gasolin píše:Ano, pokoušel jsem se o to

vyšel mi pinion 8t, což je buď nesmysl a někde mezi židlí a klávesnicí se stala chyba a nebo je to správně, ale tím pádem je motor nepoužitelný, jelikož 8t MSH nemá (což je logické).
Musím se přiznat, že tohle je pro mne španělská vesnice...a nejhorší je, že člověk slyší a nebo se dočítá spoustu nesmyslných blábolů od lidí, kteří sice na fórum přispívají, ale prd tomu rozumí. Mrknu na ten odkaz co si mi poslal, díky.
Mám dobrou zprávu. Tvůj výpočet je správný,

a bohužel to znamená, že motor má moc vysoké KV a je tedy nepoužitelný.
Mimochodem, z toho si nic nedělej, je to tak trošku dobře. Do pjofouse patří motor úplně jiný.
Btw, pokud moc neakrobatíš, tak tento motor by do protose s patřičně velkým pastorkem ( což není ničemu na škodu) by byl asi nejoptimálnější a nejúčinnější varianta.
http://www.kontronik.com/index.php?page ... 49&lang=enSám jej létám ve Sniper II 2011 a umí tedy i 470mm listy bez větších problémů. ( snajpr s pjofousem maji podobné transmise)
Mimochodem, proč vymýšlíš slepé varianty v podobě motoru s 1600KV do protose a nedáš tam, co tam dává výrobce? Něco co je odzkoušená a funkční. Než Ti začne jakkoliv vadit, slibuju že už budeš vědět který motor tam dát.