Optic 6 Sport
MAM SPORT STANDART týden zatím paráda. Bat . vyndavám a nabíjím venku z radia normalní procesorovou nab.Nejde to nab. jackem přímo v rádiu, A nestačí jenom trafo tak7,5V-8V 130ma.??Nebo jak to řešíte čang radio jsem tlačil normalním trafíčkem a v pohodě tady netuším pořat tahat ten pack ven se mě moc nezdá je to takové moc drobné mam bojím jestli to neutrhnu.
wildhawk, stryker ,stryker 2 ,SU 31
-
Marek71
- Kontaktovat uživatele:
Re: Hitec Optic 6 SPORT
Black píše:čtyři kanáli jsou proporcionální a dva neproporcionální.Tahle nabíječka by ti ani nešla připojit,protože má jinej jack.K opticu sport mi nabízeli jinou asi za 400kč.Ackroyd píše:poprve vsektych 6 kanalov je proporcionalnych??? podruhe mam doma nabijacku hitec CG-22 A,ktora je odporucana na klasickeho optika.co ale s verziou SPORT.je pouzitelna?
To som čumel. Kolega si kúpil Optic Sport a moj kabel k Opticu nešiel použiť, pretože to má iný jack ! Vyriešili sme to tak, že som tú jeho baterku dal ku mne do optica a nabíjal to tak.
Truggy od TeamC - Torch E TR8Te
Moj RC web: www.mojefotogalerie.com/rc
-
Marek71
- Kontaktovat uživatele:
safi píše:MAM SPORT STANDART týden zatím paráda. Bat . vyndavám a nabíjím venku z radia normalní procesorovou nab.Nejde to nab. jackem přímo v rádiu, A nestačí jenom trafo tak7,5V-8V 130ma.??Nebo jak to řešíte čang radio jsem tlačil normalním trafíčkem a v pohodě tady netuším pořat tahat ten pack ven se mě moc nezdá je to takové moc drobné mam bojím jestli to neutrhnu.
Ja nabíjam baterku vo vysielači Ultramatom 10, mám kabel od nabíjačky zakončený jackom a v pohode. Nastavím prúd na 100-200 mA a za pár hodín nabito. Čo máš za problém, že ti nejde nabíjať tým nab. konektorom na vysielači ? Furt otvárať kryt a vyberať baterku je celkom naprd...
Truggy od TeamC - Torch E TR8Te
Pokud Ti nefunguje nabíjení přes konektor na vysilaci je potreba uvnitr vysilace premostit "ochrannou" diodu. Vetsina slusnych nabijecu si pri nabijeni meri co se s baterii deje a prave ta dioda jim v tom brani. Pokud si netroufnes sam udela Ti to kdokoliv, kdo se trochu vyzna v elektronice. Ja osobne nabijim pack ve vysilaci cca 0.8A, samozrejme nabijecem, který si baterky hlida a nabijeni spravne ukonci. Mel jsem Hitec Flash - tam jsem diodu premostil. Ted mam Multiplex Cockpit SX ta tu diodu ani nema. Takze stacilo udelat jenom kabel.
Díky moc měl sem hlavně strach připojit to přímo do radia mam Bel 50 pohon to nabíjí asi celkem slušně ,ale nevěděl sem jestli to jde připojit přes toho jacka co tam na tom je kabel si udělam plus je na středu jestli se nepletu?Jimak TX je dobrej za ty prachy do jara se snad prokoušu nastavováním potřebuju hlavně mix motor vejškan na plnej se to zvedá.Tak to musím potlačit přes výkend to snad zmáknu!!! 
wildhawk, stryker ,stryker 2 ,SU 31
Já to vyřešil tímto stylem na opticu 6 odmítám čekat 12 hodin
.Mám je nabitý za hodku.
http://www.edisk.cz/stahni/81716/Optic_ ... .84KB.html
mp33 píše:Já to vyřešil tímto stylem na opticu 6 odmítám čekat 12 hodin.Mám je nabitý za hodku.
hm... sice dobry, ale Optic 6 Sport má 6ti článek a ten kdo už odhadne podle zobrazení voltů kolik to ješte vydrží, tak nemá problém, já to hodím na nabíjěčku a nechám celou noc -- nastavím aby mi to kdyžtak vypnulo na kapacitu nemám problémy
mp33 píše:Já to vyřešil tímto stylem na opticu 6 odmítám čekat 12 hodin.Mám je nabitý za hodku.
Kolko do tych aku tlacis?? 2000mAh hmm to musia celkom dostavat po krku ked su za hodinku nabite
Skylady ;
SU-31 --> pripravuje sa
Andulka 2 --> prebieha stavba
SU-31 --> pripravuje sa
Andulka 2 --> prebieha stavba