NIKDY si nenajimejte firmu Aqua!
Velke open kombatove klani - prvotni napady
- Vzduchoplavec
- Kontaktovat uživatele:
wroum: Jo to znam. Nam zase prijel elektrikar, co mel posunout zasuvku o 2 metry. Prijel o 3 hodiny pozdejc (zapomnel na to). Pak nemel stafle (bylo treba vysekat asi 2 metry u stropu a byt byl tenkrat uplne prazdny). Pak nemel ani rozvodnou krabicku, nemel ani dost dratu a dokonce bemel ani sadru na zadelani!!! Vse jsem mu musel behat shanet na vedlejsi stavbu. Kdyz to nakonec teda milostive udelal, tak si nafakturoval 5000,- (!!!) a po jeho odjezdu jsme zjistil, ze zasuvka nefunguje....
-
Abu
- Kontaktovat uživatele:
Panove, moc jste me potesili a uklidnili. Ja si nadaval nedavno do kretenu, protoze jsem na opravu mycky sehnal nejakyho typka na internetu co mel firmu pobliz na P6, myslel jsem si jak se to tim vsechno zjednodusi... hovno! Poprve prijel o 3h pozdeji, 3/4h kecal (prevazne o tom jak je dobrej, kolikrat byl v Americe a ze si ve 12ti postavil telefonni ustrednu), pak mi rekl abych si mycku odpojil od vody a elektriky, chvili do ni koukal a pak rekl ze to stejne musi do dilny a at mu ji pomuzu odnest do auta (4 patra bez vyt.) A ze si mam zavolat za tejden... nebylo to, neni cerpadlo, za tejden... byl u zubare, musel na urad, za tejden, za tejden... no po 5ti tejdnech mycku privezl, prijel jen o 1.5h pozdeji, sice jsem s nim zase musel rvat mycku do schodu, ale pripojovat hadice jsem uz odmitl, vyfasoval 4 litry a uz se dikybohu moc nevykecaval. Jestli se mycka zase podela, tak nez znovu toho chlapa, radsi ji hodim z balkonu a skocim za ni. 
Abu (Tomáš S.) - MC19 - kanál č.90 na 40MHz
- MC-22
Když vás tak sleduju, přemýšlím co u vás v Praze vlastně funguje.
Včera večer kolem osmé mi volá manželka že mají v bytě smrad jako kdyby se něco pálilo. Prohledala byt, nejvíc smradu bylo v předsíni, ale nebylo nic vidět. Až když zhasla, zjistila že svítí zásuvka v předsíni. Hořela uvnitř! Takže vyhodila jistič, sehnala majitele bytu, ten přišel, odpojil tu spálenou zásuvku a dnes prý sežene elektrikáře aby to opravil. Bohužel ta zásuvka je průchozí, takže díky tomu nefungují ani ostatní zásuvky v bytě. Jediná funkční je v kuchyni, takže mohla zapnout alespoň ledničku. Nechci ani domyslet jak by to dopadlo kdyby se to stalo ráno když jsou děti ve škole a manželka v práci...
Mimochodem - nenašel by se mezi vámi někdo kdo by byl ochoten tu zásuvku vyměnit? Je to v Řepích. Nechci se spoléhat na majitele bytu, to může být na dlouho...
Včera večer kolem osmé mi volá manželka že mají v bytě smrad jako kdyby se něco pálilo. Prohledala byt, nejvíc smradu bylo v předsíni, ale nebylo nic vidět. Až když zhasla, zjistila že svítí zásuvka v předsíni. Hořela uvnitř! Takže vyhodila jistič, sehnala majitele bytu, ten přišel, odpojil tu spálenou zásuvku a dnes prý sežene elektrikáře aby to opravil. Bohužel ta zásuvka je průchozí, takže díky tomu nefungují ani ostatní zásuvky v bytě. Jediná funkční je v kuchyni, takže mohla zapnout alespoň ledničku. Nechci ani domyslet jak by to dopadlo kdyby se to stalo ráno když jsou děti ve škole a manželka v práci...
Mimochodem - nenašel by se mezi vámi někdo kdo by byl ochoten tu zásuvku vyměnit? Je to v Řepích. Nechci se spoléhat na majitele bytu, to může být na dlouho...
Kamarádi mi říkají Skippy. Už asi 15 let, tak se přidejte.
Stejně jako ten klokan mám prý prázdnou kapsu, ale pořád si vyskakuju.
Graupner MC-22, 35 MHz, kanály 68 a 66
Tomahawk S a pár dalších létajících nesmyslů
MC-22 píše:Když vás tak sleduju, přemýšlím co u vás v Praze vlastně funguje.![]()
nedelej si iluze, ze jinde to je lepsi, navic jedinej prazak z tech remeslniku co sem mel s nima tu cest byl instalater a ten jako jedinej nic nepodelal a udelal to presne jak sem chtel. Elektrikar byl slovak, obkladac byl slovak a delnici byli z ukrajiny....
