Ariane V6
Re: Ariane V6
ST - to pozoruju taky, jako by zmatnila a je taková jakoby rozmazaná. Myslel jsem si že mi na to káplo ředilo nebo výpary z něj ....radši jsem do ní moc nedloubal...
Nabíječka v sobě má snad čidlo teploty a v zimě snad nabíjí hůř (jestli jako bere ohled na baterky....)
To s tím čidlem, no to snad ani né. Ano má čidlo, ale to reaguje nejspíš na teplotu vlastní nabíječky a podle toho pouští ventilátor.
Nelítám vůbec s ničím a jen teoretizuju ...
No po Plzni se říká, že nabíječka v zimě blbě nabíjí, že nemá ráda zimu
tak nevim. Tak já jí zatopim 
Staifus píše:No po Plzni se říká, že nabíječka v zimě blbě nabíjí, že nemá ráda zimutak nevim. Tak já jí zatopim
Má čidlo okolní teploty a v zimě nabíjí jenom na 90%
Krásné polítání dneska, tak se měřilo a zkoušelo. Z domova nabitý baterky, pak nabíjený a zahřívaný baterky přímo na letišti....
Ariana do kopce zrychluje a nabere rychlost mezi 50-100m a pak pár vteřin motoru a dál letí jen energií...
Každopádně bezbečně chodí na cca úseku 100m nahoru kolem 63-65m/s , s tima teplýma baterkama udržela tuhle rychlost i na 180m úseku kolmo nahoru a našel jsem i úsek od 70m - 100m nad zemí kde mastí 74m/s. Fakt je že lehce nafukovalo, tak to peláší líp.
Ariana do kopce zrychluje a nabere rychlost mezi 50-100m a pak pár vteřin motoru a dál letí jen energií...
Každopádně bezbečně chodí na cca úseku 100m nahoru kolem 63-65m/s , s tima teplýma baterkama udržela tuhle rychlost i na 180m úseku kolmo nahoru a našel jsem i úsek od 70m - 100m nad zemí kde mastí 74m/s. Fakt je že lehce nafukovalo, tak to peláší líp.
ještě něco a dávam pokoj... Ať žijou teplý baterky 
Příště chci udělat opačný měření a to jak pomalu poletuje a termikuje, protože to je až divný že umí chodit jak papírák...
Příště chci udělat opačný měření a to jak pomalu poletuje a termikuje, protože to je až divný že umí chodit jak papírák...
- TomasC
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Doktor píše:Kde to asi skončí?
Tohle je taky cesta
[album]2064[/album]
[album]2065[/album]
Dneska dva starty s prvním z dvojčat s Megou, no je pomalejší, ale ne o moc, chodít to tak 50-60m/s podle toho jak hodně se to nechá rozjet ve vodorovnu. Tolik to nebékne, ale je to takový příjemný polítání...
Nabízím jednu Arianu k prodeji, zbláznil jsem se a chci zkusit něco většího..... kdyby někdo chtěl, písněte na petrstaif@seznam.cz
No to Ti to trvalo ... Co to bude, počkáš až Dalibora omrzí SCARY ?
Já si jdu nabít baterečky a jdu prohnat Scaryho
Ono to létá dost hezky a tak se s ním musím sžít

Líbí se mi dodací lhůta a skoro i cena....
Já Ti to přeju, akorát pořád teoretizuju, jelikož u nás je zase nelítatelno,a zítra to bude zase bílej masakr. Takže jsem na 50 % rozhodnutej vrátit se k mixérům.