Blade mCP X BL
Re: Blade mCP X BL
Roztačí se to jakoby bylo gyro v režimu normal a servo mělo špatně nastavený neutral( teda kdyby tam bylo servo, prostě se to tak chová). Otáčí se to i metr nad zemí, je to jedno kde je, vrtalka to otáčí. A ano, zapojim baterii a vrtásek nechám načíst aniž bych na něj nebo na vysílačku šahal. Mám ještě nana a ten nádherně drží.
Phoenix, DX6i, Futaba T8FG, Win-rc 450 DFC, T-REX 550e Fb
Copterky :-)
Být tebou zašlu to na reklamaci..
Nic tím nezkazíš a vyhneš se tomu, že se s tím budeš snažit bojovat a ve vysledku s tím někde práskneš..
Ověřil bych ještějednou nastavenívysílačky atd. apak bych to zaslal na reklamaci, myslím, že vylepená kabinka izolepou nevadí, hlavně jestli neni na šrot
Nic tím nezkazíš a vyhneš se tomu, že se s tím budeš snažit bojovat a ve vysledku s tím někde práskneš..
Ověřil bych ještějednou nastavenívysílačky atd. apak bych to zaslal na reklamaci, myslím, že vylepená kabinka izolepou nevadí, hlavně jestli neni na šrot
Ještě k správnému načtení gyra je potřeba mít vrtulnik v klidu a na rovině. Tedy nejlépe zasouvat aku, až po načtení led trvale svítí.
http://petsild.rajce.idnes.cz
T-Rex450Pro,MCPXBL,P-51,Pulse1600,F-16,L-39Vasafan 65,Xeno,BF-109
DX7
T-Rex450Pro,MCPXBL,P-51,Pulse1600,F-16,L-39Vasafan 65,Xeno,BF-109
DX7
Tím to nebude rekl bych, na louce vemu aku zasunu do drzáku, pripojím konektor, postavím na pristávací kus krabice a vše je ok.. Tady bude chyba v desce, řekl bych..
Poslal bych to na reklamaci, dokud je venku zima
Poslal bych to na reklamaci, dokud je venku zima
tak před chvílí mi dorazil vrtas na reklamačku a ještě než to posílám astře tak sem ho vyzkoušel a ejhle vono to funguje všechno na něm maká jak má a nikam se netočí tedy kromě vrtulky a rotoruZenderat píše:Roztačí se to jakoby bylo gyro v režimu normal a servo mělo špatně nastavený neutral( teda kdyby tam bylo servo, prostě se to tak chová). Otáčí se to i metr nad zemí, je to jedno kde je, vrtalka to otáčí. A ano, zapojim baterii a vrtásek nechám načíst aniž bych na něj nebo na vysílačku šahal. Mám ještě nana a ten nádherně drží.
to co říkám každému a pořád do kola zkontrolovat nastavení a napípané hodnoty ve vysílači, všechny trimy v nule
tady je krátké videjko z testoveného druhého letu venku -2°C
http://www.youtube.com/watch?v=X29Cvd2ZQY0
Von se neotáčel nějak extra rychle cca 90 stupňů za 10sec, ale prostě otáčel. Hodnoty ve vysílačce jsem několikrát kontroloval. Nu což tak mě ho pošly zpátky, já pošlu na poštovné. Vemu ho pak na letiště jednomu vrtulníkáři co má dx8 a zkusíme to s nou.
