Dospělý elektrolet
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Dospělý elektrolet
http://www.novinky.cz/veda-skoly/297621 ... honem.html - http://www.youtube.com/watch?v=P6ba7IddIlE Radek
ICQ 638556901
-
beginner99
Re: Dospělý elektrolet
To by mě zajímalo , co tam je za baterku , 10s 8000mah li-pol asi ne
, každopádně je to zvláštní jak u toho není ten řev spalováku , no a jak je to s výdrží tam taky není .
Pěkně, to vypadá na motor od firmy FreeAir! Podobný mám, jen o kousek menší 
Vertigo 2m, Extra 330SC, Supertrino F3P (54g)+Lantsov 15", RCFactory Extra 330LT, JETI DS16
Akorát na to koukám.
Škoda, že není více podrobností, ze zvědavosti by mě to zajímalo.
Jako použité baterie, kapacita, motor....
Škoda, že není více podrobností, ze zvědavosti by mě to zajímalo.
Jako použité baterie, kapacita, motor....
Flop II, C182, EasyStar, BladeDancer, Tracy-E, Extra EPP, Guppy (ve stavbě), Copter
Tyhle letadla pro mě nikdy nebudou dospělí i když to má OK, dospělí letadlo je u mě Piper Warior, Archer nebo třeba Monney Bravo, Cessna Caravan a tak, tohle jsou jak přelostlý děti
Jsi druhý, prohráls... http://www.rc.hys.cz/
Graupner MC-15, Alien fm. Svor, Piper L4
Graupner MC-15, Alien fm. Svor, Piper L4
beginner99 píše:To by mě zajímalo , co tam je za baterku , 10s 8000mah li-pol asi ne, každopádně je to zvláštní jak u toho není ten řev spalováku , no a jak je to s výdrží tam taky není .
Cca 30 minut. (Regulátor je tam MGM Compro)
Pokud cokoliv v této diskusi hodnotím, nebo se k něčemu vyjadřuji, je to jen má domněnka
vypadá to jako předělaný PS-28 Cruiser
Dokuď bude na svete ropa, tak se elektro auta ani letadla seriove vyrabet nebudou.Ropni magnati si to pohlidaji.....
no jo, je škoda, že ropu jen tak bezmyšlenkovitě spalujeme, když z ní jde vyrávět mnnoho jiných věcí. Zba to napsal výstižně 
Zba píše:Dokuď bude na svete ropa, tak se elektro auta ani letadla seriove vyrabet nebudou.Ropni magnati si to pohlidaji.....
Tohle nebude o ropných magnátech.
Vymysli ten pohon tak, aby to vážilo stejně jako benzín a letělo to stejně dlouho a máš slávu a peníze nadosmrti zaručené.
Pokud cokoliv v této diskusi hodnotím, nebo se k něčemu vyjadřuji, je to jen má domněnka
....raději ten pohon nevymýšlej.Mělo by to hrozné dopady. Lidé bez práce, úpadky států....Byl by takový člověk oslavován ? Myslím, že ne.
Legrace ? Vlastně asi taky ne....
Legrace ? Vlastně asi taky ne....
RadiomasterTX16S, V 911, V 939, V912, Eachine E160
Zba píše:Dokuď bude na svete ropa, tak se elektro auta ani letadla seriove vyrabet nebudou.Ropni magnati si to pohlidaji.....
Nejde o magnáty, ale o to, že dosud neexistujou lepší možnosti koncentrace energie do hmoty, zvláště pak pro masové použití.
A budeme mít baterku 100 kg těžkou a v ní energii na dojezd tunového vozidla na 500 km, pak půjde pohon jinou cestou, než pálením uhlovodíkových paliv.
.
-
beginner99
Taky vám přišlo , že šlo dobře vidět , jak z těch výfuků na videu jde pára?
spíš bych řekl pro jednoduchost spíše filmový kouř (dýmotvořiče na glicerin)