Honza.V píše:Přídání plynu v noži je jen důkaz toho, že letadlo padá víc než jsi chtěl
Škoda že to nečte Kuba N. ... Jeho první sestaba F6B na slovensku obsahovala takovou část...
Honza.V píše:Přídání plynu v noži je jen důkaz toho, že letadlo padá víc než jsi chtěl
AR1 píše:Pigluju teď na simu osmičky v nožáku a mám se svýma rukama následují problémy :
- když mi po nějaké otočce model třeba klesá, mám problém mu přidat na směrovce a reflexivně tam táhnu výškovku
- model nedrží v noži ale pomalu se překlápí, musím korigovat křidélky a potom se mi již pletou strany
- model mi v rovném nožáku utíká za zády. Což znám i v reálu, když jsem obroužil v noži letiště, ale nebylo to úmyslně, protože jsem našel takovou polohu plynu a směrovky, že to dobře drželo výšku a neměl jsem odvahu šáhnout do výškovky, abych srovnal to točení
Jsou nějaké fígle na naučení?
mac píše: Ako vidime, skusenejsi kolega po ruke by bol lepsi ..
RadimHnilica píše:Hoki ten tiger moth nebude nej volba ale pokud se ti zdá že to sedí budiž.chtěl jsem ti poslat tu extru ale zjistil že PC na kterém mám AFPD má asi spálený zdroj (naposled sem ten PC měl puštěný loni) takže ti ji bohužel nepošlu
Honza71 píše:Hoki, osobně používám v AFPD SU-26MX o rozpětí 2,2m, které jsem si stáhl tuším na ivok.cz, je to červené éro v barvách Hondy. Mně naprosto vyhovuje, větší nechci, protože nemám ani mít nebudu model > 3m. Pro trénink si nastavuji vždy simulation speed cca 130%, abych simuloval vyšší obratnost a rychlost. Protože jsou tato "velká" éra hodná a nezáludná, kombinuji vždy v AFPD tuto SU26 s Flashem od RCF, který jsem si také stáhnul a který se skutečně chová jako 1m EPP (kterou mám), zde si ovšem ubírám simulation speed zpět na 100%. Osobně mám pocit, že když v simu dobře zvládám Flashe, je pak létání s 2,2metrovkou "zívačka"Paradoxně se učím některé nové obraty s 2,2m a pak teprve jdu pilovat s Flashem
Samozřejmě v reálu nastupují pak trémy a psychické bloky ve smyslu "mám éro za pade!"