 Příspěvek od georg »

Vigo: Tak tohle znám, taky se mi to jednou stalo, rači jsem letadlo poslal do země, jelikož tam byli lidi a auta. Tak to koukej opravit at mužeš lítat :) .
kanál: 40 Mhz-81, 54, 53 a 2.4 Ghz Jeti DUPLEX
Modeláři Točná
Vzduchoplavec
Kontaktovat uživatele:

#122 Příspěvek od Vzduchoplavec »

Vigo: To jsou teda zvesti! Jestli tomu dobre rozumim, tak neni sance, ze bys do prvniho zavodu stihl stroj opravit?! Tak to je teda v cudu! :evil:

Jo tyhle ukvapene akce s horkou hlavou to je cesta do pekel. Ale to ti povim, to msuela byt pekna pecka, kdyz jsi to takhle rozprasil! Ja mam ocas z uhlikove trubky 8mm (puvodne spojka kridel u Easy Stara a neumim si predstavit tu ranu, ktera by to rozlamala...
Vigo
Kontaktovat uživatele:

#123 Příspěvek od Vigo »

No přijedu ve čtvrtek tak to třeba stihnu ale moc tomu nevěřím. Uvidíme
leguan
Kontaktovat uživatele:

#124 Příspěvek od leguan »

No, já určitě přijedu, ale jen jako "čumil". Nemám stroj, a již se mi to ani domu nevejde, navíc mám téměř všechno se stříďákama a do ss se mi investovat nechce :oops:
Možná, že bych v mezičase zalétl toho ptáka EPPpáka :P
[img]http://img4.rajce.idnes.cz/d0411/0/781/781421_3ee29624f83c07b744de8c54746c56a9/images/ATR_podpis.jpg[/img]
BOSS8
Kontaktovat uživatele:

#125 Příspěvek od BOSS8 »

ABU a co plocha za Scanií -Sobínek- jak tam Leguan zalítával dopraváka?
Nevím jak je tam hustej provoz ale letadel se tam vejde hááááfo. Myslím že by místní přežili jednorázovou akci,depronáky sázet do pole, povozkové na asfalt .
PS : lítám na 2,4 GHz fasst
Vigo
Kontaktovat uživatele:

#126 Příspěvek od Vigo »

Mám dotaz. Vzhledem k tomu, že mě tlačí čas přemýšlel jsem nad výrobou jednoduchého trupu z uhlíkové trubky. Něco jako má Wroum ale bez gondoly vepředu. Má někdo námitky? Jde o to že tam není pron. Prostě se mi to jeví jako jednoduché řešení.
Vzduchoplavec
Kontaktovat uživatele:

#127 Příspěvek od Vzduchoplavec »

Vigo: Sice si to neumim moc predstavit, ale ja osobne proti tomu nic nemam. Uhlikovou trubku mam taky. Sice na tom mam pridelanou jeste gondolu, ale kdyz bych ji tma nemel, tak je to v podstate to same... :lol:

Boss8: Jestli se nepletu, tak Sobin je letiste pouze pro cleny (zavora, rocni poplatky atd.)
Abu
Kontaktovat uživatele:

#128 Příspěvek od Abu »

Hrome Vigo, to je mi lito toho tvyho era, snad to das dohromady... Jen tak pro zajimavost - Wroumuv stroj mel pri zaletu taky smerovku obracene, ale prezil bez poskozeni... a muj to samy, akorat kdyz jsem videl Wrouma, tak jsem si to jeste prekontroloval a ejhle..... smerovka je nejaka zakleta.

Trup z uhliku - klidne, ja s tim nemam problem. Hlavne to oprav !

Sobinka - jak psal Vzd. mistni pokud vim si to tam docela hlidaj a nemaj radi kdyz jim to nekdo okupuje, zalet Leguanova dopravaku brzy po ranu je neco jinyho, nez kdyz jim tam bude poletovat 8lidi pul dne, navic se tam asi ani nevejdeme autama.

Honzo, EPP ptaka urcite privez, jsem na nej moc zvedavej !!! :wink:
Abu (Tomáš S.) - MC19 - kanál č.90 na 40MHz
Vigo
Kontaktovat uživatele:

#129 Příspěvek od Vigo »

Hele ja to vzdy opravdu vzdy kontroluju ale jak jsem to dodelal spechal jsem na pole abych stihnul svetlo. Bohuzel jsem zatacel uz ve 2m no a jak jsem zato vzal tak driv nez mi doslo co se deje bylo to na zemi. Trvalo dalsich 30s nez mi doslo proc sem upadnul. Holt jsem blb :(

Kridlo drzi a asi by prezilo let i bez opravy zda se ze nosnik prezil, ale je natrzene a kapku pomuchlane tak ho musim opravit. Nejake gramy pujdou asi nahoru.

Dnes zkusim neco udelat na tom trupu. Vratim se pristi tyden ve stredu snad. Doufam ze to stihnu.
Abu
Kontaktovat uživatele:

#130 Příspěvek od Abu »

Prosimte... to stihnes uplne vpohode !
A vubec, model lita nejlip kdyz ma na sobe par poradnejch sramu :wink:
Abu
Kontaktovat uživatele:

#131 Příspěvek od Abu »

Drobny update ohledne mista konani - Vidoule definitivne pada, protoze do 21.4. se na Ruzyni opravuje hlavni draha a vsechno pristava na 13/31, takze primo nad Vidouli leti kazdou chvilku nejakej dopravak (ale aspon se muzu zitra ve 12:20 podivat rovnou z obyvaku na pristvajici 747 se zbozim z Chiny... jestli taky poveze neco z UH ? :D )

Marku (a spol.)- jak to vypada s "letistem Dehtary" ??
georg
Kontaktovat uživatele:

#132 Příspěvek od georg »

Baterky dnes dorazily, takže auž nic nebrání v letu, motor seženu :) .
kanál: 40 Mhz-81, 54, 53 a 2.4 Ghz Jeti DUPLEX
Modeláři Točná
Odpovědět

Zpět na „Budoucí“