-
Marek71
- Kontaktovat uživatele:
MC-22 píše:Mimochodem - nenašel by se mezi vámi někdo kdo by byl ochoten tu zásuvku vyměnit? Je to v Řepích. Nechci se spoléhat na majitele bytu, to může být na dlouho...
Výmena zásuvky a vypínača je v pohode. Párkrát už som to doma absolvoval, dokonca aj manželka, keď som ja nemal čas
Horšie je, ak je to starší byt a rozvody sú hliníkové, rado sa to láme.
Truggy od TeamC - Torch E TR8Te
Moj RC web: www.mojefotogalerie.com/rc
- MC-22
Marku já to vím, ale mám to 150 kilometrů. Jinak bych to udělal sám, elektrika mi problémy nedělá.
Naštěstí mamina před chvílí volala že elektrikáře už sehnala a že to odpoledne přijde opravit. Takže beru zpět své volání o pomoc. Už není třeba. Díky Bohu.
Hlavně že nevyhořeli. 
Naštěstí mamina před chvílí volala že elektrikáře už sehnala a že to odpoledne přijde opravit. Takže beru zpět své volání o pomoc. Už není třeba. Díky Bohu.
Kamarádi mi říkají Skippy. Už asi 15 let, tak se přidejte.
-
Marek71
- Kontaktovat uživatele:
MC-22 píše:Marku já to vím, ale mám to 150 kilometrů. Jinak bych to udělal sám, elektrika mi problémy nedělá.![]()
Naštěstí mamina před chvílí volala že elektrikáře už sehnala a že to odpoledne přijde opravit. Takže beru zpět své volání o pomoc. Už není třeba. Díky Bohu.Hlavně že nevyhořeli.
Aha... tak sorry. A nech to dobre dopadne !
Ešte sa opýtam na ten kombatový súboj. Termín je teraz na sobotu. A miesto ? Nie že by som sa chcel zúčastniť, na to nemám ruky a ani stroj, staviam niečo, ale to je moc malé a ľahké:
http://kupcata.blogspot.com/2007/08/mus ... minka.html
Ale ak by bol čas a nebolo to ďaleko od Prahy, možno by som zašiel na chvíľu ako divák. Inak, predpoveď počasia nič moc, zima a prehánky, vietor tak 10 m/s.
-
Abu
- Kontaktovat uživatele:
Vezmi Toro, to je bojovnik !!
Ale nevim jak s tim pocasim, pokud bude funet 10m, tak je to nesmysl, to bych se opravdu primlouval ze to, presunout se na Bohnickou skalu a vzit si nadobicko bez vrtuli
A pokud bude dest se snehem, tak budu doma a snad konecne udelam gondoly na trimotoraka.
Ale nevim jak s tim pocasim, pokud bude funet 10m, tak je to nesmysl, to bych se opravdu primlouval ze to, presunout se na Bohnickou skalu a vzit si nadobicko bez vrtuli
A pokud bude dest se snehem, tak budu doma a snad konecne udelam gondoly na trimotoraka.
Abu (Tomáš S.) - MC19 - kanál č.90 na 40MHz
- Vzduchoplavec
- Kontaktovat uživatele:
Abu: Samozrejme - pokud bude ficet vic jak 6 m/sec, a (nebo) bude destivo, tak se to rusi. To se vsak dozvime asi az v patek rano... Pokud mate vsichni doma internet, tak sem muzem rychle nahazet zda jedem, nebo ne.
marek71: pro nedostatatek jinych mist jsme nakonec jako lokaci zvolili stare vojenske letiste v Milovicich. Je to nedaleko Lyse nad Labem - od Prahy to neni prilis daleko. Pokud mas Toro, tak ho klidne vezmi - podminky souteze v pohode splnuje.
marek71: pro nedostatatek jinych mist jsme nakonec jako lokaci zvolili stare vojenske letiste v Milovicich. Je to nedaleko Lyse nad Labem - od Prahy to neni prilis daleko. Pokud mas Toro, tak ho klidne vezmi - podminky souteze v pohode splnuje.
- Vzduchoplavec
- Kontaktovat uživatele:
-
Marek71
- Kontaktovat uživatele:
Vzduchoplavec píše:marek71: pro nedostatatek jinych mist jsme nakonec jako lokaci zvolili stare vojenske letiste v Milovicich. Je to nedaleko Lyse nad Labem - od Prahy to neni prilis daleko. Pokud mas Toro, tak ho klidne vezmi - podminky souteze v pohode splnuje.
Ja by som sa príp. zastavil, ale naozaj len ako divák. Pred 2 mesiacmi som začal lietat, Toro ešte ani nemám poriadne v ruke a už kombat ?
V sobotu na 9:00 som objednaný do pneuservisu do Ml.Boleslavi, tak pokiaľ to vyjde, cestou nazad do Prahy by som omrkol...
- Vzduchoplavec
- Kontaktovat uživatele: