http://h1n1.rajce.idnes.cz/AFC2013
Velice povedená akce, myslím že byla i ČT A FANDOVI.
zdarifumi píše:Zdravím vespolek,
Loni jsem bohužel nebyl, protože jsem tou dobou byl na Dobovém leteckém dni v Mladé Boleslavi. Letos jsem se maximálně těšil a upřímně řečeno jsem byl vcelku zklamán. Ztrátou času bych to asi nenazýval, ale vrcholnou akrobatickou show s nejšpičkovějšími piloty evropy si představuju jinak. Sedm pilotů střídajících se na třech strojích bez opravdové špičky - nechci zúčastněným pilotům ubírat jejich kvalit a smekám před nimi - mi opravdu nekoresponduje s tím, jak se dopředu a v médiích organizátoři tvářili. Nejenže chyběla největší esa, ale chyběli i slibování dopředu ohlášení zástupci. Ačkoliv jsem na akci šel opravdu na špičkovou akrobacii a ne na letecký den, i v tomto ohledu toho bylo především díky Martinu Šonkovi k vidění asi 10x více na nedávných Open Days v Čáslavi. Třetina Martinova umu strčí výkony zúčastněných do kapsy a v porovnání s tím jsem se v Letňanech při akrobacii chvílemi i nudil.
H1N1 píše:Kdes sehnal tu kresbu??? Ja mam povoleno do loznice 2ks obrazu:-) zatim mam p-51 extra Martina by byla super.....