Mustek GSmart mini3

Dneska se procesory objevují všude, pokud máte nějaký nápad, či udělát, tak se neváhejte pochlubit.
Zpráva
Autor
Hoki
Kontaktovat uživatele:

#46 Příspěvek od Hoki »

paf píše:aktuální stav: podle webu USPS dorazil balík do ČR

Tak to je pozitivní zpráva a doufám, že budou pokračovat i nadále. Díky za zprávu. :P :P :P
Hora
Kontaktovat uživatele:

#47 Příspěvek od Hora »

Hoki píše:
paf píše:aktuální stav: podle webu USPS dorazil balík do ČR

Tak to je pozitivní zpráva a doufám, že budou pokračovat i nadále. Díky za zprávu. :P :P :P

Doufám, že i pro mne :o)
Toro 300 (TELINK), Mustang P51-D (ŠAD model), Blade MCX, MiniQuadcopter (3D tisk) s KK2.1
paf
Kontaktovat uživatele:

#48 Příspěvek od paf »

aktuální stav: mám se dostavit na celnici :D (clu a dph se ale asi nevyhnu)
Hoki
Kontaktovat uživatele:

#49 Příspěvek od Hoki »

paf píše:aktuální stav: mám se dostavit na celnici :D (clu a dph se ale asi nevyhnu)

Budeš to vědět ještě dnes co a jak? Zítra ráno odjíždím do neděle do míst, kdy není net. Ale jasně že to nějak spočítáme. Když už jsme do toho šli, tak to nyní neodmítneme. Já teda ne. 8)
paf
Kontaktovat uživatele:

#50 Příspěvek od paf »

Ahoj,

takže mám vyřízenou celnici (clo odpuštěno, dph se platit musí i z poštovného...grrr).
Cena na kus mi vyšla 865,- což ujde :)

Prosím napiště mi SZ ať se domluvíme na předání.
Pokud foťáček nechcete tak mi taky napiště,ať ho můžu posunout někomu jinému.

díky moc

Paf
jirad
Kontaktovat uživatele:

#51 Příspěvek od jirad »

S tim DPH jsou to mizerove vydridussky :-/ ale tezko s tim neco nadelame ... za ty prachy stejne prima hracka :-)

Setkani s PAFem klaplo, fotacek uz se nabiji :-) a podle prvnich pokusu funguje, asi brzy zacne bastleni a pripadne ladeni :-)

Otazka do plena - interface pro RC - neprida se nekdo na ten zajicovac? Ze by se to splachlo pri jednom postovnym?
Toro 900 a par dalsich poletuch ... - Optic 6 Assan
Hora
Kontaktovat uživatele:

#52 Příspěvek od Hora »

Bohužel jsem náhradník jinak bych se přidal.
Nepřidal četl jsem návod a bohužel můj Flash má jen 2polohový přepínač takže interface je mi na nic :o(
Toro 300 (TELINK), Mustang P51-D (ŠAD model), Blade MCX, MiniQuadcopter (3D tisk) s KK2.1
Luke

#53 Příspěvek od Luke »

Taky bych mel zajem o ten fotak, kdyby nekdo mel moznost ho mit...na ebay jsem nasel 2*za 25 dolacu...
Ovsem rozvoz maji vetsinou po kanade a usa...jak to dostat k nam?? :roll:
Hoki
Kontaktovat uživatele:

#54 Příspěvek od Hoki »

Luke píše:Taky bych mel zajem o ten fotak, kdyby nekdo mel moznost ho mit...na ebay jsem nasel 2*za 25 dolacu...
Ovsem rozvoz maji vetsinou po kanade a usa...jak to dostat k nam?? :roll:

Na to se zeptej přímo Pafa, ten to pro nás zařizoval a určitě Ti řekne co a jak.
Hoki
Kontaktovat uživatele:

#55 Příspěvek od Hoki »

jirad píše:Otazka do plena - interface pro RC - neprida se nekdo na ten zajicovac? Ze by se to splachlo pri jednom postovnym?

