Arcus E EPP 2222mm
Arcus E EPP 2222mm
Ahoj, kamarád shání větroně na pohodové létání.
Docela mě to éro zaujalo. Ovšem aby to nebylo jako DG-1000
Nenašel jsem ani video, nemáte někdo info jak to vypadá?
http://air.pelikandaniel.com/?sec=product&id=68421
Docela mě to éro zaujalo. Ovšem aby to nebylo jako DG-1000
Nenašel jsem ani video, nemáte někdo info jak to vypadá?
http://air.pelikandaniel.com/?sec=product&id=68421
Nikdy nikomu nevěř, pak budeš věřit všem stejně....
- ariane
- Kontaktovat uživatele:
Re: Arcus E EPP 2222mm
Je to pěkná žiletka, teď jsem to dodělal a čekám na trošku lepší počasí. Vše funguje, uvidím po záletu. Já bych mu doporučil Gamu od Pelikána, to je pohoda autobus.
Tuto středu jsem s tímto modelem absolvoval 5 minutový let v podvečerním počasím. Říditelnost na velice solidní úrovni, kupodivu velice účinná i SOP. Přistávat se musí na rychlosti, ale s využitím vysouvacích štítů si myslím, že přistávací rychlost půjde redukovat.
V součtu mě toto letadlo velice překvapilo a pro pohodové rekreační lítání velice doporučuji.
V součtu mě toto letadlo velice překvapilo a pro pohodové rekreační lítání velice doporučuji.
- ariane
- Kontaktovat uživatele:
Je to v pohodě, létá to dobře, krásná silueta, velký rozsah rychlostí, výkon motoru dostatečný. Nechce se mu do výkrutu, přemet v pohodě. Na přistání se nechá krásně vydojit i bez použití brzd. Vítr foukal tak kolem 3-5 m/s, chytal jsem se i v termice. Pohonné accu Nano tech 1600 mAh 20-50C, dva roky staré:-(, těžiště s nimi vychází přesně. Doporučuji startovat z ruky na půl plynu, pak přidat, protože na plný plyn to má zpočátku dost silný klopný moment. Na přesně 4 minuty motorového chodu dobito - 995 mAh. Sympatické, že se dá komplet rozložit do původní krabice - rozpojit 4 konektory, povolit 4 šrouby:.-) Dostane ještě vlečný háček na aerovlek a nějaka pidikolečka na křídla pro starty ze země.
Zdravím Přátelé
Tak jsem si přivezl domů ARCUSe E Basic 2222mm EPP od Pelikanu. Po vybalení a zkompletování jsem začal nastavovat výklopný motor. Co čert nechtěl tak jsem zjistil, že servo, které tuto činost má splnit je bez zubů. Nejsem moc zdatný modelář, abych si troufnul na výměnu serva tak hledám pomoc. Potřebuji sehnat někoho kdo mě to servo vymění samozřejmě to nechci zadarmo, nebo pomoc aspoň radou?
Tak jsem si přivezl domů ARCUSe E Basic 2222mm EPP od Pelikanu. Po vybalení a zkompletování jsem začal nastavovat výklopný motor. Co čert nechtěl tak jsem zjistil, že servo, které tuto činost má splnit je bez zubů. Nejsem moc zdatný modelář, abych si troufnul na výměnu serva tak hledám pomoc. Potřebuji sehnat někoho kdo mě to servo vymění samozřejmě to nechci zadarmo, nebo pomoc aspoň radou?
Wiperp
Jednou snad i RC pilot
http://www.rcmodelytatenice.cz/
Jednou snad i RC pilot
http://www.rcmodelytatenice.cz/
Nic nevyměňuj a reklamuj to.
saminko- Mne sa pri skúšaní plných otáčok, motor vytrehol z pylonu. 
- Toman
- Kontaktovat uživatele:
Koukám, že tenot Arcus, je na tom snad ještě hůř než Tulix nebo DG-1000 od Hype
Já sice nemám pylon, nemám motor, ale až po několika zkušebních letech
Já sice nemám pylon, nemám motor, ale až po několika zkušebních letech
Přesně proto jsem zvolil ASK 23.
Arcus vypadá krásně ale trápit se s tím pylonem
Arcus vypadá krásně ale trápit se s tím pylonem
Futaba T8FG
Taranis X9D
Duo Discus,Discus,Pilatus B4,Fox,Proxima II,Long Shot 3,Ka-6e,L-13 Blaník
Taranis X9D
Duo Discus,Discus,Pilatus B4,Fox,Proxima II,Long Shot 3,Ka-6e,L-13 Blaník
Výzorovo je to nádhera.
Nebral by som ho iba kvôli 1 veci - pylónu....
Začiatočník neodhalí problém dopredu a kvalitný pylón stojí niekoľkokrát toľko. ako celý tento model.
Niekde bude pes zakopaný.
Mám tu pekne na regále zaveseného za podvozok svojho wildhawka 2007 /6 rokov/, je v plnej kondícii, stačí zvesiť a ísť lietať. nikdy nebol brutálne opravovaný, drobné opravy /vztätie+výmena pohonu/. Aj lepiaca páska je pôvodná. Výškovka+smerovka stále zlepená od "zostavenia"...
Má nalietané XXX hodín.
Nie som si istý či kvôli tomu pylónu nebude po 20-tich štartoch to éro /Arcus/ vyzerať ako po 20-tich rokoch /po oprave totálky/... už som myslel že WH niekomu predám, kvôli nedostatku modelov v pamäti, ale neurobím to, dostal som ho od ženy a je to moje prvé zoznámenie s RC...
Nebral by som ho iba kvôli 1 veci - pylónu....
Začiatočník neodhalí problém dopredu a kvalitný pylón stojí niekoľkokrát toľko. ako celý tento model.
Niekde bude pes zakopaný.
Mám tu pekne na regále zaveseného za podvozok svojho wildhawka 2007 /6 rokov/, je v plnej kondícii, stačí zvesiť a ísť lietať. nikdy nebol brutálne opravovaný, drobné opravy /vztätie+výmena pohonu/. Aj lepiaca páska je pôvodná. Výškovka+smerovka stále zlepená od "zostavenia"...
Má nalietané XXX hodín.
Nie som si istý či kvôli tomu pylónu nebude po 20-tich štartoch to éro /Arcus/ vyzerať ako po 20-tich rokoch /po oprave totálky/... už som myslel že WH niekomu predám, kvôli nedostatku modelov v pamäti, ale neurobím to, dostal som ho od ženy a je to moje prvé zoznámenie s RC...
-
painkiller
Já se toho nebojim...
udělám si ochranu pylonu jak zde bylo popsáno a těšim se na svoje plachtařský počátky 
Elite (Va models),Alpha 139,Arcus E Advance na Turnigy 9XR+FrSKY - pozor, nebezpečí hloupých dotazů!
Dúfam, že myslíš elektrickú ochranu pylónu proti vyskratovaniu ostatných súčastí, pretože ostatné ochrany sú platné tak na veľké H...
-
painkiller
Dúfaš správně 
Elite (Va models),Alpha 139,Arcus E Advance na Turnigy 9XR+FrSKY - pozor, nebezpečí hloupých dotazů!
Takto upravovali aj Tulixa.
- Toman
- Kontaktovat uživatele:
Vypadá, ale moc pěkně, to jo 
Ale Nový DG-1000M, od Hype, vypadá líp
Já jsem se už poučil o koupi
Zatím to lítá, onehdá jsem dal takovou krásnou "pusinku" sloupu elektriky
... betonovýmu

Ale, tak dělal jsem kraviny no
Ale Nový DG-1000M, od Hype, vypadá líp