Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
jeste neco podobneho a pokud mozno hustsiho, prosim, at autori doplnku X maji inspiraci a potvrzeni, ze tem kokotum modelarskym je zapotrebi trochu natrhnout krofky....
jyrry píše:jeste neco podobneho a pokud mozno hustsiho, prosim, at autori doplnku X maji inspiraci a potvrzeni, ze tem kokotum modelarskym je zapotrebi trochu natrhnout krofky....
Nešil. Co to má společného s X? Řídí to ze země, 20 kg to nemá, nemá to na kšeft a neviděl jsem tam nikde, že by někoho ohrožoval. A za další, je to v Miroslavově zemi a tam se to smí.
Netušil jsem, že někde existuje Miroslavova země. Neplést si realitu s pohádkou. A že nikoho neohrožuje je blbost. Co kdyby to takhle nad tím tankerem (nejspíš) nevyšlo a praštil s tím dolů a začaly hořet baterky? A jestli lze v Miroslavově zemi létat kdekoliv a dělat s modelem cokoliv, tak jsem rád, že tam nežiju.
MarthiR píše:Také jedno přihodím z toho samého letiště (hrozně se mi to libi ale éro je nad mé finance ) [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=vHHdhbAJxT8[/youtube]
Proč s tím tak prásknul? Neříkejte mi, že by to na letiště nedoletělo.
To hodnotím jako zdařilej nouzák po technické poruše - položil to na plocho do kukuřice, kromě podvozku se tomu éru nic moc nestalo. Kdyby tím práskl o kousek dál na trávu, bolelo by to daleko víc.