Docela by mě zajmalo, jak to teda je s tou "podlahou". Na těch náčrtech má jeden prohlou desku, druhej rovnou a třetí taky rovnou ale v jiným úhlu oproti spojleru. Netušíte někdo, co bude nejlepší? zvlášť, když budu mít 2 křídla nad sebou
Thunder píše:Docela by mě zajmalo, jak to teda je s tou "podlahou". Na těch náčrtech má jeden prohlou desku, druhej rovnou a třetí taky rovnou ale v jiným úhlu oproti spojleru. Netušíte někdo, co bude nejlepší? zvlášť, když budu mít 2 křídla nad sebou
rekl bych ze ta rovna, je mnohem lehci na stavbu a mas jistotou ze to bude fungovat
Thunder píše:Docela by mě zajmalo, jak to teda je s tou "podlahou". Na těch náčrtech má jeden prohlou desku, druhej rovnou a třetí taky rovnou ale v jiným úhlu oproti spojleru. Netušíte někdo, co bude nejlepší? zvlášť, když budu mít 2 křídla nad sebou
rekl bych ze ta rovna, je mnohem lehci na stavbu a mas jistotou ze to bude fungovat
taky sem si říkal, navíc to bude lepší, když se to otočí na záda
Už to někdo postavil? Moc se mi to líbí. Zkusil bych to postavit. Nemá někdo představu o váze, a jak silnej motor do toho dát? Budu si z číny objednávat nějaký regly, serma a motory, tak ať si to můžu koupit za levno . Dík.
Billy Bob Bean píše:Už to někdo postavil? Moc se mi to líbí. Zkusil bych to postavit. Nemá někdo představu o váze, a jak silnej motor do toho dát? Budu si z číny objednávat nějaký regly, serma a motory, tak ať si to můžu koupit za levno . Dík.
no ja nad tim furt premejslim... dal bych tam hlavne co nejlehci motor a avykonove tak ... 40 w by melo stacit ale hlavne bych koukal na vahu. si rikam ze az budu mit zbytecnejch par set tak taky udelam objednavku z ciny a zajdu k potenskymu pro depron
Tu su nejake dalsie fotky co som nasiel...
www.mico.ic.cz/rc inak ked sa pozriem na tie modely tak mi pridu vsetky rovnake, cize asi existuje nejaky plan, alebo predajca...
O víkendu jsem se byl podívat na halový akci na Praze 4 teď nevím,jak se to jmenovalo, lítali tam aeromuzikály, pylony a o přestávkách tam borci lítali s těmahle tirákama. Bylo to super. Byly to přesně tyhle tiraky,to video je od nich.