Společné polétání Ostrava - Poruba
Pravidla fóra
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Re: Společné polétání Ostrava - Poruba
ahoj
nejde někdo si zaletat já bych šel ale za hruškou je asi moc mokro poraďte kde jít
nejde někdo si zaletat já bych šel ale za hruškou je asi moc mokro poraďte kde jít
Martinov Padelky ale asi uz pisu pozde.
Tož tak jsem dal znova za Hruškou, bylo super suchá vysoká tráva a spodek jako po dešti, že.... Přistání jako do peřin. Bylo moc fajn. Někdo byl přede mnou, bylo vyšlapáno jinde, než ráno 
Když jde všechno proti tobě, pamatuj, že letadlo vzlétne vždy proti větru a ne s větrem. H.Ford.
zítra mezi 10 a 11 bych šel za Hrušku. Snad nebude pršet
Dareba
90% mozku je kapalina. Škoda, že u většiny lidí brzdová
Ahoj
tak nakonec jsem byl za Prologisem a sloto
tak nakonec jsem byl za Prologisem a sloto
Ahoj
jde někdo lítat za prologis?
jde někdo lítat za prologis?
Teď jsem dorazil od Hrušky.. Bylo moc fajn. Chtěl jsem to dát teď, kdoví jak bude přes den.
Když jde všechno proti tobě, pamatuj, že letadlo vzlétne vždy proti větru a ne s větrem. H.Ford.
Jdu lítat za Hrušku. Paradní polítání 
Dareba
- Lukbi
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem před chvílí přijel od hrušky.Vylítal jsem dvě baterky a hned po mě tam přijeli další dva letci,které neznám.Nebyl to někdo z Vás??Vítr trochu foukal ale dalo se to 
Ahoj
jak to vypada tady s nekym pujdete si zaletat
jak to vypada tady s nekym pujdete si zaletat
Dneska néé. Občas je potřeba být se ženou 
Dareba
Zdarec, já půjdu určitě zítra dopoledne, podle počasí a nejlépe i k večeru, ale v kolik, to sám ještě nevím. Dneska mě to nevyšlo, dopoledne jsem nemohl a když jsem chtěl jít, začal slejvák. Snad to bude zítra lepší.
Tak jsem byl lítat cca od 11 - 13 hodiny, počasí super, jen čím jsem byl níže, tím více letadla opadávala, takže se lépe létalo nad 50m. Půjdu asi ještě k večeru cca kolem půl sedmé, snad počasí vydží, vezmu jen 4 baterky
.
Jinak kolega, který teda s lítáním víceméně začíná si dnes zřejmě zajde koupit AR Drona, je to taková hračka, ale jsem na to zvědavý.
Zítra půjdu určitě taky dopoledne, viděl bych to tak kolem 10 hodiny.
Jinak kolega, který teda s lítáním víceméně začíná si dnes zřejmě zajde koupit AR Drona, je to taková hračka, ale jsem na to zvědavý.
Zítra půjdu určitě taky dopoledne, viděl bych to tak kolem 10 hodiny.
Tak jeste se nabiji, takze snad kolem 19 hodiny.
Tady už asi nikdo nechodí
.
Dnes bylo super počasí, škoda že kolem půl osmé padla rosa a málem mě sežral za živa všechen hmyz, co tam byl.
Zítra jdu asi kolem 10 hodiny.
Dnes bylo super počasí, škoda že kolem půl osmé padla rosa a málem mě sežral za živa všechen hmyz, co tam byl.
Zítra jdu asi kolem 10 hodiny.