Společné polétání Ostrava - Poruba
Pravidla fóra
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
- Lukbi
- Kontaktovat uživatele:
Re: Společné polétání Ostrava - Poruba
Tak se Ivan konečně dočkal.I když odešel jako jeden z prvních.Bylo to super.Snad se zase sejdem jak u piva tak na letišti.Mějte se 
Zdarec, zítra dopoledne někdo, kromě mě a ještě jednoho kolegy? Viděl bych to mezi 10:30 - 11? Pršet nemá a vítr bude někde mezi 3-4m/s.
Takže v 11, budeme tam 3.
Čau, dneska by to šlo ne? Sice nemám nabito, ale tak jsem schopný myslím kolem 18-18:30 za Hrušku dojít.
P.S.: kdy zalítneme to mega samokřídlo
?
P.S.: kdy zalítneme to mega samokřídlo
Jestli na to dlabete, tak taky nejdu, samotnému se mě nechce.
Tak jsem si to rozmyslel a byl jsem za Hruškou v 17h37min - 19h43min. Super politani občas mirny vanek jinak klid a fajn teplo. Jestli to zitra stihnu tak jdu zase.
Letu zdar a počasi zvlašt.
Az nebude takovy hyc. Nechat cely den to PS kridlo potazene paskou v aute neni dobry napad.
Ono zaletnute uz je.Zrovna vcera jsem to ladil na letisti v Hati. Ale nekdy se zas ukazu. Pristi tyden dovca tak spis koncem cervence.
E-Maxx, Frsky Taranis, 90 Toro, 150 FPV a 200 SOPTIK a ruzne mikropoletuchy
- Paris Ivan
Ahoj pánové,
Tak dnes ráno od 8-10 bylo za Hruškou super polítání.
Snížil jsem mustangovi úhel nastavení křídla asi o 1° a jeví se to jako velmi dobré opatření.
Stal se z něj opravdu hodný model.

Tak dnes ráno od 8-10 bylo za Hruškou super polítání.
Snížil jsem mustangovi úhel nastavení křídla asi o 1° a jeví se to jako velmi dobré opatření.
Stal se z něj opravdu hodný model.
Hojte dnes. To je hrůza! Tady si maestro "ladí" Mustanga a našinec už ani neví, kde má před stěhováním zapakovaný vysílač. Ale baterky kontroluju každý týden 
Když jde všechno proti tobě, pamatuj, že letadlo vzlétne vždy proti větru a ne s větrem. H.Ford.
Vyrážím směr Hruška.
Tak jak včera dopadl ten zálet Gamy, jinak dnes lítat nejdu, půjdu až o víkendu.
Jde dneska někdo někam lítat? 
- Paris Ivan
Ano po 17, hod. s kolegou.
Predpokladam za Hrusku.
Zdarec,
jsem domluvený zítra za Hrušku kolem 10, takže předpokládám, že tam tak do čtvrt na 11 budu. Zatím jsme 3. Tak kdyby se někomu chtělo.
jsem domluvený zítra za Hrušku kolem 10, takže předpokládám, že tam tak do čtvrt na 11 budu. Zatím jsme 3. Tak kdyby se někomu chtělo.