Pokud bude jenom vychrice (bez deste a snehu), tak se akce pouze presune do Bohnic a misto trapneho 6ti minutoveho vrceni a sekani papirku bude nekolikahodinova bezmotorova rezba "na ferovku"
Velke open kombatove klani - prvotni napady
- Vzduchoplavec
- Kontaktovat uživatele:
Nekažte tu morálku nějakým svahovým kombatem!!!Kdo se bojí větru??Aspoňbude sranda pokud vám to elektriky nerozlouskne ve vzduchu
Osobně si myslím, že čekat azůro může jen idiot a papež, takže hnusně bude to určitě..foukat taky a sem a tam bude i nějaká přeháňka, ale tak počkám když tak až ustane a jdem do vzduchu ne??Nejsme žádný ořezávátka

georg píše:Což to ne, ale zalítávat ero v 9m/s je fakt libovka
Tak 9m/s o tom můžem jen polemizovat...může to být 3m/s nebo taky 12m/s a krupobití....počasí se v tuhle chvilku moc přesně a jasně předvíat nedá ai když pátek bude třeba slušnej a řekneme si " ANO " tak druhej den ráno to může být úplně jinak...
-
Abu
- Kontaktovat uživatele:
Kabriolin píše:když pátek bude třeba slušnej a řekneme si " ANO " tak druhej den ráno to může být úplně jinak...
No to je jeste ta lepsi varianta, ja uz si nekolikrat nabeh, kdyz v so. rano sotva pofukovalo, vlajky na pneuservisu pred domem se skoro nehejbaly, nalozil jsme era vyrazil na letiste... a tam uz byl rukav vodorovne a kere mi vesele mavaly vetvemi na pozdrav
Abu (Tomáš S.) - MC19 - kanál č.90 na 40MHz
Dobré páteční ráno všem
Přes hrůzné ráno (7:15 až 7:55) kdy mocně lilo to teď (8:20 - 10:00) vypadá přijatelně.Vítr neohýbá stromy a bílá tma se taky nekoná.Zítra to může být sice jinak (určo se někdo ozve
), ale jen pro po řádek te´d písněte kdo přijede.
Já beru tradičně Georgeho + kolegu na čumendu s kamerou a zastaví se tam ještě brácha, kterému zapůjčí kameru Georg.Takže to máme dva stroje a dvě kamery.
Dneska vyrážím sehnat někde krepák a udělat stuhu.Podut to výjde, tak jich udělám víc.
Přes hrůzné ráno (7:15 až 7:55) kdy mocně lilo to teď (8:20 - 10:00) vypadá přijatelně.Vítr neohýbá stromy a bílá tma se taky nekoná.Zítra to může být sice jinak (určo se někdo ozve
Já beru tradičně Georgeho + kolegu na čumendu s kamerou a zastaví se tam ještě brácha, kterému zapůjčí kameru Georg.Takže to máme dva stroje a dvě kamery.
Dneska vyrážím sehnat někde krepák a udělat stuhu.Podut to výjde, tak jich udělám víc.
-
Abu
- Kontaktovat uživatele:
Stuh udelej urcite vic, ja mam jen jednu od Vzduchoplavce z minula (slepenou), nahradni se budou urcite hodit.... Pokud bude prijatelne pocasi, tak na Trnak prijedu. V kolik to tak vidite? A nedame jeste nejakou relaci v patek rano, zpravy od lokalniho meteorologickeho pozorovatele a tak...?
Proste abych si trba v 8 pustil pocitac, dal kafe a pak si mohl zase vklidu jit lehnout
Proste abych si trba v 8 pustil pocitac, dal kafe a pak si mohl zase vklidu jit lehnout
Abu (Tomáš S.) - MC19 - kanál č.90 na 40MHz
Máš namysli v sobotu ráno neeee
Pátek ráno už si provařil...
No můžem v osm sem napsat jak se to má ... v 8:00 v SOBOTU těsně před kláním.Já byhc straz tam viděl nějak po té deváté??Že by jsme se potkali... možná byhc udělal jen pár test startů bojuji pořád s tlakováním
o ty stuhy se pokusim když dnes seženu krepák
No můžem v osm sem napsat jak se to má ... v 8:00 v SOBOTU těsně před kláním.Já byhc straz tam viděl nějak po té deváté??Že by jsme se potkali... možná byhc udělal jen pár test startů bojuji pořád s tlakováním