Taky bych ho chtěl, ale má FX-18 nemá žádný další kanálový vypínač. Někdo to chtěl napojit na knipl od křidýlek, to jde? Jinak to budu muset řídit servem.
jirad
Kontaktovat uživatele:

#56 Příspěvek od jirad »

Hoki píše: Taky bych ho chtěl, ale má FX-18 nemá žádný další kanálový vypínač. Někdo to chtěl napojit na knipl od křidýlek, to jde? Jinak to budu muset řídit servem.

Krajni polohy + stred kniplu by to melo brat stejne jako tripolohovej prepinac - ja to mam v umyslu napasovat na smerovku (kridylkama ridim) :-)

K ty doprave ze statu - Paf rikal, ze fotacek byl cca za 20 USD, ale postovny kolem 30 a tady DPH z celkovy ceny ...
paf
Kontaktovat uživatele:

#57 Příspěvek od paf »

Přesně to bylo: foťáček 24.99$ + poštovní za první kus 16.99$ a další kus 12.99. Za dva kousky tedy za 50$ + 30$ + v ČR DPH který se platí i z poštovnýho!

Původně chtěli za poštovnýž 30$ za kus :evil:
Hoki
Kontaktovat uživatele:

#58 Příspěvek od Hoki »

jirad píše:
Hoki píše: Taky bych ho chtěl, ale má FX-18 nemá žádný další kanálový vypínač. Někdo to chtěl napojit na knipl od křidýlek, to jde? Jinak to budu muset řídit servem.

Krajni polohy + stred kniplu by to melo brat stejne jako tripolohovej prepinac - ja to mam v umyslu napasovat na smerovku (kridylkama ridim) :-)

Dej pak vědět co a jak, ať to můžu taky zprovoznit. Upozorňuju, že o elektrice akorát vím že kope. Natož pájení na takových mikroprostorech. Přinejhorším jedno 8g servo doma mám volný.
jirad
Kontaktovat uživatele:

#59 Příspěvek od jirad »

Hoki píše:Dej pak vědět co a jak, ať to můžu taky zprovoznit. Upozorňuju, že o elektrice akorát vím že kope. Natož pájení na takových mikroprostorech. Přinejhorším jedno 8g servo doma mám volný.

Jasne, ze se pochlubim, jestli bude cim (az to zbastlim) ... :-)
Servo je taky moznost, ale asi narazis na zakladni problem s automatickym vypinanim fotaku - interface to monitoruje a hned ho zase zapina, krome toho umi prepinat mezi kamerou a focenim (ale to se da zvolit i pred startem). Pokud by se chtel nekdo pridat ...
Zajic dodava za 200,-Kc+postovny, ale zastavbu neprovadi, delal to pro nej nekdo externe a uz to nedela, anzto nema kde. Takze nezbejva, nez samodomo montaz. Nastesti je to naprogramovanej svab a par SMD soucastek a je to zdokumentovany, akorat to chce mikropajku a jistou ruku (nebo spis cit) :-)
Hoki
Kontaktovat uživatele:

#60 Příspěvek od Hoki »

jirad píše:Pokud by se chtel nekdo pridat ...
Zajic dodava za 200,-Kc+postovny, ale zastavbu neprovadi, delal to pro nej nekdo externe a uz to nedela, anzto nema kde. Takze nezbejva, nez samodomo montaz. Nastesti je to naprogramovanej svab a par SMD soucastek a je to zdokumentovany, akorat to chce mikropajku a jistou ruku (nebo spis cit) :-)

Hmmm, tak to nic. Nemá cenu, abys to bral vše na sebe a pak mi to poslal a platil poštovné za mě. já mrknu na ty stránky Zajíce a asi mu písnu.
Odpovědět

Zpět na „Procesory a jiné vychytávky“