Hledám byt v Praze - pronájem - výběr čtvrti
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
- j.e.n.i.k.82
Hledám byt v Praze - pronájem - výběr čtvrti
Ahoj všem,
můj dotaz směřuje primárně na lidi z Prahy..
Kvůli práci se budu stěhovat do Prahy a hledám bydlení..
Moje představa je 1+1 minimálně 35m2, ideálně vybavený, s nájmem cca 8000Kč + poplatky.. Vím, že je spousta realitek a inzertních serverů a inzeráty procházím, ale spíš mám problén s výběrem městské části..
Hledám něco, kde je spíše klid a v dosahu trocha přírody.. Dojíždění do práce není problém - budu dost cestovat.. Takže pokud možno i snadné napojení na Pražský okruh.. Poradíte, do kterých míst směřovat své hledání?
Děkuji
Honza
můj dotaz směřuje primárně na lidi z Prahy..
Kvůli práci se budu stěhovat do Prahy a hledám bydlení..
Moje představa je 1+1 minimálně 35m2, ideálně vybavený, s nájmem cca 8000Kč + poplatky.. Vím, že je spousta realitek a inzertních serverů a inzeráty procházím, ale spíš mám problén s výběrem městské části..
Hledám něco, kde je spíše klid a v dosahu trocha přírody.. Dojíždění do práce není problém - budu dost cestovat.. Takže pokud možno i snadné napojení na Pražský okruh.. Poradíte, do kterých míst směřovat své hledání?
Děkuji
Honza
Re: Hledám byt v Praze - pronájem - výběr čtvrti
no o něčem bych věděl, ale určitě to bude za víc peněz, jde o patro rodinné zástavby-řadové domky, spodek je již pronajatý, vršek se bude pronajímat v nejbližší době, lokalita pro větronářského modeláře v Praze snad nemuže být ani lepší, poslední barák před loukou a svahem na Dívčích hradech-Prokopské udolí.Pěší dostupnost metra Radlická dle slov majitele cca 15 min, nebo autobusem jedna stanice.velikost 3/1
Snem majitele je sehnat někoho, kdo by se o to tak trochu staral--odhrnul sníh a podobné zběžné věci, určitě by pak vyšel vstříc nižším pronájmem , na zahradě je i něco jako zděná nedokončená chatka-skladiště-dílna, já jako modelář z toho vcelku uslintával a právě jsme se dohodli, že se o tom mohu mezi modeláři zmínit.
pokud by o tom někdo uvažoval, mohu poslat víc foto a kontakt na majitele.
Snem majitele je sehnat někoho, kdo by se o to tak trochu staral--odhrnul sníh a podobné zběžné věci, určitě by pak vyšel vstříc nižším pronájmem , na zahradě je i něco jako zděná nedokončená chatka-skladiště-dílna, já jako modelář z toho vcelku uslintával a právě jsme se dohodli, že se o tom mohu mezi modeláři zmínit.
pokud by o tom někdo uvažoval, mohu poslat víc foto a kontakt na majitele.
- j.e.n.i.k.82
Pepine, děkuji, ale tohle je nad mé možnosti.. Jsem sám a takhle velký byt nevyužiju..
-
warhawk
- Kontaktovat uživatele:
Co se týká bydlení, tak je jedno z nejlepších míst podolí/bráník. Dobrá dostupnost metra (Budějovická, Pankrác 10-12 min. pěšky), večer zase tramvaj na Dvorce a okolí.
Edit:
Jinak jižní spojka je za rohem, na D1 pár minut, z centra domů pěšky cca 50min (dost dobré v noci "po tahu"). Ne nadarmo se jedná o jednu z nejdražších lokalit v Praze.
Ad realitky: Přeji silné nervy. Takovou koncetraci hňupství, arogance a neschopnosti jako u realiťáků v Praze jsem ještě neviděl. Bydlení jsem tady hledal dva měsíce (naštěstí jsem měl kde bydlet). Pokuď umíš Rusky, domluvíš se snáze
Edit:
Jinak jižní spojka je za rohem, na D1 pár minut, z centra domů pěšky cca 50min (dost dobré v noci "po tahu"). Ne nadarmo se jedná o jednu z nejdražších lokalit v Praze.