prochel píše:tak před chvílí mi dorazil vrtas na reklamačku a ještě než to posílám astře tak sem ho vyzkoušel a ejhle vono to funguje všechno na něm maká jak má a nikam se netočí tedy kromě vrtulky a rotoruZenderat píše:Roztačí se to jakoby bylo gyro v režimu normal a servo mělo špatně nastavený neutral( teda kdyby tam bylo servo, prostě se to tak chová). Otáčí se to i metr nad zemí, je to jedno kde je, vrtalka to otáčí. A ano, zapojim baterii a vrtásek nechám načíst aniž bych na něj nebo na vysílačku šahal. Mám ještě nana a ten nádherně drží.![]()
to co říkám každému a pořád do kola zkontrolovat nastavení a napípané hodnoty ve vysílači, všechny trimy v nule![]()
tady je krátké videjko z testoveného druhého letu venku -2°C
http://www.youtube.com/watch?v=X29Cvd2ZQY0
Hmm. Taky bych chtěl mít za domečkem takový prostor na lítání
Specter 700 V2, Blade 230S with custom belt, Heli-Baby NT, OMP M2 EVO, M4 Max, T-Rex 300X
Futaba
Futaba
Ahoj, rád bych se zeptal na chování Blade mCP X BL ve vzduchu. Mám ho krátce (můj první CP), zvládám viset, odletět, přiletět i přistát, ale dělá mně něco o čemž si nejsem jist, že je v pořádku: Při bočení zároveň i klopí i kloní a to asi takto: při bočení doprava trochu kloní vlevo, zatímco při bočení doleva poněkud výrazně klopí dozadu. Je to normální u tohoto stroje nebo je někde něco špatně?
Jinak se chová podle očekávání. Ještě dodám že model je nový, bez pádu, DX6i nastavena podle návodu.
Má s tím někdo nejakou zkušenost?
Diky, R.
Jinak se chová podle očekávání. Ještě dodám že model je nový, bez pádu, DX6i nastavena podle návodu.
Má s tím někdo nejakou zkušenost?
Diky, R.
Zdrawim
Hmm tak prcek se vrátil z reklamace.
Bylo zrovna docela přijatelně, tak jsem ho na poli vytáhnul (ten vrtulník
) a zkusil zaviset.
Zavisim a prcek se opět otáčí
,ale nedalo mě to a zkusil jsem "let", no docela to šlo, teda na mě, pak jsem přilétl k sobě zavisel a koukal jsem jak fík, že se vocásek ani nehnul.
Takže jsem tak nějak usoudil, že se tam něco prvně musí zahřát aby to fakčilo.
Toť otázka, co to může způsobovat?
A jen tak bych se chtěl zepta Prochy. Jak todle dopadlo?
Hmm tak prcek se vrátil z reklamace.
Bylo zrovna docela přijatelně, tak jsem ho na poli vytáhnul (ten vrtulník
Zavisim a prcek se opět otáčí
Takže jsem tak nějak usoudil, že se tam něco prvně musí zahřát aby to fakčilo.
Toť otázka, co to může způsobovat?
A jen tak bych se chtěl zepta Prochy. Jak todle dopadlo?
prochel píše:bejt tebou tak bych na kapotu goblin ihned zapomněl dneska dorazila [album]2639[/album]prtka píše:Aha, Tak to je "jen" kapotáž bez podvozku ? Nějak se v tom strácím. V tom prípadku opět zapřemýšlímSafra
a výrobní hodnota tak když si hodně zapřeháním tak 10kč za aršík samolepek a kus žluté petky
jo a nejdražší na tom je asi ten návod 2 A4
Zenderat píše:A jen tak bych se chtěl zepta Prochy. Jak todle dopadlo?
upřímně rošláp jsem to a zahodil vůbec to nepasovalo
prochel píše:Zenderat píše:A jen tak bych se chtěl zepta Prochy. Jak todle dopadlo?
upřímně rošláp jsem to a zahodil vůbec to nepasovalo
To je na děkovný dopis soudruhům s NDR
Specter 700 V2, Blade 230S with custom belt, Heli-Baby NT, OMP M2 EVO, M4 Max, T-Rex 300X
Futaba
Futaba
ale dost dlouho jsem hledal kde udělali soudruzi chybu a našel špatně si změřili velikost a když tvořili kopyto tak ho udělali o 2cm většíprtka píše:To je na děkovný dopis soudruhům s NDRJe mi to líto.
tak konečně dorazil orig tuning na Bl od eflite zatím jsou jen gripy a hlava a jek tak na to koukám tak je úplně jedno jestli je to microheli,rakonheli nebo Blade přijde mi jako by to dělal jeden číňan a dával to do růžných sáčku a razil jiná loga
[album]2739[/album][album]2738[/album]
[album]2739[/album][album]2738[/album]
plz, muzete mi napisat, jake jsou rozmery krabice, diky 
360x183x105 mm