Problém s facebookem

Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
beginner99

Problém s facebookem

#1 Příspěvek od beginner99 »

Nazdar všem , na facebooku mám takový jeden problém , zkoušel jsem tam jednou nahrát video s hudbou na které byly autorská práva , takže se to nenahrálo a pak už jsem to nechal být a na hudbu se vykašlal , no ale teď mi to píše ( viz. příloha) , že mi zakázali nahrávat videa . Nevíte co s tím ?
Přílohy
Due to activity related to copyright infringement on your Facebook account.docx
(10.96 KiB) Staženo 72 x
Blurcak
Kontaktovat uživatele:

Re: Problém s facebookem

#2 Příspěvek od Blurcak »

Zkus nekde vyhrabat kontakt na support a napsat primo jestli je sance ze ti ten "block" odstrani nebo co je potreba udelat aby se blokovani odstranilo.
Mam ale neblahe tuzeni ze ze diky "fakbuk" politice budes mit smulu
To vyhnije, a kdyz ne tak na to hodime SPcko(s.re pere)
Lafacer
Kontaktovat uživatele:

Re: Problém s facebookem

#3 Příspěvek od Lafacer »

Jo, to se mi už taky stalo asi před rokem, až teď jak aktualizovali systém vkládání videí, tak mi to začalo fungovat. Ale přes mobil to fungovalo ikdyž jsem to měl na počítači zablokovaný :wink:
Odpovědět

Zpět na „Smetiště“