Jaký el. kompozit 2,5-3m do silného větru?

Větroně s pomocným elektromotorem a nejčastěji sklopnou vrtulí
Zpráva
Autor
martin z

Re: Jaký el. kompozit 2,5-3m do silného větru?

#16 Příspěvek od martin z »

chlapi díky za názory, z kompozitu zpět na PS/balsa sice neslevím (věčný přežehlování vrásek folie na PS/balsa křídle nebo zkroucený či prohnutý křidýlka zavěšený na izolepě už nechci), ale lítanej kompozit taky nechci, prozatím volím nejlevnější variantu za nula - za větru dát gaučink jako doteď 8)

budu samozřejmě i dál uvažovat co a jak, řekl bych že stejně nejlepší lék na toto by bylo hezké počasí již od zítra :wink:

Martin
kajman111

#17 Příspěvek od kajman111 »

Zdarec,taky se připojím se svojí troškou do mlýna.Jestli chceš od našeho výrobce,tak tohle plní H 301 Libelle od Jury Vaculíka z Jeseníku.Má MH 32 profil,je celokompozit a umí letět krokem i hrubo přes 120km/h a byla i testovaná na navijáku s F3Bčkama kde ji nikdo nešetřil.Původně totiž byla navrhovaná jako svahák i do větru kde už ptáci chodí pěsky 8O .Mám ji omotorovanou Megou 22/20/3E a na 3 článek to jde skoro kolmo nahoru 8O . Od té doby co ji mám,všechno ostatní visí doma pod stropem a sedá na to prach. Sice tenhle odkaz je na stránky do Dojčlandu,ale kdyz budeš chtít pošlu ti kontakt do SZ ,ať tu nedělám reklamu. http://www.pp-rc.de/SHOP/libelle.htm
Naposledy upravil(a) kajman111 dne pon 27.05.2013 10:04, celkem upraveno 1 x.
bylo Pluto,Admirál,Mars II,T9X, Toro...MX-20Hott,FuncubXL,Solius,Twinstar,L-13Blaník 2700mm,Samurai
coro

#18 Příspěvek od coro »

martin z píše:chlapi díky za názory, z kompozitu zpět na PS/balsa sice neslevím (věčný přežehlování vrásek folie na PS/balsa křídle nebo zkroucený či prohnutý křidýlka zavěšený na izolepě už nechci), ale lítanej kompozit taky nechci, prozatím volím nejlevnější variantu za nula - za větru dát gaučink jako doteď 8)

budu samozřejmě i dál uvažovat co a jak, řekl bych že stejně nejlepší lék na toto by bylo hezké počasí již od zítra :wink:

Martin

Mám taký blbý názor, že v silnom vetre na rovnej ploche (letisku bez svahu) je lietanie aj tak o ničom,
takže radšej než zostať doma, alebo roztrieskať nejaký brus a hlavne tak veľký s výkonným pohonom,
radil by som do vetru buď čistý svahák ak je niekde poruke ten svah k nemu (=ušetrí sa za vo vetre zbytočný pohon a možno by to vyšlo do ceny),
alebo malú EPP deltu na vyblbnutie ktorej ten vietor ani nepodarené pristátie moc nevadí. Napr F27Q stryker, to má aj riadené smerovky..
Nie je to odpoveď na topic, ale na ten záver že zostať za nula na gauči.
semi
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od semi »

kajman111 píše:Zdarec,taky se připojím se svojí troškou do mlýna.Jestli chceš od našeho výrobce ... http://www.pp-rc.de/SHOP/libelle.htm

To vypadá velmi dobře, dá se to vybavit levnou oběžkou,má to klapky, směrovku, fakt dobré.
KMX, Edge RCF, Veloxity, MC, DF
DS-14
Milan Nes
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od Milan Nes »

No za cca 9000 to je hodně zajímavá možnost ... a i to pěkně vypadá.

i když ten huhlík je už přez 12 ...
SOVA is YouR CO-pilot
Cesta je mým cílem .......

KLM RC Sovy // KPM Model Kit Kladno
kajman111

#21 Příspěvek od kajman111 »

Všechno je o domluvě. Já jsem třeba nechtěl podvozek,protože lítám na louce,kde je třeba půl metrová tráva a zbytečně ho vozit v modelu se mi taky nechtělo. A ukaž mi obchod kde mají krasavici v uhlíku za ty peníze,s kvalitou zpracování na 1A
bylo Pluto,Admirál,Mars II,T9X, Toro...MX-20Hott,FuncubXL,Solius,Twinstar,L-13Blaník 2700mm,Samurai
Milan Nes
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od Milan Nes »

kajman111 píše:Všechno je o domluvě. Já jsem třeba nechtěl podvozek,protože lítám na louce,kde je třeba půl metrová tráva a zbytečně ho vozit v modelu se mi taky nechtělo. A ukaž mi obchod kde mají krasavici v uhlíku za ty peníze,s kvalitou zpracování na 1A

Já to psal jen ve vztahu na požadovanou cenu tady zájemcem, 12k za uhlík je dosti dobrá cena.
Pošli mi prosím taky kontakt do SZ když nechceš veřejně na výrobce, díky

MN
SOVA is YouR CO-pilot
Cesta je mým cílem .......

KLM RC Sovy // KPM Model Kit Kladno
kajman111

#23 Příspěvek od kajman111 »

Milan Nes píše:[quote="kajman111"]Všechno je o domluvě. Já jsem třeba nechtěl podvozek,protože lítám na louce,kde je třeba půl metrová tráva a zbytečně ho vozit v modelu se mi taky nechtělo. A ukaž mi obchod kde mají krasavici v uhlíku za ty peníze,s kvalitou zpracování na 1A

Já to psal jen ve vztahu na požadovanou cenu tady zájemcem, 12k za uhlík je dosti dobrá cena.
Pošli mi prosím taky kontakt do SZ když nechceš veřejně na výrobce, díky

MN[/quote]
Ok jasně,čeština je krásná řeč. :lol:
Odpovědět

Zpět na „Elektrovětroně“