HK 450

Vrtulníky do velikosti 450
Zpráva
Autor
Gattor
Kontaktovat uživatele:

Re: HK 450

#16 Příspěvek od Gattor »

ono to nebude tak zle. nektere veci je potreba nahradit originalem, ale casem se prijde na to, co je mozne pouzit z HK a na co jedine original. takovej mix HK/Align take funguje a prijde na min. jen to uceni si nejaky cas a penize vezme. kazdopadne nejsem zadnej profik, spise lehce pokrocily, ale kdyz jsem menil na HK 250 celou hlavu a celej zadni domek za original, zadne zmeny letoveho projevu jsem si nevsiml. kazdy ma proste jine zkusenosti a jine stesti na zakoupene dily z HK. ale souhlasim, ze je cela rada dilu, ktera se proste za original nahradit musi.
pokud bude zacatecnik mit chut a odvahu se ucit tomu, jak to cele funguje, upravovat, nastavovat a hledat a hlavne resit priciny problemu, nemusi vzdy HK cesta byt ta spatna. i kdyz to na konci snazeni bude spise TRex nez HK.
ale i tak mi naklady neprisly v neprospech HK. spousta novych zkusenosti. a cenove jsem na tom priblizne stejne jako bych koupit rovnou TRexe, jenze pak bych se nic nenaucil :)
T-Rex 500 ESP (GP780), T-Rex 450 Pro (MicroBeast), T-Rex 250 (FM), Blade mCPx - DX7
slavoo
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od slavoo »

Alebo potom kupit Tarot 450 Pro treba i komplet Combo Set mala by to byt 100% kopia T-rex az na neake diely ktore by bolo treba asi tiez vymenit za original.
Ale myslim si ze by sa oplatilo pre zaciatok investovat o hodne viac do toho ako ist do mixeru HK-450.. :wink:
MarthiR

#18 Příspěvek od MarthiR »

a o tom to je, pán/kluk chce vrtulník který bude lítat i venku za větru ale cena má být 3 tis. Tak ono je to pak težké a jak píšete stejně je potřeba měnit díly za original ALGIN, tak proč rovnou nekoupit original Algin a po pádech se také naučíte opravovat a doladovat :-)
Minulost: T9X,Graupner MZ 24 Hoot, Futaba T10J
Součastnost : Návrat k Graupner MZ 24 Hoot
kure87
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od kure87 »

No já dneska prodal moje HKčko za 3300 + pošta takže za tuto cenu jde pořídit jeté HK. ve vzduchu to bude lítat absolvoval jsem s ním hodně letů ale nakonci přesnost řízení veškerá žádná. Trochu dost tomu pomohla bezpádlová hlava a 3G systém ale pořád to nebyl vrtulník který bych si zamiloval a lítal s ním rád tak šlo do světa.
kastan89
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od kastan89 »

Prosím o radu kdo má HK 450 PRO GT, právě jedno skládám podle návodu na T-REXE vše v pohodě až na délku pádel v manuále se píše že by měla být 75mm, asi u rexe bude delší stabilizační hřídel (tyč) prosím kolik kdo má na svém HKáčku já když nastavím těch 75 tak je to strašně moc, pádla tam nedrží a mám to přesně ve středu takže tam problém není

Děkuji za odpověd
Přílohy
IMAG0259.jpg
Nakadah
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od Nakadah »

No pokud ti to vychazi misto 75 nejakych 65mm, tak to mas drat padel z GTcka nebo SE nebo co to bylo. Ten drat ma mezi zapichy zavitu jenom 180mm. PROcko ma ten rozmer dratu delsi o 20mm. Ja teda taky mam ten kratsi drat a nijak mi to nevadi. Kdyz sem kupoval tu hlavu z druhe ruky, tak drat nemela a pouzil sem co bylo doma :D az nedavno sem si kupoval do zasoby nejake dily, a drat pro PRO verzi koukam je nejaky delsi.

Drat do kulisy ustav at na kazdou stranu kouka stejne dlouha cast (idealni je digitalni suplera na to) a potom natoc na zavity padla az cely zavit zmizi a jeste i kousek toho zapichu za nim. Samozrejme se je snaz natocit tak, at mas miry kulisa/padlo stejne na obou stranach +- co nejmene :) zavit ma male stoupani, tak to neni problem nastavit.

