HK-250
Re: HK-250
Aj mne to prišlo nejake divne ale nieje to poznat v lete , tiež som uvažoval že to kupim od align aby som mal pokoj
ale ked hovoríte že netreba tak asi to nehám tak
zbytočne peniaze 
HK "trex" 250 GT :D / Phoenix RC v3
Přesně u HK250GTse řídím tím, že dokud to letá, neřeším:)
No ja už som tam povymieňal toho tolko že to nebude HK ale Trex
už len par padov ... par veci sa dosere a je to complete Trex
Cyklika , houpačka a 120T kolo a je to trex
elektroniku nepočítam

Stalo se tady někomu, že praskl kevlarový řemínek?? Já jsem ho tam měl chvilku a včera jsem přistál díky vybitým baterkám na nějaký drn nebo co, heli se zvrhla na bok, rotor ale už dobíhal, takže se snad neohnula ani příčná hřídel HK
, vrtulka si asi malinko škrtla, ale nenapadlo by mě, že se přetrhne řemínek.
Paradoxně to je kromě upravených gripů hlavního rotoru jediná věc, která na tý heli není originál z HK.....
Paradoxně to je kromě upravených gripů hlavního rotoru jediná věc, která na tý heli není originál z HK.....
Benzín.heli vl. konstrukce, mot. G290RC, Spirit; heli 120 vl.konstr.; hk250(MD500); Sniper, Spirit
Záchrana na poslední chvíli
:
download/file.php?id=18889&mode=view
škody,příčná na dvě půlky,nevydržela nápor doby

download/file.php?id=18889&mode=view
škody,příčná na dvě půlky,nevydržela nápor doby
AGILE 7,2/ AGILE 5.5/ DEVIL 420/ T-REX 500PRO-Sportline/ RJX X-TRON 500/ EXTRA 300/ FPV QAV 210/
Asi prokletý den
. Spletl jsem si v invertu páčky. Zoral jsem kousek letiště . Bohužel v blízkosti žádná síť 
Specter 700 V2, Blade 230S with custom belt, Heli-Baby NT, OMP M2 EVO, M4 Max, T-Rex 300X
Futaba
Futaba
Je to divné, lae i já ve stejný den totálně rozmlátil HK250
Při posledním crashi jsem ztratil obě kloubkový kuličky na gripech, nevíte pls někdo, kde se dají tyto kloubky pro gripy HK250 levně koupit ?
Dnes jsem prisel na zajímavou věc, mámna HK250 s GA250a Corona DS919 servem nastaven zisk 62%, pořád jsem šteloval Dx6i protože sem i zdálo, že ten ocas reaguje nějak líně..
Až jsem pak zkusil znovu nastavit typ serva a zpozdeni, nakonec jsme prisel na to, že vše nastavím dobře, lae po připojení serva se vždy přičte sama jednička
Takže zpozdeni blikne jednou a pak po pripojení serva je tam nastaveno 2
Snad to někomu pomůže pokud by řešil stejný problém
Další věc je, že jsem dal zpět plastové listí místo fiber glassového, nevím, zda je to možné, ale ta helina žere jak blázen, po 4.35letu na65% plynujsmedobíjel 806 do 850mAh baterky
Dnes jsem prisel na zajímavou věc, mámna HK250 s GA250a Corona DS919 servem nastaven zisk 62%, pořád jsem šteloval Dx6i protože sem i zdálo, že ten ocas reaguje nějak líně..
Až jsem pak zkusil znovu nastavit typ serva a zpozdeni, nakonec jsme prisel na to, že vše nastavím dobře, lae po připojení serva se vždy přičte sama jednička
Takže zpozdeni blikne jednou a pak po pripojení serva je tam nastaveno 2
Snad to někomu pomůže pokud by řešil stejný problém
Další věc je, že jsem dal zpět plastové listí místo fiber glassového, nevím, zda je to možné, ale ta helina žere jak blázen, po 4.35letu na65% plynujsmedobíjel 806 do 850mAh baterky
Zdravím nevie niekto poradiť nejake servá na Cykliku?? rozmýšlam http://www.peckamodel.sk/produkt/rc-mod ... o-hs-45-hb http://www.peckamodel.sk/produkt/rc-mod ... metal-gear alebo niekto niečo poradte do 15€ kus

