budu samozřejmě i dál uvažovat co a jak, řekl bych že stejně nejlepší lék na toto by bylo hezké počasí již od zítra
Martin
martin z píše:chlapi díky za názory, z kompozitu zpět na PS/balsa sice neslevím (věčný přežehlování vrásek folie na PS/balsa křídle nebo zkroucený či prohnutý křidýlka zavěšený na izolepě už nechci), ale lítanej kompozit taky nechci, prozatím volím nejlevnější variantu za nula - za větru dát gaučink jako doteď![]()
budu samozřejmě i dál uvažovat co a jak, řekl bych že stejně nejlepší lék na toto by bylo hezké počasí již od zítra![]()
Martin
kajman111 píše:Zdarec,taky se připojím se svojí troškou do mlýna.Jestli chceš od našeho výrobce ... http://www.pp-rc.de/SHOP/libelle.htm
kajman111 píše:Všechno je o domluvě. Já jsem třeba nechtěl podvozek,protože lítám na louce,kde je třeba půl metrová tráva a zbytečně ho vozit v modelu se mi taky nechtělo. A ukaž mi obchod kde mají krasavici v uhlíku za ty peníze,s kvalitou zpracování na 1A
Milan Nes píše:[quote="kajman111"]Všechno je o domluvě. Já jsem třeba nechtěl podvozek,protože lítám na louce,kde je třeba půl metrová tráva a zbytečně ho vozit v modelu se mi taky nechtělo. A ukaž mi obchod kde mají krasavici v uhlíku za ty peníze,s kvalitou zpracování na 1A