OPR píše:Lítal jsi někdy s normální pádlovou helinou?
Ne nelítal.Blade msr a 120 SR nemůžu počítat.
6-ti kanál lítám bezpádla - Blade 130X, Blade mCP X.
OPR píše:Lítal jsi někdy s normální pádlovou helinou?
VláďaW píše:OPR píše:Lítal jsi někdy s normální pádlovou helinou?
OPR píše:VláďaW píše:[quote="OPR"]Lítal jsi někdy s normální pádlovou helinou?
VláďaW píše:Jak dlouhou si mám nastavit dobu letu na vis popř. maketové lítání? Mám baterie 2250mAh.
Dík.
martinit píše:Holmere 83.Ja jsem uplny zacatecnik.Predtim jsem vlastnil pouze hracky a tohle je moje prvni 450.Je to urcite nejlevnejsi k sehnani a je dost klidny.Nemusis se vubec bat.Taky me potkala neprijemna rana kdy naprasknul ram v uchyceni ocasni casti.Ale byla to moje chyba.Takze jsem musel vrtulnik postavit cely znova.Ale fakt to neni nic sloziteho.A bezpadlo je jednoduche.Knipl plynu do pulky,na tretim bode krivky kol3ktivu nastavit 50%,srovnat paky serv do vodorovna.Jinak delku tahel mas v navodu.Pak zkontrolujes desku cykliky jestli je v rovine a stopu listu a je to.Ja neumel vubec nic a pochopil jsem to za den.Staci jenom chtit.Potom trapeni s prehrivani jsem ted spokojen.Uz jenom litam.
P.S.Cz navody uz by mely byt.Ja byl domluvenej ze mi zavolaji a zpetne mi ho daji a tak se take stalo.Mam navod k vrtulniku i k jednotce gt5.1.Ikdyz me uz je na nic protoze uz to znam.....
Rcmak píše:Heli za to urcite nemuze.Nema to souvislost s krivkou plynu? Nepropadne se to diky malym otackam na rotoru diky spatne nastaveny plynovy krivce v bode ve kterem se to propadne?