Zdravím přátelé,
mám takový menší problém. Na vrtulníku jsem začínali na 9100 kde byl automaticky nastaveno plyn vlevo a napravo dopředu,dozadu/ocas.
Na MJX je nastaven mód 2. Vlevo plyn/křidélka a napravo dopředu,dozadu/ocas. Ale toto je podle mě mód 4, ale jmenuje se mód 2. Lze i nastavit mód 4. (nezkoušel jsem).
No, a teď jsem objednal v911 a tam je čistokrevný mód 2. tzn.plyn vlevo/ocas a napravo dopředu,dozadu/křidélka...
Potřeboval bych poradit jestli to jde taky u v911 změnit popř. jak se tváří ten druhý mód u MJX po přepnutí. toto jsem nezkoušel, není počasí.
Je to trochu zamotaný. Je to ale tak. Plynu vlevo se nechci vzdávat.
Díky moc za upřesnění hlavně od majitelů těchto vrtulníků. Další vrtulník už bude bez vysílače. Mám na simulátor mx16s a ta nějakou tu dobu vydřží....takže budu nejspíš volit bind and fly v tom horším případě. Jinak t-rex za dobrou cenu bude asi prioritou.
Funkce kniplů MJX 45 a v911
Funkce kniplů MJX 45 a v911
Phoenix 4.0, WL911, mcpx, e325
Re: Funkce kniplů MJX 45 a v911
Pokud ti vyhovuje plyn na levé ruce, nech si raději všude ten čistokrevný mód 2
S tou MJX tedy udělej něco, aby ho měla taky...
Jen několik málo vyvolených jedinců dokáže lítat různé módy zároveň, drtivá většina nás běžných smrtelníků používá jen jeden, na který si zvykne a který vyhovuje subjektivním potřebám. Je totiž nutné pohyby rukou na pákách natrénovat, zažít a zautomatizovat (zafixovat v hlavě
).
S tou MJX tedy udělej něco, aby ho měla taky...
Jen několik málo vyvolených jedinců dokáže lítat různé módy zároveň, drtivá většina nás běžných smrtelníků používá jen jeden, na který si zvykne a který vyhovuje subjektivním potřebám. Je totiž nutné pohyby rukou na pákách natrénovat, zažít a zautomatizovat (zafixovat v hlavě
Na F-45 to čínania poplietly a 1<=>3 a 2<=>4 sú nejako vymenené.
To čo má V911 je čistý MOD2, teda nalavo "plyn/chvost" a napravo "cyklika(do strán)" a toto neprerobíš.
To čo má V911 je čistý MOD2, teda nalavo "plyn/chvost" a napravo "cyklika(do strán)" a toto neprerobíš.
Ano MJX to ma spatne, proto je potreba se ucit u MJX na MODE 4.