Letecká akrobacie
Re: Letecká akrobacie
Pokud by bylo něco do AFPD od RC factory, metrovka, prosil bych taky o zaslání. Díky.
http://ar1.rajce.idnes.cz/
- pikus 1
- Kontaktovat uživatele:
Hoki píše: Musím to dostat do ruky stejně, jako když se člověk kdysi učil řídit model v letu od sebe a k sobě.
A ještě si k tomu přidej zažití s létáním od sebe a k sobě na zádech s použitím směrovky pro zatáčení .... to jen pro doplnění, aby toho nebylo málo.
K létání nepotřebuji mít v dosahu trafostanici...
- TomasC
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Ale jsem vložit ZIP soubor jde.... 
S tímhle trénuju já.
S tímhle trénuju já.
- Přílohy
-
- yak54-qs3d.zip
- (2.79 MiB) Staženo 151 x
Ještě chci říct, mě dost pomáhá v složitých obratech při tréninku na simulátor - funkce spomalení simulace. Prostě 1s ve skutečnosti letím 2s - člověk vidím pomalu co se za letu děje a lépe si muže vyzkoušet jaká kormidla v jaké poloze dát.
Naopak pro zrychlení reakcí občas dávám režim rychlejší simulace, že reálné 2s letím jen 1.5s
Naopak pro zrychlení reakcí občas dávám režim rychlejší simulace, že reálné 2s letím jen 1.5s
Honza.V píše:Ještě chci říct, mě dost pomáhá v složitých obratech při tréninku na simulátor - funkce spomalení simulace. Prostě 1s ve skutečnosti letím 2s - člověk vidím pomalu co se za letu děje a lépe si muže vyzkoušet jaká kormidla v jaké poloze dát.
No a na to mám právě toho Tigera a nemusím nic zpomalovat. Až ho zvládnu, tak zvolím rychlejší model.
TO pikus: No jo, ještě záda se naučit se směrovkou. Hmmmm ....
No jak myslíš, ale teda nepřijde mi dobrý trénovat akrobačku s Tigerem.
Hoki, smaž Tigera a dej si tam Yaka na 75% rychlost a brzy poznáš že jsi udělal dobře.
Není nutné si na všechno přijít sám. Šetři čas, za chvíli je jaro a sezóna začíná...
Není nutné si na všechno přijít sám. Šetři čas, za chvíli je jaro a sezóna začíná...
- pikus 1
- Kontaktovat uživatele:
aja píše:Hoki, smaž Tigera a dej si tam Yaka na 75% rychlost a brzy poznáš že jsi udělal dobře.
Má pravdu ten kluk...
Nastav si na něm těžiště "-2" a výchylky 45° a zmíněných
75% speed a dři a dři...
TomasC píše:Ale jsem vložit ZIP soubor jde....
S tímhle trénuju já.
Ta ženská mi furt otvírá kabinu...
- pikus 1
- Kontaktovat uživatele:
AR1 píše:TomasC píše:Ale jsem vložit ZIP soubor jde....
S tímhle trénuju já.
Zkus zmáčknout 7 (home)
Tak jo kluci, dám na Vás a jestli si zamotám pazoury, tak mě máte na svědomí. Já s Tigerem netrénuju akrobačku, ale jen používání směrovky v různých. Normální akrobačku mám zmáklou z RC-A, ale chci umět více. Jo a kterého Yaka? Mám jich tady asi 10 typů. A pak zkusit najít to nastavování, i když asi tuším ....
- pikus 1
- Kontaktovat uživatele:
Nevím kterého aja měl přesně na mysli...lítam bud s Yakem Pasáčka nebo Hofmana.
To nastavení mám jak jsem psal mimo té rychlosti. No a k těm výchylkám nějaké ty Expa..
To nastavení mám jak jsem psal mimo té rychlosti. No a k těm výchylkám nějaké ty Expa..
pikus 1 píše:Nevím kterého aja měl přesně na mysli...lítam bud s Yakem Pasáčka nebo Hofmana.
Mám tam staženého toho Pasáčkového. Je to hodnej a pomalej akrobat, nic 3D. Takže budu muset poupravit výchylky a těžiště. Exponenciály nevím kde se nastavují, zatím budu poupravovat model.
pikus 1 píše:AR1 píše:
Zkus zmáčknout 7 (home)
Ani náhodou, já ji doma nechci.
Hoki píše:pikus 1 píše:Nevím kterého aja měl přesně na mysli...lítam bud s Yakem Pasáčka nebo Hofmana.
Mám tam staženého toho Pasáčkového. Je to hodnej a pomalej akrobat, nic 3D. Takže budu muset poupravit výchylky a těžiště. Exponenciály nevím kde se nastavují, zatím budu poupravovat model.
Expa nastav na vysílači, jako u modelu.