Ad realitky: Přeji silné nervy. Takovou koncetraci hňupství, arogance a neschopnosti jako u realiťáků v Praze jsem ještě neviděl. Bydlení jsem tady hledal dva měsíce (naštěstí jsem měl kde bydlet). Pokuď umíš Rusky, domluvíš se snáze
Je otázka kde je chyba. Já nyní něco zkouším, měl jsem jednání se třemi agenty a pokud by měli to co jsem chtěl, tak prodali. A to dělám v obchodě a jsem docela otravnej.
jenik - okruh začíná ve Vysočanech a konší na Praze 6, je to hrozně širokej pojem. Jezdím po něm denně a občas pěkně stojí.
Příroda je taky ledaskde..
Já ti doporučuju než to řešit tady na fóru, protože jak vidím dostaneš různý rady,
zajeď se tam vždy podívat a uvidíš.
jenik - okruh začíná ve Vysočanech a konší na Praze 6, je to hrozně širokej pojem. Jezdím po něm denně a občas pěkně stojí.
Příroda je taky ledaskde..
Já ti doporučuju než to řešit tady na fóru, protože jak vidím dostaneš různý rady,
http://ar1.rajce.idnes.cz/
ahoj, jak je to aktualni poptavka ? budu mit k pronajmu zhruba do mesice 2+kk, ulice Nad Prehradou - Horni Mecholupy. Prirody je kolem hodne, prostor na litani kousek, ale autem ... do penez se vejdeme 
Obecně západní část Prahy má lepší vzduch (převážný směr proudění větru od západu fouká smog na druhou stranu), za rozumné peníze a se slušnou dopravou můžeš zvažovat Zličín, Stodůlky, Lužiny, Řepy, s trochu horší dopravou pak třeba sídliště Dědina. Vše s velmi dobrou dostupností přírody i dopravy (MHD i autové). Pak třeba oblast Jižního města (Chodov, Háje...) ale je to tam hodně 'panelákový'.
Símův axiom: Každý signál se zlepší, připojíme - li anténu
pokud ti je jedno,kde budes v Praze bydlet,protože budeš hodně cestovat,tak vlastne jinymi slovy říkáš,že ti nevadí,že po Praze procestujes denne hodinu navic na misto prace a pak hodinu navic zpet než kdybys vybral misto nejblíže mist,kam budeš tak často cestovat.
Pokud je ti opravdu jedno,kde v Praze budeš bydlet,tak se naskyta i možnost zvažovat něco za Prahou,kde je i ta příroda blíže.....
Pokud je ti opravdu jedno,kde v Praze budeš bydlet,tak se naskyta i možnost zvažovat něco za Prahou,kde je i ta příroda blíže.....
- chastra
- Kontaktovat uživatele:
Mám kontakt v Bubenči blízko (2 bloky) od stromovky a je i hodně blízko k modelářovi cca 200m
Nevýhody blbé parkování (Zóna placeného stání) a poměrně blízko stadion nejmenovaného klubu, kterej výsostně nesnášim.
S cenou by ses v pohodě vešel.
S cenou by ses v pohodě vešel.
- MaRtYAA
- Kontaktovat uživatele:
Mám možnost pronájmu 2+kk bytu v Klecanech. je to cca 15min busem na metro Kobylisy, autem nájezd na D8 bez problému, na severní okruh také. V Klecanech je i neoficiální modelářské letiště. Pěšky od domu cca 2 min... Do peněz by jsi se vešel.
MaRtY
http://www.martyaa.wz.cz
Tx: Graupner MX-12 FrSky modely: YAK 55, TORO 900, Aquastar
http://www.martyaa.wz.cz
Tx: Graupner MX-12 FrSky modely: YAK 55, TORO 900, Aquastar
- j.e.n.i.k.82
Super.. Moc vam dekuji.. Mrknu do mapy, abych vedel, kde jsou ta mista, o kterych mluvite a ozvu se.. Jeste jednou diky..
Aktualni je to tak, ze cca behem tydne budu vedet na cem jsem a jak se zaridit, a behem cervence bych mel rad bydleni vyresene.. Takze velice aktualni..
Aktualni je to tak, ze cca behem tydne budu vedet na cem jsem a jak se zaridit, a behem cervence bych mel rad bydleni vyresene.. Takze velice aktualni..