Poškozená anténa FrSky modulu

Všechno co souvisí s modelářskými vysílači, výběr, programování, napájení
Odpovědět
Zpráva
Autor
ASW28
Kontaktovat uživatele:

Poškozená anténa FrSky modulu

#1 Příspěvek od ASW28 »

Mám dotaz k modulu FrSky a jeho anténě.... Mám modul v krabičce, takže anténa je našroubována zezadu. Včera mi přišla anténa nějaká volná, tak jsem ji chtěl nějak dotáhnout. Chytl jsem se antény a zůstala mi v ruce.... Myslíte, že to je normálně a že tato část antény je odnímatelná nebo je to prostě urvané ? (uvnitř vede koaxiální drát)
Foto : http://www.nahrejto.cz/pics/5792b243406 ... 7a852b.JPG
T9x v2 + FrSky 2.4GHz, E-Hawk 1500, ASW28, LION, JEAN spalovák 2.5ccm, COLIBRI v 4.5,
Drondys

Re: Poškozená enténa FrSky modulu

#2 Příspěvek od Drondys »

ASW28 píše:Mám dotaz k modulu FrSky a jeho anténě.... Mám modul v krabičce, takže anténa je našroubována zezadu. Včera mi přišla anténa nějaká volná, tak jsem ji chtěl nějak dotáhnout. Chytl jsem se antény a zůstala mi v ruce.... Myslíte, že to je normálně a že tato část antény je odnímatelná nebo je to prostě urvané ? (uvnitř vede koaxiální drát)
Foto : http://www.nahrejto.cz/pics/5792b243406 ... 7a852b.JPG

Odhaduji, že to bude spíš urvané. Jako náhradní by měla jít použít anténa viz tento odkaz případně i jiná obecně pro 2,4Ghz s vhodným konektorem, a kterou seženeš v nějakém místním obchodě ve tvém okolí.
jetylo

Re: Poškozená anténa FrSky modulu

#3 Příspěvek od jetylo »

Antena je odnimatelna a je ju mozne nahradit tou ako pise Drondys, alebo aj antenou ake sa pouzivaju na 2,4 GHz wifi routre v domacnosti. Zavit , resp. konetor je rovnaky. Daju sa kupit v obchodoch s PC technikou. Konstrukcne je to spravene tak, ze cez ten zalamovaci klb ide tenky koaxial na konci ktoreho v pevnej casti anteny je vacsinou boda antena.
Odpovědět

Zpět na „Vysílače“