No...Nemam tolko stastia na Spektru v kombinacii s RX Orange ( 610ka).V utorok som znovu zaryl nosom do zeme.Uz druhe lietadlo,prave som ju hodil do kosa.Minuly rok cosi odlietala s DX6i a vetronom.Teraz som ju prehodil na Corsair s DX5e.Par minut poletovania v poriadku a zrazu nevyspitatelne otocky a moj Corzarik uz dostal len medailu za statocnost IN MEMORIAM.Skoncil na srot.Nie som extra pilot,ale ani debil a viem co je prava a lava a hore a dolu.Minuly mesiac som kupil park fleyer,obycajny trainer.Jednoduche lietadielko s rozpatim necely meter.Vravim si ze pre zabavu sem tam staci.A opat.....Doma nastavenie kormidiel OK.Po prichode na letisko pri kontrole zrazu isla smerovka naopak.Prekvapilo ma to.Dal som reverz a ideme.
Naoko vsetko v poriadku...Start a koniec.Zbohom rodina.Smerovka a kridelka plny pravy,lietadielko plny lavy (k...a mala).Vyskovka nahor,lietadielko nadol.Videl som ze je zle,zastavil som motor.Aj ten reagoval oneskorene asi pol sekundy.
Neviem.....Mozno to urobil Orange primac....Mozno DX5ka.Je mi luto za mojou DX6kou.Tu som ja osol predal a kupil DX7S.Ta so mnou tiez pekne vydupala.Predal som ju na Ebay pre istotu este pred pred prvym ostrym startom.
Robil som si doma nastavenia na akrobat.Nic zlozite.Ked uz bolo skoro vsetko hotove,zrazu sa mi DX7S vyplo a zas zaplo ( vysielac ).Vsetky kormidla na vsetky strany a totalny reset nastaveni.
Hned isla na Ebay.Toto nie ! Doma by som ju reklamoval,ale tu neviem az tak dobre po anglicky,aby som sa s niekym handrkoval.
Nie som zastanca drahych vysielaciek a kopy zbytocnych kanalov,ale spolahlivost musi byt !
Mam jednoduche lietadlo,staci aj 5-6 kanalov,ale nech idu spolahlivo.Teraz som objednal JR7 s rezervou,bola by stacila aj sestka.
Ked sa rozdrbem (pardon),aj s JR,som zvedavy ,na co sa budem vyhovarat potom.xixixi.Asi stvrdnem na rybach

Potreboval som nieco spolahlive.Nepotrebujem vela kanalov.Je to sice naoko velke lietadlo so 60 ccm motorom,akrobat,ale tomu staci aj sestkanal.Len nech funguje.
Zelam vsetkym stastne pristatie