Teď jsem se vrátil od Hrušky a bylo super a akorát. Zrovna už se zvedá vítr.
Společné polétání Ostrava - Poruba
Pravidla fóra
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Re: Společné polétání Ostrava - Poruba
Hojte dnes. Ále chodíme sem, jenom, jak napsal kolega, někteří se musí věnovat také manželkám (někdy i vlastním
) a někteří - Bůh nám to odpusť - také někdy pracujeme...
Když jde všechno proti tobě, pamatuj, že letadlo vzlétne vždy proti větru a ne s větrem. H.Ford.
Tak jsem zrovna došel od Hrušky, vítr už byl fakt silný, naštěstí moje řízená cihla (Ion pro+) to zvládla a dokonce jsem chvíli chytnul i termiku, což jsem ani nečekal, že s tímto letadlem se mi někdy podaří.
Já si bral tyto dva dny dovolenou
, tak jsem si je docela za Hruškou užil, škoda, že se k nám žene voda a celý víkend bude hnusně.
Jinak kolega zkoušel AR Drona, včera celkem v klidu, ale dneska v tom větru byl docela rád, že to má v sobě všechny ty čidla a když s tím člověk nic nedělá, drží to samo pozici i výšku.
Jestli bude dneska celý den vítr, co je teď, lehké éra nemají šanci.
Já si bral tyto dva dny dovolenou
Jinak kolega zkoušel AR Drona, včera celkem v klidu, ale dneska v tom větru byl docela rád, že to má v sobě všechny ty čidla a když s tím člověk nic nedělá, drží to samo pozici i výšku.
Jestli bude dneska celý den vítr, co je teď, lehké éra nemají šanci.
Tak jsem teď byl ještě večer po deštích za Hruškou a jen jsem přijel, začalo znova padat. Pěkně v suchu v holínkách, akorát jsem asi už šeroslepej, nebo co... Litujte, lenochové! 
Když jde všechno proti tobě, pamatuj, že letadlo vzlétne vždy proti větru a ne s větrem. H.Ford.
- Paris Ivan
Lolin píše:Tak jsem teď byl ještě večer po deštích za Hruškou a jen jsem přijel, začalo znova padat. Pěkně v suchu v holínkách, akorát jsem asi už šeroslepej, nebo co... Litujte, lenochové!
Ahoj,
Lenoch myslím nejsem, možná unavenej ale to hlavní je, že nemám holínky.
Ivan
Polétání Ostrava - elektrovětroně
Končím s lítánim za Prologisem. Dnes podruhé po sobě zarušení na 2,4 G a dvě rozbité letadla. V minulosti bez problémů. Myslím, že je to těmi novými trafáky, které tam postavili. Příště půjdu do Svinova za vysílačky.
Přijď za náma za Hrušku, je tam dost místa pro všechny. Zarušení tam zatím snad nikdo neměl. Akorát je tam teď už poměrně vysoká tráva, sice je přístání jak do peřiny, ale i přesto by to už mohl někdo posekat.
Za Hruškou jsem byl jednou a tam se bojím těch stromů dokola.
- Paris Ivan
margol píše:Za Hruškou jsem byl jednou a tam se bojím těch stromů dokola.
Ahoj,
Tak zkus ještě jedno místo a to za Kolibou pole mezi Padělkama (cyklosteska)
Mrkni na RC mapy.
Vím kde to je. Zkusím to tam.
Každopádně strach ze stromů je myslím zbytečný, místa je tam opravdu dost, ale lítat se má s klidem a pro relax, takže když ti to tam vadí, lepší najít jiné místo.
Za Kolibou jsem ještě nebyl, taky bych se tam mohl někdy podívat, přitom to mám blíže jak Hrušku
.
O víkendu určitě zajdu.
Za Kolibou jsem ještě nebyl, taky bych se tam mohl někdy podívat, přitom to mám blíže jak Hrušku
O víkendu určitě zajdu.
Ahoj kluci tak za tyden mame BAHNO setkani dvojplosniku jedete se tam nekdo podivat ?
To zní dobře, loni jsem tam byl na obří modely letadel (snad to bylo loni
), takže bych zajel zase. Akorát nevím zda budu mít auto k dispozici, zkusím ještě kamaráda, zda tam nechce mrknout.
- Lukbi
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj.Já tam jedu v sobotu s přítelkyní 
Tak jsem si chtěl dneska zalítat. Ale ten vítr mě dost štve
. Jestli se to uklidní, šel bych v 6 za Hrušku.
Dareba
90% mozku je kapalina. Škoda, že u většiny lidí brzdová
90% mozku je kapalina. Škoda, že u většiny lidí brzdová
Vypadá to, že dneska bude konečně lepší počasí, tak se pojedu podívat na Bahno. Jsou tam dvouplošníky a historické modely. Jedu sám, tak jestli má někdo zájem vemu ho sebou (zadara). Vyjíždím kolem 9:30 z parkoviště u Maxe a vracím se podle nálady, ale nejpozději v 13:30 abych viděl F1.