Zdravim,
muzete mi nekdo poradit jak povolim tu pricnou hridel ... uz jsem zrusil 2 imbusaky a ne a ne povolit ty sroubky, proste nejde... je to lepeni puvodni od cinana HK-250GT... pad ze cca 1,5 metru do mekke hliny s vypnutym motorem (podvozek uz mam novej z hliniku a pricna hridel bohuzel ohnuta)
Cetl jsem neco o nahrivani, ale nevim jak moc a cim nejlepe, a kde je nejlepsi misto nahrevu abych neco neznicil... kdyz mi, aniz bych zkusil letet povolilo jednocestny lozisko(kvalitka), tak jsem ho trochu nahral a uz tekl obsah
(mam z tobexu nove lepsi...)
hlavu bych nerad menil nebo vic ....
doufam ze to nemaji vterinakem nebo necim jeste lepsim fakt nevim jak bych tyo setrne oddelal aby se neznicilo neco jineho ... odvrtat by slo? 2mm vrtak mensi...???
Tak sundano .... no upresnim rozlomeno ... odsroubovat to vazne neslo.. cinani to lepi hodne drsne ... jeden zavit ve 2 klestich chyceno sel velkou silou vytocit, ale na tom druhem se sroubek v pulce ukroutil jak byl zalepeny a zustal v tom zbytku hridelky ... to mi hlava nebere proc zrovna tady je to tak moc fest zalepene misto trochu delsich sroubku ktere by se nemohly teoreticky vykroutit nebot tomu brani list .....
muzete mi nekdo poradit jak povolim tu pricnou hridel ... uz jsem zrusil 2 imbusaky a ne a ne povolit ty sroubky, proste nejde... je to lepeni puvodni od cinana HK-250GT... pad ze cca 1,5 metru do mekke hliny s vypnutym motorem (podvozek uz mam novej z hliniku a pricna hridel bohuzel ohnuta)
Cetl jsem neco o nahrivani, ale nevim jak moc a cim nejlepe, a kde je nejlepsi misto nahrevu abych neco neznicil... kdyz mi, aniz bych zkusil letet povolilo jednocestny lozisko(kvalitka), tak jsem ho trochu nahral a uz tekl obsah
hlavu bych nerad menil nebo vic ....
doufam ze to nemaji vterinakem nebo necim jeste lepsim fakt nevim jak bych tyo setrne oddelal aby se neznicilo neco jineho ... odvrtat by slo? 2mm vrtak mensi...???
Tak sundano .... no upresnim rozlomeno ... odsroubovat to vazne neslo.. cinani to lepi hodne drsne ... jeden zavit ve 2 klestich chyceno sel velkou silou vytocit, ale na tom druhem se sroubek v pulce ukroutil jak byl zalepeny a zustal v tom zbytku hridelky ... to mi hlava nebere proc zrovna tady je to tak moc fest zalepene misto trochu delsich sroubku ktere by se nemohly teoreticky vykroutit nebot tomu brani list .....
No hlavně že jsi to rozebral
,jinak nahrivat snad hrotovou pajkou sroubek. Jaky hliníkový podvozek tam máš?
AGILE 7,2/ AGILE 5.5/ DEVIL 420/ T-REX 500PRO-Sportline/ RJX X-TRON 500/ EXTRA 300/ FPV QAV 210/
Podvozek je homemade .... nejaky hlinik plech mene nez 1mm z kdovijake tiskarny co se valel doma? ... 2x profil cca podle puvodniho rozmeru nasroubovany do puvodniho spodku a k tomu prichytnute ohybem a sroubama puvodni lyze...[img][/img]
Chlapi, jak jem ožné že HK250GT, které má cca 350g letovou hmotnost zvládá vítr hůře než malý mcpxBL ?, Je to tím, že mcpx BL je bezpádlo a AS3X pomáhá ve větru ?
Protože jestli jo, asi budu msuet napcat do HK250 náký bezpádlo
Protože jestli jo, asi budu msuet napcat do HK250 náký bezpádlo
Málo točíš
. Nemám problém.
Specter 700 V2, Blade 230S with custom belt, Heli-Baby NT, OMP M2 EVO, M4 Max, T-Rex 300X
Futaba
Futaba
No mám tam ted nastaveno 65% s 3900KV motorem a 14z pastorkem, dobře dnes trošku přitlačím 
No já sice nevím kolik mám zubů na pastorku,ale motor mam ALIGN a točím 80% a 90% rovnou křivku,tak že přidej a řekl bych že spíše bost než trošku