Ocenujem to.
Aj vám prišlo februárové číslo RCrevue?
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
-
iwojima1
- Kontaktovat uživatele:
Aj vám prišlo februárové číslo RCrevue?
dnes mi prislo februarove RCrevue s listom (pripomenutim) ze ci nechcem pokracovat v predplatnom
tomu vravim reklama:) az na to ze februarove cilo som si kupil v stanku 
Ocenujem to.
Ocenujem to.
•Letu zdar•Futaba FX20•Spektrum DX6i•DiablotinXL EME55+starter•Trainer 2500mm•Diablotin MVVS12,7•
Re: Aj vám prišlo februárové číslo RCrevue?
To mi spíš přijde zvláštní, kde vzali tvoji adresu?
mihlit píše:To mi spíš přijde zvláštní, kde vzali tvoji adresu?
Píše, že se ptaly jestli nechce POKRAČOVAT v předplatném... Z toho vyplívá, že již předplatitel byl třeba v roce 2012.
Nikdy neříkej, že něco NEJDE. Vždycky se najde hlupák, který neví, že to nejde a udělá to !
- Vlasta87
- Kontaktovat uživatele:
taky mi to přišlo, snaží se akorát znovu nalákat na předplatné, nic jiného
-
czpredseda
Mimochodem co si myslíte o RC Revue? Mám to předplacený jako dárek od začátku roku a moc nadšený z toho nejsem. Strašná old school grafika - obzvášť vynikne ve srovnání s poměrně zdařilou pelikánovo inzercí, příliš dlouhé recenze jen několika málo produktů, sáhodlouhé články o 30 let starých přijímačích (k čemu mi to je?), některé tipy jak z receptáře 1988. Úsměvné jsou například dlouhé textové odkazy na youtube videa - už vidím, jak to někdo opisuje.
Články jsou psané nesmyslně popisně a obsáhle s děsnou omáčkou okolo, přitom by stačilo vypíchnou důležité věci do boxů a vešlo by se tam toho 2x tolik. Přijde mi, že to zamrzlo před 20 lety
Články jsou psané nesmyslně popisně a obsáhle s děsnou omáčkou okolo, přitom by stačilo vypíchnou důležité věci do boxů a vešlo by se tam toho 2x tolik. Přijde mi, že to zamrzlo před 20 lety
- Zwobot
- Kontaktovat uživatele:
No modelářské časopisy jdou obecně do ...e (však víte kam)
Jediné co jakž takž jde číst jsou RCmodely a RCrevue. MHM je odpad ale dřív to byl výborný časopis (asi v době kdy mi bylo nějakých 8let a snil jsem že taky budu mít ty RCčka, že si na to prostě jednou musím našetřit a splnit si sen
)
nejlepším zdrojem informací jsou kamarádi se stejným postižením a RCmánia kurňa!
Jediné co jakž takž jde číst jsou RCmodely a RCrevue. MHM je odpad ale dřív to byl výborný časopis (asi v době kdy mi bylo nějakých 8let a snil jsem že taky budu mít ty RCčka, že si na to prostě jednou musím našetřit a splnit si sen
nejlepším zdrojem informací jsou kamarádi se stejným postižením a RCmánia kurňa!
Já mám kompletní RC revue od 2003 až rok 2013 sem přestal odebírat. Trošku mě to mrzí, že si nepřečtu něco o novince a tak. Ale poslední dobou to bylo plné setovek
a kloudná poctivá stavba od počátku nikde. Občas jsem si i pořídil nebo pujčil od kamarada RC modely, a tam toho bylo méně ale zato články ze stavby, některé články se shodovali s revue. Nato kolik to stojí tak nic moc
Lidé o mě říkají že jsem Flegmatik, ale mě je to jedno a kašlu jim na to!
Osobně jsme od českých časáků odešel a momentálně odebírám anglické RC M&E. Došel jsem k němu tak že sestra odněkud dovezla speciál a najednou to bylo jako výlet do jiného světa. Uprostřed časopisu vložený plánek (tehdy FW 190 A, 60" rozpětí) a docela zajímavé články ne jenom recenze na čínské stavebnice.
jo umět tak dobře anglicky,
, duvodu je čím dal více jit se učit víc Aj, co jsem se koukal tak i německé časopisy nejsou uplně k zahození ono taky němci v modelařině jsou taky dobří!
Lidé o mě říkají že jsem Flegmatik, ale mě je to jedno a kašlu jim na to!
- koulinek
- Kontaktovat uživatele:
Ideální možnost jak ovlivnit RCrevue je aktuálně běžící anketa http://www.vyplnto.cz/databaze-dotazniku/rc-revue/ vzal to do ruk novej šéfredaktor a zdá se že hodlá naslouchat tak proč si neříct jaký časopis by se nám líbil?
T14SG, PhoenixRC 5, Hexacopter Y6, GoPro 3 Black, FPV
QAV250, TF2, SWIFT2, TREX450, FunCub, SuperCub
No hej ale v dotazniku vobec nepocitaju s citatelmi zo slovenska, kraj vaseho bydliste a nie je tam aspon Slovensko, asi ich to vobec nezaujima, smutne, kedze aj clanky v rcr byvaju aj v slovencine.
Axial SCX10 Dingo/Tamiya TA-02T F150/HobbyZone Champ/EasyStar/QuadCopter
Fotky:bratko.rajce.idnes.cz
Fotky:bratko.rajce.idnes.cz
- koulinek
- Kontaktovat uživatele:
Jestli si to pamatuji dobře tak je tam i prostor pro komentář tak jim to tam napiš, bude to účinnější jak si stěžovat na fóru. Ano dá se tento stav přehlížet a nakupovat kvalitnější zahraniční periodika, ale proč se nepokusit zlepšit i situaci u nás.
-
iwojima1
- Kontaktovat uživatele:
kure87 píše:Osobně jsme od českých časáků odešel a momentálně odebírám anglické RC M&E. Došel jsem k němu tak že sestra odněkud dovezla speciál a najednou to bylo jako výlet do jiného světa. Uprostřed časopisu vložený plánek (tehdy FW 190 A, 60" rozpětí) a docela zajímavé články ne jenom recenze na čínské stavebnice.
kde to kupujes? aku maju stranku?
•Letu zdar•Futaba FX20•Spektrum DX6i•DiablotinXL EME55+starter•Trainer 2500mm•Diablotin MVVS12,7•
- koulinek
- Kontaktovat uživatele:
-
czpredseda
Právě, že komentář tam nebyl, dotazník jsem vyplnil, ale podle mě není úplně šťastně udělanej, protože některým problémům se vůbec nevěnuje, třeba právě grafický úrovni časopisu. Jelikož se grafikou a věcma okolo živím, je pro mě dost krutý se na to koukat