Air Show Chroust Kožlany 2013
Air Show Chroust Kožlany 2013
Vážení kolegové modeláři.
Srdečně Vás zveme na IV. setkání modelářů v Kožlanech a to 27.4.2013.
Možnost příjezdu již v pátek 26.4. alespoň pomůžete, co jsme nestihli připravit. Pro stany a karavany bude připraveno místo, tak je možnost strávit celý víkend mezi přáteli, kde bude zajištěno i občerstvení (jen v sobotu), které zajistí Jára Procházka (Špacír). V pátek si vypijete co si přivezete. AIR WC v místě. Co se týká programu bude jako loni. Kdo bude připraven, tak se nahlásí a hurá do luftu. Program jako takový začne 27.4. v 11.00 hodin a podrobnosti budou doladěny na briefingu a to v 10.00 hodin. Bezpečnost samozřejmostí, protože určitě nějací diváci se příjdou podívat. Prosím o včasnou registraci a popis modelu, který bude použit jako komentář, aby jsme věděli kdo model pilotuje a o jaký model se jedná. Polní letiště se nachází mezi Kožlany a Dřevcem v okrese Plzeň sever. Letištní plocha bude upravena, ale nejedná se o anglický trávník.
Moc se na Vás těšíme a Letu Zdar !!!
Registrace a více informací na mém webu www.rcletani.7x.cz
Srdečně Vás zveme na IV. setkání modelářů v Kožlanech a to 27.4.2013.
Možnost příjezdu již v pátek 26.4. alespoň pomůžete, co jsme nestihli připravit. Pro stany a karavany bude připraveno místo, tak je možnost strávit celý víkend mezi přáteli, kde bude zajištěno i občerstvení (jen v sobotu), které zajistí Jára Procházka (Špacír). V pátek si vypijete co si přivezete. AIR WC v místě. Co se týká programu bude jako loni. Kdo bude připraven, tak se nahlásí a hurá do luftu. Program jako takový začne 27.4. v 11.00 hodin a podrobnosti budou doladěny na briefingu a to v 10.00 hodin. Bezpečnost samozřejmostí, protože určitě nějací diváci se příjdou podívat. Prosím o včasnou registraci a popis modelu, který bude použit jako komentář, aby jsme věděli kdo model pilotuje a o jaký model se jedná. Polní letiště se nachází mezi Kožlany a Dřevcem v okrese Plzeň sever. Letištní plocha bude upravena, ale nejedná se o anglický trávník.
Moc se na Vás těšíme a Letu Zdar !!!
Registrace a více informací na mém webu www.rcletani.7x.cz
Letu Zdar !!! Jára - muzikant (chroust)
- Vojc29
- Kontaktovat uživatele:
Re: Air Show Chroust Kožlany 2013
A běžkya lyže sebou 
Graupner/SJ MZ 24 , PA CZ , VA models CZ , SU-26MM Hangar 9 2,5m
Máme pro sichr i frézu na stopy (běžky) 
...jsem se konecne letos chtel zucastnit, kdyz to mam za humny (vzdycky mi do toho neco vlezlo), jsem i registrovany... a dcerka si na ten termin vyvzpomnela ze moooc potrebujou abych u nich s babou delal dedka a vozil kocar.... asi poslu babu vlakem napred (Usti nad Orlici) a prijedu za nima az v sobotu vecer.... ;-)
jyrry.webnode.cz
- doubravka
- Kontaktovat uživatele:
se mas,ja mozna pojedu do chocne..cca 15km vedle..jyrry píše:...jsem se konecne letos chtel zucastnit, kdyz to mam za humny (vzdycky mi do toho neco vlezlo), jsem i registrovany... a dcerka si na ten termin vyvzpomnela ze moooc potrebujou abych u nich s babou delal dedka a vozil kocar.... asi poslu babu vlakem napred (Usti nad Orlici) a prijedu za nima az v sobotu vecer....
lítat neumim,ale o to víc mě to baví. :-)
Ale hoši to by jste mě přeci neudělali nepřijet a nelétet. 
- doubravka
- Kontaktovat uživatele:
chroust píše:Ale hoši to by jste mě přeci neudělali nepřijet a nelétet.
ja prijedu,to se neboj..
Dnes to opravdu vypadá, že nasadíme na éra lyže což Honzíku.
to snad ne.... hrabu se tu s novejma zatahovakama... predpokladam ze i pres snezeni bude VPD vymetena a uvalcovana (mam kolecka jen 80mm)...
:-P
;-)
:-P
;-)
jyrry.webnode.cz
- doubravka
- Kontaktovat uživatele:
myslim ze kolecka 150mm prumer neco snesou,takze at si klidne je i nejaky poprasek..chroust píše:Dnes to opravdu vypadá, že nasadíme na éra lyže což Honzíku.
doubravka píše:myslim ze kolecka 150mm prumer neco snesou,takze at si klidne je i nejaky poprasek..chroust píše:Dnes to opravdu vypadá, že nasadíme na éra lyže což Honzíku.
Aspoň bude chutnat groček nbo cola s rumíčkem ?
To jo cola s rumíčkem my máme akci za tejden v sobotu a už je nakoupenej svařák a musíme připravit velkou vatru 
Katana50 rozpětí1350mm délka1270mm váha3.0kg motor PH 8.5ccm,Swallow-90 rozpětí1680mm