Odběr při napětí baterie 8,2 V je 10,2mA. Zbývá jen desku umýt a přetřít ochraným lakem.
Hlasový modul pro T9x
Re: Hlasovy modul pro T9x
Toto je výsledek mého snažení 
Odběr při napětí baterie 8,2 V je 10,2mA. Zbývá jen desku umýt a přetřít ochraným lakem.
Pokud něco nefunguje, tak je čas pročíst si návod k obsluze ...
Pěkná práce.
Možná jsem to tu ještě nezdůraznil, na modulu je taky Beeper_IN vstup, na ten můžete připojit signál od procesoru co vede od k pípáku (na bázi spínacího tranzistoru pokud nemáte audio-mod), originál zvuky(pípání kláves atd..) budou potom hrát z reproduktoru voice modulu a dokonce to má i regulaci hlasitosti. Originál pípák můžete potom vyndat a získat tak nějaké drahocenné místo pro reproduktor navíc.
Možná jsem to tu ještě nezdůraznil, na modulu je taky Beeper_IN vstup, na ten můžete připojit signál od procesoru co vede od k pípáku (na bázi spínacího tranzistoru pokud nemáte audio-mod), originál zvuky(pípání kláves atd..) budou potom hrát z reproduktoru voice modulu a dokonce to má i regulaci hlasitosti. Originál pípák můžete potom vyndat a získat tak nějaké drahocenné místo pro reproduktor navíc.
www.opentx.cz
Zvukové soubory pro novou verzi OpenTX (r2189 a výš).
Prosím vyzkoušejte je někdo, já už musím domů jinak mě žena zbije
Prosím vyzkoušejte je někdo, já už musím domů jinak mě žena zbije
www.opentx.cz
Tak paní je pěkně popletená 
Turnigy 9x MOD1, frsky na displej. Qadcoptr na megapirateNG v 2.9 R7, crius AIOP v.2+3DR+GPS+sonar
Samozřejmě ta v souborech 
Turnigy 9x MOD1, frsky na displej. Qadcoptr na megapirateNG v 2.9 R7, crius AIOP v.2+3DR+GPS+sonar
Opravím, zašlu, vypadá to že máš posunuté číslování teď na tom dělám.... Ještě to musím pořádně zanalizovat 
Tak se omlouvám, paní není popletená
, měl sem ve vysílačce firmware s en zvukama, v domění že je to stejné i pro cz tak sem pouze prohodil pouze zvuky na kartě a ono to bylo posunuté. Teď se správným firmwarem je to OK.
Přidělal sem letové mody: stabilize,acro,loiter,auto,alt hold a RTH. Je to Tvořené androidím hlasem Iveta kdyby někdo chtěl.
Přidělal sem letové mody: stabilize,acro,loiter,auto,alt hold a RTH. Je to Tvořené androidím hlasem Iveta kdyby někdo chtěl.
- Přílohy
-
- letové mody.rar
- (43.24 KiB) Staženo 77 x
Jsi mě vyděsil, včera jsem odeslal do companion češtinu, anglickou Tracy a slovenčinu 
Každý jazyk má specifickou gramatiku, nejde jen vyměnit zvukové samply.
Každý jazyk má specifickou gramatiku, nejde jen vyměnit zvukové samply.
www.opentx.cz
Nedá se nějak nadefinovat na přepínač aby ta paní na čas držela ústa ??? Třeba když odložím vysílačku a chci něco nastavit, či popovídat si s někým
?
slimr píše:Nedá se nějak nadefinovat na přepínač aby ta paní na čas držela ústa ??? Třeba když odložím vysílačku a chci něco nastavit, či popovídat si s někým?
Nejlepší asi bude dát si někam na obal T9x třeba z boku další přepínač a prostě s ním vypínat jeden z vodičů vedoucích od modulu k reproduktoru.
Nedali by jste sem někdo fotky zastavěného modulu?Zajímá mě hlavně jak jste řešili umístění SD.
Přístup k ní po otevření vysílače nebo otvorem v těle TX?
Dík
Přístup k ní po otevření vysílače nebo otvorem v těle TX?
Dík
- Ancistrus01
- Kontaktovat uživatele:
Drondys píše:slimr píše:Nedá se nějak nadefinovat na přepínač aby ta paní na čas držela ústa ??? Třeba když odložím vysílačku a chci něco nastavit, či popovídat si s někým?
Nejlepší asi bude dát si někam na obal T9x třeba z boku další přepínač a prostě s ním vypínat jeden z vodičů vedoucích od modulu k reproduktoru.
Ještě bych k tomu přepínači dal indikační diodu aby bylo na první pohled jasné, že je vypnutá a někdo kvůli tomu nespadl
Vždyť přece stačí jedno AND se spínačem v CS a je to hotové.
V posledních firmwarech je navíc na konci každého CS jeden AND argument navíc kam přesně pasuje nějaký ten spínač. Ideální by ovšem byla Funkce "Nastav Hlasitost", ale ta je zatím hotová jen pro Sky9X desku a Taranis.
V posledních firmwarech je navíc na konci každého CS jeden AND argument navíc kam přesně pasuje nějaký ten spínač. Ideální by ovšem byla Funkce "Nastav Hlasitost", ale ta je zatím hotová jen pro Sky9X desku a Taranis.
www.opentx.cz