Hexa na stromě na horách
- thegrid
- Kontaktovat uživatele:
Re: Hexa na stromě na horách
Neříkám že mi nemůže odejít baterka ve vysílačce a failsafe mi s koptérou vyletí do korun stromů, ale teda létat nad těmi dětmi a kočárkem s takovým očividně chatrným vrtulníkem, to je docela hardcore, dyť to ho musí trknout samotnýho.
www.quadcopter.8u.cz -popis stavby quadrokoptéry
Dobrej idiot on
ja bych se za takovy videa styděl ne je ještě publikovat a davat na trubku
měním názor je to pako 
martinre píše:Tohle je taky dobrý http://www.youtube.com/watch?v=kiBZ67W3i5w , rychle sem to prolít a třeba úsek 15.30min - a dál, stojí za to.
Tak jestli jsem někdy zapochyboval, že by to mohla být chyba Mikrokopteru, tak mě to mrzí, ten za to nemůže jaký ho má dementního páníčka. To jsou fakt tupouni co si koupili kopter a neví o tom zhola nic.
Minúta 19.29: "...ono totiž těma pádama z toho vyskakujou všechny ty propojky, úchytky a kondezátory... máme je všechny?" darmo, nic moc teda páneček
- thegrid
- Kontaktovat uživatele:
www.quadcopter.8u.cz -popis stavby quadrokoptéry
thegrid píše::lol: Tak to byla dobrá hláška. No očividně mu něco popadalo, ale spíš zkřivený osy motorů a vrtule.
zajímavý modelář... škoda že již nereaguje... Doufám že tento svůj příspěvek alespon přečte a změní svou teorii a způsob létání!!!
- OPR
- Kontaktovat uživatele:
Koukám na zbytek produkce toho experta ... a jediné slovo které mne napadá jsem sem už jednou napsal. A za tím si stojím. Omlouvat se dotyčnému nehodlám.
Re: Zprava není aktuální
Kurna to nasere, 2 zlomene APC vrtule...si zarobil borec.
Otocit takhle prdeli...
)))) ja nemozem, aj pukance mi vyleteli z huby.
To co tocil tu bielu kraksnu,co tam chodila hore-dole, to mala byt akoze reklama??
No to si mali koho zavolat,nejakeho pepana,co ma problem sa udrzat s copterou na mieste..
Skoda mu to dat aj doruky a este hexu s kamerou.
Otocit takhle prdeli...
To co tocil tu bielu kraksnu,co tam chodila hore-dole, to mala byt akoze reklama??
No to si mali koho zavolat,nejakeho pepana,co ma problem sa udrzat s copterou na mieste..
Skoda mu to dat aj doruky a este hexu s kamerou.