VIGO DEPRON CUP 2008
- Vzduchoplavec
- Kontaktovat uživatele:
Vigo: To jsou teda zvesti! Jestli tomu dobre rozumim, tak neni sance, ze bys do prvniho zavodu stihl stroj opravit?! Tak to je teda v cudu!
Jo tyhle ukvapene akce s horkou hlavou to je cesta do pekel. Ale to ti povim, to msuela byt pekna pecka, kdyz jsi to takhle rozprasil! Ja mam ocas z uhlikove trubky 8mm (puvodne spojka kridel u Easy Stara a neumim si predstavit tu ranu, ktera by to rozlamala...
Jo tyhle ukvapene akce s horkou hlavou to je cesta do pekel. Ale to ti povim, to msuela byt pekna pecka, kdyz jsi to takhle rozprasil! Ja mam ocas z uhlikove trubky 8mm (puvodne spojka kridel u Easy Stara a neumim si predstavit tu ranu, ktera by to rozlamala...
-
leguan
- Kontaktovat uživatele:
No, já určitě přijedu, ale jen jako "čumil". Nemám stroj, a již se mi to ani domu nevejde, navíc mám téměř všechno se stříďákama a do ss se mi investovat nechce
Možná, že bych v mezičase zalétl toho ptáka EPPpáka
Možná, že bych v mezičase zalétl toho ptáka EPPpáka
[img]http://img4.rajce.idnes.cz/d0411/0/781/781421_3ee29624f83c07b744de8c54746c56a9/images/ATR_podpis.jpg[/img]
- Vzduchoplavec
- Kontaktovat uživatele:
-
Abu
- Kontaktovat uživatele:
Hrome Vigo, to je mi lito toho tvyho era, snad to das dohromady... Jen tak pro zajimavost - Wroumuv stroj mel pri zaletu taky smerovku obracene, ale prezil bez poskozeni... a muj to samy, akorat kdyz jsem videl Wrouma, tak jsem si to jeste prekontroloval a ejhle..... smerovka je nejaka zakleta.
Trup z uhliku - klidne, ja s tim nemam problem. Hlavne to oprav !
Sobinka - jak psal Vzd. mistni pokud vim si to tam docela hlidaj a nemaj radi kdyz jim to nekdo okupuje, zalet Leguanova dopravaku brzy po ranu je neco jinyho, nez kdyz jim tam bude poletovat 8lidi pul dne, navic se tam asi ani nevejdeme autama.
Honzo, EPP ptaka urcite privez, jsem na nej moc zvedavej !!!
Trup z uhliku - klidne, ja s tim nemam problem. Hlavne to oprav !
Sobinka - jak psal Vzd. mistni pokud vim si to tam docela hlidaj a nemaj radi kdyz jim to nekdo okupuje, zalet Leguanova dopravaku brzy po ranu je neco jinyho, nez kdyz jim tam bude poletovat 8lidi pul dne, navic se tam asi ani nevejdeme autama.
Honzo, EPP ptaka urcite privez, jsem na nej moc zvedavej !!!
Abu (Tomáš S.) - MC19 - kanál č.90 na 40MHz
Hele ja to vzdy opravdu vzdy kontroluju ale jak jsem to dodelal spechal jsem na pole abych stihnul svetlo. Bohuzel jsem zatacel uz ve 2m no a jak jsem zato vzal tak driv nez mi doslo co se deje bylo to na zemi. Trvalo dalsich 30s nez mi doslo proc sem upadnul. Holt jsem blb
Kridlo drzi a asi by prezilo let i bez opravy zda se ze nosnik prezil, ale je natrzene a kapku pomuchlane tak ho musim opravit. Nejake gramy pujdou asi nahoru.
Dnes zkusim neco udelat na tom trupu. Vratim se pristi tyden ve stredu snad. Doufam ze to stihnu.
Kridlo drzi a asi by prezilo let i bez opravy zda se ze nosnik prezil, ale je natrzene a kapku pomuchlane tak ho musim opravit. Nejake gramy pujdou asi nahoru.
Dnes zkusim neco udelat na tom trupu. Vratim se pristi tyden ve stredu snad. Doufam ze to stihnu.
-
Abu
- Kontaktovat uživatele:
Drobny update ohledne mista konani - Vidoule definitivne pada, protoze do 21.4. se na Ruzyni opravuje hlavni draha a vsechno pristava na 13/31, takze primo nad Vidouli leti kazdou chvilku nejakej dopravak (ale aspon se muzu zitra ve 12:20 podivat rovnou z obyvaku na pristvajici 747 se zbozim z Chiny... jestli taky poveze neco z UH ?
)
Marku (a spol.)- jak to vypada s "letistem Dehtary" ??
Marku (a spol.)- jak to vypada s "letistem Dehtary" ??
Abu (Tomáš S.) - MC19 - kanál č.90 na 40MHz