Společné polétání Ostrava - Poruba
Pravidla fóra
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Stará Bělá
Mám špatnou zprávu ze Staré Bělé - místní zemědělci nasypali na asfaltovou plochu hromadu hnoje. Jestli ty svoje poklady nechají zrát do podzimu, tak mají podvozkové modely utrum. V neděli jsem si tam na zbytku plochy zalítal Wilgu, která pak pěkně smrděla od močůvky. Pro ty, co tam nebyli: 49°45'19.31"N, 18°14'18.01"E
Re: Společné polétání Ostrava - Poruba
Nevyváží tam ten prasečák? Měli malou jímku 
Dareba
90% mozku je kapalina. Škoda, že u většiny lidí brzdová
Asi jo, ale poslední dva roky tam bylo většinou čisto. Místní elita si tam občas zkouší svoje vytuněné pekáče, ale taky tam chodí dost modelářů.
parda píše:Ahoj chlapi,
Kolega modelář z Hrabyně mi prozradil, že 20.4. se ve Zbyslavicích oficialně zahajuje modelářská sezona.
Zvažte proto svou případnou účast, buď s modelem nebo jako divák.![]()
Pokusím se zjistit ještě další detaily a zveřejním je.
Ivan
Ahoj, akce ve Zbyslavicích 20.4. je zrušená.
Tak, a máme to... a je po Zbyslavicích. Ještě nám bude louka za Hruškou dobrá. Akorát zítra nic moc počasí.
Když jde všechno proti tobě, pamatuj, že letadlo vzlétne vždy proti větru a ne s větrem. H.Ford.
Hojte dnes! Pro zájemce o originální modelářské oblečení dle individuálního gusta (možno uvést přezdívky nebo jméno do motivů potisků) uvádím níže odkaz. Jde o zakázkový potisk dle vybraných jejich motivů na různé druhy oblečení. Poctivá gramáž bavlny, softshell bundy a vesty, čepice a solidní výběr - francouzské reklamní textílie. Hned mi volali a upřesňovali. Možno za příplatky i tisk na záda.
http://www.rc-foto.cz/kategorie/rc-obleceni/
http://www.rc-foto.cz/kategorie/rc-obleceni/
Když jde všechno proti tobě, pamatuj, že letadlo vzlétne vždy proti větru a ne s větrem. H.Ford.
Ahoj tak to je skoda na Zbyslavice jsem se docela tesil ale za mesic tam maji dalsi akci , no a pocasi asi nebude nic moc na litani, tak aspon spocnu po pernych pracovnich dnech.
Na tu stranku jsem se taky dival , tak se muzeme domluvit na pristi schuzi , vymyslime nejaky text a muzeme si tricka objednat.
Dneska super lítání. Sice trochu větříček ale šlo to
.
Koukám že někdo z Těšína nabízí zánovní Betu viewtopic.php?f=98&t=57586.
Koukám že někdo z Těšína nabízí zánovní Betu viewtopic.php?f=98&t=57586.
Dareba
Jedu do Polanky
Jedem s Ivanem za Hrušku po 17. hod.
- Lukbi
- Kontaktovat uživatele:
No uvažuju že bych za váma taky přijel ale začíná tam buřit tak nevím 
Ahoj jestli pocasi vydrzi tak bych sel za Hrusku. Tak asi po 17 hodine.
Kolem 11 hod. jdu za Hrusku.
Jdu zítra za Hrušku hned ráno (mezi 8 a 9), letos jsem ještě nebyl, tak raději půjdu brzo, kdyby mě letadla neposlouchali 
Hojte dnes! Tak jsem hned po dešti dal 5 letů za Hruškou v nádherném bezvětří. Ovšem v botách mám jak Čochtan
Byl jsem s miláškem červenobílým prckem po výměně motorku s převodovkou. Asi ve 20-ti metrech byl úplný tepelný polštář a prcek se tam držel rekordně dlouho na 1/3 plynu. Dělá mi radost. Odpoledne bych dal znovu, teď využívám "slaměného vdovství" přes víkend a zkulturňuju Betu 1400, ať se trochu liší. Už jsem na radu p.Víta vyměnil serva za s kovovými převody a ložiskem (13g)