Hojte dnes. Pokud by se v pátek 5.4. nakonec shromáždění modelářů přeci jen konalo, předem se bohužel omlouvám. Termín byl sice řádně předem zanesen do diáře, ovšem nezanesena byla ve stejný den návštěva životní lásky - představení Divadla Járy Cimrmana, na které jsem osobně opět sháněl vstupenky už někdy v lednu. Byla to těžká volba, to jistě uznáte a také jistě chápete, že tady muselo všechno stranou. S díky L.M.
Když jde všechno proti tobě, pamatuj, že letadlo vzlétne vždy proti větru a ne s větrem. H.Ford.
Ahoj kluci, diky za ucast na srazu v Maxu. Myslim ze jsme si dobre pokecali a Ti skalni vydrzeli skoro do 12hodin. Diky a uz se tesim na dalsi akci ktera snad uz bude venku na letisti nebo na venkovni zahradce.
Ahoj chlapi, Kolega modelář z Hrabyně mi prozradil, že 20.4. se ve Zbyslavicích oficialně zahajuje modelářská sezona. Zvažte proto svou případnou účast, buď s modelem nebo jako divák. Pokusím se zjistit ještě další detaily a zveřejním je. Ivan
Hojte dnes! Nádhera! Právě jsem dorazil od Hrušky. Čistá radost. Ráno v 7:30 hod. naměřeno 0,1 m/s. Dal jsem 8 letů s prckem Ultra Micro T-28 Trojan, ale teď už na něj fouká a je to nerovný boj. Ale bylo úžasně. Možná dám podvečer znovu. Letu zdar!
Když jde všechno proti tobě, pamatuj, že letadlo vzlétne vždy proti větru a ne s větrem. H.Ford.
Ahoj v poledne trochu foukalo, trava a jarni poletani ok. Sel bych aj na vecer ale nemam jeste nabito. Na ty Zbyslavice by jsme se jeste domluvili , zalezi kolik nas celkem pojede.