A nebo pokud te to stve, si kup drat na PROcko :) a budes tam mit tech 75mm. Nak
Hornis

#22 Příspěvek od Hornis »

to je zajimavé mě dvě HK lítaj a problémy s nima nemám!!! nelítám hozenou motyku jen si tak na pohodičku poletuju po obloze a světe div se ono HK udělá přemet flop a nerozpadne se!!! :lol:
Podle nejnovějších vědeckých studii lítají i tučňaci!
Hk 450gt v2 T-rex 450 se hk 250 gt blade mcpx
Nakadah
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od Nakadah »

A proc by nemelo litat? Jasne ze lita. Litala uz plastova verze HK450MT. Jenze noname cinska vyroba narozdil od Alignu si nedela vrasky z nepresne vyroby. Uz mam doma dva gripy ze dvou hlav pro HK450PRO s krive navrtanymi dirami pro loziska. Grip se pak otaci na pricne hrideli sikmo. Kvalita lozisek taky hodne promenliva. Kdyz grip po utazeni pricne hridele chodi z tuha, nemusi to byt jenom tim utazenim a odporem gum v hlave. Staci vymenit axialni lozisko za jine a ejhle grip chodi hladce. A tak bych mohl pokracovat jeste u dosti veci. Nak
Hornis

#24 Příspěvek od Hornis »

u gripu se mi to stalo taky!reklamace stačila fotka a druhej den jsem je měl doma. podle mě align aHK bouchaj v jedný fabrice akurát align hlídá výstupní kontrolu a HK né!!! co si budem namlouvat všechno to jsou číŇani!
Nakadah
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od Nakadah »

Ze te delaji v jedne hale tomu nekdo tezko uveri. Ale v jedne megapoli Shen-Zen tomu uz se verit da :D Nicmene az budu jednou bohaty a nebudu vedet co s penezi, koupim si Duzi R5 NOVA. Co na tom ze to stoji jako 700ka, obdivuju tu krasnou mechaniku a provedeni. Nak
Hornis

#26 Příspěvek od Hornis »

Nakadah píše:Ze te delaji v jedne hale tomu nekdo tezko uveri. Ale v jedne megapoli Shen-Zen tomu uz se verit da :D Nicmene az budu jednou bohaty a nebudu vedet co s penezi, koupim si Duzi R5 NOVA. Co na tom ze to stoji jako 700ka, obdivuju tu krasnou mechaniku a provedeni. Nak

to je naprosto šilený stroj :wink: ale až budu já jednou velký a bohatý tak si udělám výlet do číny a kouknu se d těch fabrik :lol:
kisond

#27 Příspěvek od kisond »

Dovolím se taky přidat do diskuze.
Jako první vrtulník jsem zakoupil HK450 už jenom kvůli levným dílům a vzhledem k tomu jak jsem s ním padal a vysloveně třískal (jo začátky byly těžké, na simu to šlo tam nebyla nervy v reálu přišly nervy a přišel stupidní pád) tak je to ideální stroj na lítání. Kupodivu přímo z krabice i dokonale lítal.
To jsem ho ale nastavoval týden a četl jsem zde na fóru vše, co se dalo.
Teď mám i T-rex450 a letový projev není zase až tak odlišný.
S HK450 teď lítám neustále, vždy když chci se naučit nový kousek. Nejdřív Simulátor pak HK450 sem tam nějaký pád :) levná oprava a pak jak už to umím, udělám ta samé s T-REX450. Ano de to s ním líp to je pravda. Ale nebýt otřískaného HK450 bych se s vrtulníkem asi nenaučil. Prostě jako trenažér byl pro mě ideální stroj. Ano odcházejí na něm díly, ale já s ním vždy dříve třísknul o zem, než něco samo upadlo :). Teď už sice více lítám s T-REX450 do HK450 už nekupuji díly (méně padám) ale stejně u T-REX450 se více bojím prostě, jak spadne víc to stojí. Proto se přikláním pro začátek klidně pro HK450. Časem jak ty zkušenosti budou tak rozhodně něco lepšího, s HK se prostě dané věci udělat nedají.
kastan89
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od kastan89 »

zdravím všechny chtěl jsem se zeptat odešlo mi na cyklice pravé servo vyměnil jsem ho za velmi podobné akorát je o něco silnější a pomalejší původní a levé má rychlost udanou 0,10sec ted jsem tam dal 0,14sec bude to vadit ? jsou to serva HK
hates

#29 Příspěvek od hates »

Ja bych vymenil vsechny tri asi se ti to bude vlnit. A co to pomale servo dat dozadu a ty co jsou naboku tak at jsou stejne. To by mohlo byt lepsi.
ddano007
Kontaktovat uživatele:

#30 Příspěvek od ddano007 »

Co starsi pani horsie vidime na helinu :D
Přílohy
DSC_0070.jpg
DSC_0069.jpg
X9D & T16Pro & TX16S & nejaké lietadlá, heli a koptéry www.rcmodelytt.sk
Odpovědět

Zpět na „Heli - do 450“