edit: UZ HO NECHTE, BO SI NA ME POCKA
Velke open kombatove klani - prvotni napady
-
Komár 1981
- Kontaktovat uživatele:
- Vzduchoplavec
- Kontaktovat uživatele:
-
Abu
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsme vcera dali se Vzduchoplavcem a Leosem dalsi treninkovy kombat, ale v bratrovrazednem boji tri Mustangu zustaly vsechny stuhy vcelku
Akorat Vzd. asi ustval svoji baterku, protoze se odplizil z boje v polovine a placnul erem do pole.
http://www.letecka.cz/fota/akce/tu_2007_11_24/06.jpg
http://www.letecka.cz/fota/akce/tu_2007_11_24/06.jpg
Abu (Tomáš S.) - MC19 - kanál č.90 na 40MHz
- Vzduchoplavec
- Kontaktovat uživatele:
No jako bylo to ostudne. V prvnim kole, kdy mi jeste fungoval stroj, letal Leos bez stuhy (mel stroj novy a teprve se seznamoval) a v kole druhem jsem asi po 2 minutach sel k zemi bez elektriky a ulomil jsem motor. Za chvili se jdu podivat, kde byla chyba. Jestli je fakt v haji baterka nebo regulator nebo co...
EDIT: Tak odesel motor... Regl je v pohode, baterka taky, ale motor neslape. Po pripojeni dela jen pi-pi-pi-pi-pi.... a nic. A jinak zdroj tajmeneho zvuku odhalen. Vzadu drhla osicka o kabely az se prodrela izolace. Mam obavu, ze se to nejak zkratovalo a podelalo. Debilni obezky...
EDIT: Tak odesel motor... Regl je v pohode, baterka taky, ale motor neslape. Po pripojeni dela jen pi-pi-pi-pi-pi.... a nic. A jinak zdroj tajmeneho zvuku odhalen. Vzadu drhla osicka o kabely az se prodrela izolace. Mam obavu, ze se to nejak zkratovalo a podelalo. Debilni obezky...
- Vzduchoplavec
- Kontaktovat uživatele:
Kabriolin: Tak u me je to ted spatne. Nakonec jsem zjistil, ze se utrhl u motoru dratek v konektoru - coz jsem opravil (zjistil jsem to ale az po te, co jsem pracne rozkuchal cely predek a motr vypreparoval
), ale horsi je, ze odesel opravdu i regulator. Zrejme se totiz prodrela izolace rotujici zadni casti a doslo ke zkratu. Regulator je v haji... a na novy ted nemam prostredky