mbiron píše:Ja jen jesti vam to uz nepripada jako placani o nicem. Co si treba pockat na vysledky vysetrovani a pak podle toho muzeme dal pokracovat v debate. Od nedele kdy se to stalo jsem slysel uz treti moznost jak se to stalo.
Zatím jsem jen četl,ale vidím,kolik odborníků vyvozuje závěry a to mne děsí.
To mne děsí v souvislosti s již vydaným doplňkem X,kdy jsou lidé,kteří by chtěli vše dirigovat,vymýšlet paragrafy,hodnotit a dělat závěry a Delfína viděli jen v televizi,ale umí si vše vygooglit a pak jsou nejchytřejší na světě.
Tito lidí mne děsí a je jich mnoho a pro naší modelařinu jsou vlastně hrobaři,protože si myslí,že jejich odborný výklad je ten nejfundovanější a oni mají ve všem jasno a jedině jejich výživný komentář je ten pravý.
Kurva hoši,nehodnoťte něco,o čem nemáte páru ,s předchozím příspěvkem,na který navazuji souhlasím.
Tím,že tady rozvíjíte svou bujnou fantazii a teorii o vystřelovací sedačce pomíjíte zcela fakt,že chyba je někde v technice a nebo u pilota.Nechejme prostor vyšetřovací komisi a nedělejme závěry,kterým se možná za pár týdnů budeme tlemit.