ellet píše:Můžeš to upravit podle obrázků v příloze (Companion).Časování timeru si oprav podle potřeby. (Číslo 2 a 0,5 asi prohodit). Spínač (SA) a kanál (8) si oprav jak chceš taky.
Super fachci to
Diki za rady ste borci
ellet píše:Můžeš to upravit podle obrázků v příloze (Companion).Časování timeru si oprav podle potřeby. (Číslo 2 a 0,5 asi prohodit). Spínač (SA) a kanál (8) si oprav jak chceš taky.
prikrylm píše:Když pustím nějakou telemetrickou obrazovku, kde údaje zobrazuje LUA, tak nemůžu přeskočit na jinou telemetrickou obrazovku. Jediné, jak se mi daří LUA ukončit je dlouhé EXIT, tedy "násilně". Nedaří se ani s nejjednoduššími LUA, ani příklady z netu nefungují (jako to přepínání).
Dělám něco špatně? Kde je chyba?
lubo1 píše:V deklarácii LUA SCR
prikrylm píše:...Díky za reakci, mohl bys být konkrétnější? Nemám tvé znalosti, netuším co by odpověď mohla znamenat.
Kód: Vybrat vše
local time = 0
local fgCnt = 0
local bgCnt = 0
local function init_func()
time = getTime();
end
local function bg_func()
bgCnt = bgCnt + 1;
end
local function run_func(event)
fgCnt = fgCnt + 1;
time = getTime();
local ax = getValue("thr")+1024
local pos = (212 / 2048)*ax
lcd.clear();
lcd.drawNumber(pos, 6, time, DBLSIZE)
lcd.drawText(10, 40, "Fg tick:", 0)
lcd.drawNumber(80, 40, fgCnt, 0)
lcd.drawText(10, 52, "Bg tick:", 0)
lcd.drawNumber(80, 52, bgCnt, 0)
lcd.drawNumber(150, 52, ax, 0)
lcd.drawNumber(150, 40, getValue("ls1"), 0)
lcd.drawLine(10, 1, 199, 1, SOLID, GREY_DEFAULT)
lcd.drawFilledRectangle(10, 4, 190, 20, GREY_DEFAULT+FILL_WHITE)
lcd.drawLine(10, 26, 199, 26, SOLID, GREY_DEFAULT)
return 0
end
return { run=run_func, background=bg_func, init=init_func }
prikrylm píše:LUA 2.0.x jsem nikdy nedělal.
Z návodu na LUA 2.2 vycházím, return řádek na konci LUA mám (bez něj skript hlásí syntax error), skript normálně funguje, ale nedaří se mi přeskočit na jinou telemetrickou obrazovku.
Funguje to stejně v rádiu i v Companion-u.
Nějaké další nakopnutí správným směrem?
konkrétní blbost, kterou zkouším:
lubo1 píše:Nemam to moznost vyskusat, ale urcite tam nepatri Return 0
... Treti riadok od spodu ...
Zajtra to pozriem...
prikrylm píše:"return 0" je jen jeden ze zoufalých pokusů (v onetime scriptech je potřeba) nevadí, ani nepomáhá.
lubo1 píše:Teraz som to skúšal v Companione ... mal som tam 2 Lua Scripty a ten tvoj... .obrazovky sa prepínajú bez problémov tlačítkom Page....Mám tam nastavené X9D+
Tak neviem... nemám to možnosť vyskúšať mimo Companionu...
V Horuse telemetrické Scripty nebežia.... Takže bohužiaľ....
Lubo3 píše:Zdravim Vas kolegovia.
Onedlho sa stanem novym majitelom Taranisu plus a kedze som doteraz pouzival Hitec, chcem sa spytat, ci je mozne pouzit do Taranisu pridavny modul s protokolom AFHSS a ak ano, tak aky? Nejak sa mi nepodarilo k nicomu dopatrat. Iste mate viac skusenosti.
Dakujem