Přemýšlím o koupi tohoto laminátového trupu: Asw15 rozp. 3800mm s rámečkem a průhlednou kabinou.Cena 1200kč od pana Boháče. Máte nějaké zkušenosti s kvalitou zpracování?
odkaz: http://inzerce.modelbazar.cz/rc-funkcni ... on/?page=5 dole na stránce
Naposledy upravil(a) Pjontr dne pon 26.11.2007 23:58, celkem upraveno 2 x.
No musím se přiznat, že jsem ještě nezačal, dokončuju ted VSO 10, ale tak jako u ní, budu řezat křídla z polystyrenu a potáhnu 1,5 balsou. VOP a SOP dělám konstrukční.
A moh bys mě popsat jak ty křídla řežeš? Náběžku a odtokovku děláš balzovou? Nebo jak? Já jsem zkoušel udělat komplet z polystyrénu a na odtokovce se mě to vždycky vypálí a chybí tam kus materiálu. Do ted jsem dělal takhle ale jenom obdélníková křídla a ttam to bylo v pohodě.
náběžku dělám z desítky balsy, klasika a jinak vzadu mám pouze klín vzniklý slepením potahů, takže jádro mi končí 1cm před koncem hloubky.Řezání je stejný jako u obdelníku, pouze musíš na straně menší hloubky jet pomaleji a hlídat, aby so na obou stranách vyjel současně. Nic jiného v tom není. nevím, co myslíš, že ti tam kousek chybí
PRostě ten drát mě to vlivem toho že je to křídlo na jednej straně slabší a na jednej užší vypálí. Tak já to udělám jako to děláš ty, akorát moc nechápu jak udělam křidýlka a klapky když část bude jenom ten balzovej klín a část polystyrén.
Kdyz uz jsme u toho polystyrenu tak ja bych chtel stavet blanika akorat jsem nevedel jak s trupem tak me napadlo toto: jádro trupu bych vyřeral např. z 5cm tlusteno polystyrenu nebo extrudaku udelal v nem potrebny prostor pro rc vybavaní a boky bych potáhnul tak 3cm extrudakem a to cele obrousil vytmelil a nabarvil (popř nejnamahanejsi mista potahnul balsou nebo 1mm preklizkou) stavěl už někdo takový trup nebo co si o tom myslíte?