HK-250
Re: HK-250
[quote="JanRumisek"]Čím přilepujete pastorky na hřídelku motoru? mám sice T-REX 250 PRO DFC Super Combo ale to je jedno.
V návodu je R48
Používám orig. co je k Alignu zelený R 48 . Není žádný problém.
V návodu je R48
Používám orig. co je k Alignu zelený R 48 . Není žádný problém.
Specter 700 V2, Blade 230S with custom belt, Heli-Baby NT, OMP M2 EVO, M4 Max, T-Rex 300X
Futaba
Futaba
jako hlavu mám taky trošku šuro ale neřeším to... jinak zrovna ten savox co jsi psal jsme měl na ocase a nefungovalo to...
Podle nejnovějších vědeckých studii lítají i tučňaci!
Hk 450gt v2 T-rex 450 se hk 250 gt blade mcpx
No on je na ocas pomalý
to bude asi tým
preto som tam dal "DS425M = 4.8V [s/60st.] 0.07 / 6.0V [s/60st.] 0.05" Ten Savox ma 4.8V [s/60st.] 0.16 / 6.0V [s/60st.] 0.13 
HK "trex" 250 GT :D / Phoenix RC v3
Anarchy píše:No on je na ocas pomalýto bude asi tým
![]()
preto som tam dal "DS425M = 4.8V [s/60st.] 0.07 / 6.0V [s/60st.] 0.05" Ten Savox ma 4.8V [s/60st.] 0.16 / 6.0V [s/60st.] 0.13
jak jsem už tu už psal dřív, používám servo e-flite určené na vrtulku na Blade 450 , oznaení je DS76T, rychlost má podle údajů výrobce asi 0,04 a funguje mi na hk250 ve spojení s Microbeastem bez problémů. Kupoval jsem ho v Praze v Rckingu za necelé 400,-Kč.
Benzín.heli vl. konstrukce, mot. G290RC, Spirit; heli 120 vl.konstr.; hk250(MD500); Sniper, Spirit
Tak bohuzel dalsi zkusenot.Musim rict ze vsechna loziska stojej za velky ho...Predni nahon na zadni vrtulku se uplne vysypal.....Uz toho mam dost a lituji vzhledem k tomu ze se da nyni sehnat trex 250 s motorem a reg.za 3300kc!!Za chvili uz na tech penezich budu a jenom problemy a starosti......Takze ja za sebe radim nekupovat tohle hk.
T-REX 500 DFC PRO, HK 450/T-REX DFC PRO,T-REX 250 DFC PRO
- OPR
- Kontaktovat uživatele:
Hihi, ono bývá lepší rovnou i u toho trexe ložiska, který se rychle točí a ty co jsou na příčné hřídely v závěsech listů, dobré vyměnit.
No zase bych to s Alignem tak nepřeháněl
. Tady ve vláknu jako Bert Kammerer nelítá z 250tkou asi nikdo 
Specter 700 V2, Blade 230S with custom belt, Heli-Baby NT, OMP M2 EVO, M4 Max, T-Rex 300X
Futaba
Futaba
No tak já mám zkušenost úplně opačnou
HK-250 mám pořád takovou jak jsem ji koupil v HB, jediné co jsem vyměnil byla deska cykliky, podvozek jsem dal z rexe a trošku jsem upravil uchycení ocasní trubky a ocasního domku vrtulky, nepočítám polámané ocasní trubky, ohlé svislé hřídele a příčné. Odlítané baterky sice nepočítám, ale bude jich na stovky 
AGILE 7,2/ AGILE 5.5/ DEVIL 420/ T-REX 500PRO-Sportline/ RJX X-TRON 500/ EXTRA 300/ FPV QAV 210/
martinit píše:Tak bohuzel dalsi zkusenot.Musim rict ze vsechna loziska stojej za velky ho...Predni nahon na zadni vrtulku se uplne vysypal.....Uz toho mam dost a lituji vzhledem k tomu ze se da nyni sehnat trex 250 s motorem a reg.za 3300kc!!Za chvili uz na tech penezich budu a jenom problemy a starosti......Takze ja za sebe radim nekupovat tohle hk.
Neboj, moc dobře vím o čem mluvíš, vyhod ten náhon vrtulky od HK a dej tam origo T rex, já koupil dva tyhle náhony první byl na krivo vyvrtaný, takže kolečko litalo uplně deb.lně a druhý odešel asi po 5 baterkách, pak jsem furt řešil vibrace..
Ted mám origo Align cykliku, hlavu a náhon vrtulky a letá to docela dobře, i když sem tam podivně
Člověk se s tím HK250 prostě občas trošku natrápí
Klucí to by chtělo udělat sraz
pořád píšete jak se s HK trápíte a tak bych to chtěl vidět, co máte vlastně na mysli. Nebo sem hoďte video jak se to chová. Já mám jen jedno a na něm není pořádně co vidět, točil syn na mobilu, tak že ho raději moc nepublikuju 
edit: já se moc netrápím jen hodím oko jestli vše maká jak má a šup do vzduchu
edit: já se moc netrápím jen hodím oko jestli vše maká jak má a šup do vzduchu
AGILE 7,2/ AGILE 5.5/ DEVIL 420/ T-REX 500PRO-Sportline/ RJX X-TRON 500/ EXTRA 300/ FPV QAV 210/
martinit píše:Tak bohuzel dalsi zkusenot.Musim rict ze vsechna loziska stojej za velky ho...Predni nahon na zadni vrtulku se uplne vysypal.....Uz toho mam dost a lituji vzhledem k tomu ze se da nyni sehnat trex 250 s motorem a reg.za 3300kc!!Za chvili uz na tech penezich budu a jenom problemy a starosti......Takze ja za sebe radim nekupovat tohle hk.
HK "trex" 250 GT :D / Phoenix RC v3
Dnes jsem se přesvědčil, že to lítá i bez vymezovacích podložek na příčné hřídeli
Nepoznal jsem rozdíl. Až po lítání jsem si zatahal ze zvyku za gripy a nestačil se divit.
Nepoznal jsem rozdíl. Až po lítání jsem si zatahal ze zvyku za gripy a nestačil se divit.
Futaba
Futaba
hoši hoši to jsem snad jediný s walem kdo netrpí na techniku? mě to až na prá drobných problému letělo prakticky s krabičky
docela dost padám a prcek dostal takové šupy že se ještě divím že lítá
jinak uplně vysypané ložiska bych spíš viděl na zanedbanou předletovou kontrolu...
jinač trošku inspirace:
přízemní let plný kolektiv přímé stoupání špatně dotočenej přemet
v plném kalupu šel rovnou na čumák
za hodinu znova visel v obýváku 
jinač trošku inspirace:
přízemní let plný kolektiv přímé stoupání špatně dotočenej přemet
Dej si ten obrázek jako awatar
Já dneska asi 10 baterek na letišti ve větru a spokojenost. Nějaké ty přemety a lopinky, jasně že to HK toho moc nezvládne, ale já toho zatím taky moc neumím 
Tsisters píše:Dej si ten obrázek jako awatarJá dneska asi 10 baterek na letišti ve větru a spokojenost. Nějaké ty přemety a lopinky, jasně že to HK toho moc nezvládne, ale já toho zatím taky moc neumím
by jsme se jim pak pletli